TVÄTTAR VÄRLDENS SMUTSIGASTE BIL, FLYGROST & ASFALT ÖVERALLT! I SAMARBETE MED GÖRDETMEDRW

GörDetMedRW

108tn visningar48

  RABATTKOD 20%: Robinapril
  LÄNK TILL WEBSHOP: www.gordetmedrw.se/produkter
  Hoppas att ni gillar videon! Kommentera gärna klippet=)

  Publicerades den År sedan

  Kommentarer

  1. Marco Alonso

   Men för tusan, det heter försöka inte förhöka .😀

  2. José Campos

   På min volvo s60 2002 så har den generationen ommålade plastlister. Listerna har mycket tjära, jag har allt dina produkter men inget som tar bort tjära på listerna. Vad rekommenderar du då?

  3. José Campos

   Hej Robin. Du såg min volvo s60 häromdagen och den har mörkgrå plastlister. Flygrost har jag förstått går att applicera på hela karossen men man får vara försiktig att den inte torkar. Behöver jag inte oroa mig att det kommer flygrost på listerna då du har nämt på vissa videosar att inte spruta flygrost medel där? Mvh José

  4. Michael Englund

   Hur kan du tvätta på en garageuppfart? Skumt att du inte har koll på sånt.

  5. Markus Bertilsson

   Hur har du kommit fram till att just den bilen är världens smutsigaste bil?

  6. Kuk Anders

   Låter så jävla löjligt när du säger att det är samarbete med dig själv, ett samarbete med GörDetMedRW, man kan inte samarbeta med sig själv, du har inte betalat dig själv för att göra reklam för dina egna produkter. Du kanske tycker att det är häftigt att kunna säga "i samarbete med..." som sägs i många influencers videos på youtube, men i deras fall har dom fått betalt eller erhåller någon slags fördel genom att göra reklam för produkterna. Det blir bara extremt löjligt när du säger att du gör ett samarbete med dig själv, det funkar inte.

  7. fu1r4

   Har du aldrig sett en skitare bil? Den är ju inte ens skitig.

  8. Matte Essinger

   Det blir lite fånigt när du säger att ddt är den skitigaste bil du sett. Det är inte ens sannolikt. Det drar tyvärr ner kanalen när du ofta överdriver

  9. Micke Sweden

   Hej Är det svenska produkter och hur miljövänligt är produkterna?

   1. Micke Sweden

    @Axel Ehn Läs om och så kanske du förstår

   2. Axel Ehn

    Mikael Sweden bryr du dig om hur miljövänligt de e! De e ju klart produckten e svensk! Han sa ju i vid att de e hans egna produkter

  10. Patricia Georgsson

   Hur natur vänliga är dina produkter? Rekommenderar du att stå ute och tvätta bilen? Måste vara kanon när alla dem där vitaminerna rinner ut naturen.

  11. Edward 86

   Förutom att i de flesta kommuner får du inte tvätta bilen på garageuppfarten. DU måste informera om detta!

  12. bakerfly305

   oväntat med rost haha

  13. MrTwinkie797

   Ser fram emot 2 OKT när jag ska köpa dina medel och prova det här på min skitiga bil :D

   1. GörDetMedRW

    Hehe då ser jag också fram emot 2:a oktober när du ska få testa köpa mina produkter för första gången ;D

  14. sweimprezzed

   Tja, du säger att man ej behöver tvätta bubble paden innan 10-15 tvättar. Hur gör jag rent den då? Tvättmaskin?

   1. GörDetMedRW

    tvättmaskin 30-40gg med vanligt tvättmedel inget sköljmedel kör på =)

  15. Marcus Ribbing

   Hej. Funkar det att köra asfaltsbortagaren och flygrostbortagaren på en bild som är "stripad" med reklam? Medlet löser inte upp limmet så att det lossnar..?

   1. Marcus Ribbing

    på en bil*

  16. Gerth Johansson

   Var köper man dinaprodukter

  17. Thomas

   Jag köpte massa medel från Autodude, bland annat flygrostborttagning, har alltid tyckt att min bil är ren fin och glänsande men kände att bitar av lacken var som sandpapper :( sprutade på bilen och sidorna på bilen, fronten och baken blev helt jävla lila, satan vad det rann av mycket skit! sen claybar och vax på det så är bilen lika len som frugans rumpa ;) Är det någon som har något bra förslag på hur man lättast polerar bakom handtagen på en volvo v70 2009, är report och skit från naglar där som går att få bort men vill inte behöva polera hela dörren, går det att köra lite polering på mindre ytor av bilen utan att det syns?

  18. Mikael Eriksson

   Hej. Tycker mycket om dina videos. Men snälla tvätta inte utomhus för miljöns skull!!!

  19. AL mo

   Hur mkt gick det åt av varje medel?

  20. Sara Lundman

   Har du nått bra medel för plast och gummi detaljer som ger en blank yta? 😊

  21. Karl-Magnus Polhager

   RW du gör som alla ungdomar , vispar omkring med penslar , borstar , svampar o högtrycksstrålen på bilens yta . Ta det lugnare o tvätta färdigt noga på en yta i taget ! Det upplevs som "hafsigt" på det sätt du visar det på . Skärpning ! Försök sluta med "sjukt o grymt" osv så blir dina inlägg seriösare . - En vanlig hemmarecondare har knappast råd att vräka på sådana mängder med dina dundermedel , speciellt inte med Pingens produkter som är "Sjukt dyra" . (Prova diskmedel) ? Nu har jag skällt på dej lite , oavsett det så tycker jag ditt iniativ för renare fordon för folket är positivt ! Hälsn . från en fd fordonslärare .

  22. Josefin Blückert

   Måste man vaxa efter man använt flygrostborttagning? Kan man isf köra automat biltvätt m vaxning inkl?

  23. Dennis östberg

   Kan du göra en video om vilken högtryckstvätt man bör köpa?

  24. Dennis östberg

   Du borde ha ett de du behöver för att tvätta hela bilen kit som säljs. Som ett start kit.

  25. Floyd Karlsson

   Å alla ni som gnäller fixa nåt själv då å sluta å kritisera han å klaga ja ja den sista videon var väl nice iaf han vet nog vad han gör iaf tack för ordet iaf

  26. Floyd Karlsson

   får

  27. Floyd Karlsson

   Nu har jag testat Fälgsyra 0.5L UTBLANDNINGSBAR och Schampo körsbär SUPERKONCENTRAT Så j bra av 10 så dom 15 :-)

  28. Timmy L

   Kan man gnugga in flygrostborttagaren med en tex svamp eller liknande?

  29. Albin Tedenstrand

   Tack för många bra videos. Jag har en fråga ang din lim o kära produkt. Funkar den på hobbyspray? Personen som hade min bil innan har lackat om emblemen på min RS clio. Men det ligger som "spraydam" över hela fronten efter det. Han har antagligen lackat dom på plats. Skulle det funka för att ta bort det?

  30. futuremannen

   Prick-bort har jag sett folk sprutar på bilar innan automattvätt. Känner du till den? Är det bra att göra det? Fungerar det med den i sol och att den torkar in? Grymt bra videos... blir sugen för första gången att tvätta bilen själv!

  31. Pinak Das

   Tjena om du vill kan du tvätta min bil om du åker förbi stockholm har en merca med en riktigt fin blå färg o göra en video

  32. Lars-Erik Ejdemark

   Du rädd för solen. Men naturen då du använder det utomhus eller står du över en oljeuppsamlare eller dagvattenbrunn? Jag gillar putsa på bil men på lämplig plats.

  33. Greger Greger

   Hur tvättar du tygmattotna, dom lösa uttagbara, jag får inte mina riktigt rena, inte kärran inne i bilen heller, vilket medel kan man ha för att få det riktigt rent, när det inte funkar med att bara dammsuga.

  34. ЯдБдstд ̃TM

   haha den där var ju för fasiken ren. du har då inte sett skitiga bilar pöjk :D i vilken ordning börjar man när man ska göra det ordentligt? kallavfettning, tjärlösare, flygrost osv

  35. Bream4life

   Hej. Har du haft möjlighet att testa Lahega lackskydd, vad tyckte du isåfall ?

  36. krutiz

   Kan du gö en video på hur man får bort repor i lacken? Grymma videos👍🏼

  37. DuranAuto

   Bästa är att alltid spola av bilen innan man kör medel.

  38. Anden asmr

   Jag har köpt en ny Vw Caddy, eller rättare sagt så leasar jag den än så länge. Kanske köper ut den sen. FRÅGAN ÄR: Ska jag underredsbehandla den eller är skyddet ok? Vad säger du?

   1. Anden asmr

    Ok, är det ett bra skydd på dom?

   2. GörDetMedRW

    Du behöver inte underredebehandla den :)

  39. Victor Månsson

   Kan du göra en video där du testar dina medel i kombination med en maskintvätt. Kör en servicebil i jobbet och tvättar ofta i maskin, men skulle vilja ha lite bättre resultat. Kan du visa olika knep för att hjälpa maskinen till ett bättre resultat? Typ göra behandling på ena sidan bilen bara sen köra in i tvätten? Jag menar dem medel man kan lägga på en torr bil innan och låta verka innan man kör in.

   1. GörDetMedRW

    Smart idé där! Det ska jag filma! Aldrig tänkt på! Tack😀

  40. Olle DCS

   Tja, kommer du få in mer torkdukar? Måste bara ha en!!

   1. GörDetMedRW

    Hejsan! Torkduken kommer in inom 2 veckor! Håll utkik, tagit hem 200st, dem väntas bli slut samma dag som de anländer, håll utkik på instagram story där jag meddelar alla när saker kommit in i lager :)

  41. Michael Zand

   Jag tycker att du ska rekommendera i dina videos att man ska alltid tvätt bilen i en tvätthall pga miljön. Bra jobbat annars!

   1. Discussd

    ​@GörDetMedRW​Så länge vattnet inte rinner ner i dagvattenbrunnen så är det ju bättre iaf. Dessa leds ju ofta till älvar och liknande, inte så jäkla bra om det rinner ut massa avfettning och oljor och skit där. Då är det ju bättre att tvätta på gräsmattan eller liknande.

   2. GörDetMedRW

    Jag är inte så mycket för miljön på den sidan jag. Jag tycker inte att tvätta bilen utomhus spelar sån stor roll. Överallt ute i europa och Usa så tvättar man bilarna utomhus. I usa och England så står rekondfirmorna utomhus.

  42. Jonas Hedenberg

   Grisigaste bilen. Då har du inte sett mkt du

  43. Albin Starkman

   Ok du är bra på att förklara bara så du vet👍

   1. GörDetMedRW

    Tack så mycket! Många har sagt att jag skulle passa bra som en kommunikatör, typ på ett större företag, att enkekt förklara för omvärlden hur saker fungerar😀

  44. Albin Starkman

   Haha jo om man har en som spolar skum och upp till 180 grader

   1. GörDetMedRW

    Nej det skummet löser inte flygrost och asfalt. Spelar ingen roll, har testat det där, ger ingen märkbar skillnad. Värmen kan vara bra för att tvätta industrilokaler, oljiga golv osv, men det är ingenting som gör en biltvätt enklare ☺️

  45. Emil Nyberg

   Tjena Robin, har senaste veckan kollat igenom dina videos och tycker du verkar vara en skön snubbe med rätt driv. Idag blev det en prenumeration på kanalen och dina produkter tänker jag absolut prova. Lycka till med företaget och tack för alla bra tips. Bäst att passa på med denna typ av personligt meddelande innan kanalen växer sig än större med tusentals kommentarer på varje video. :)

   1. GörDetMedRW

    Jag har svarat på kommentarerna enda sen kanalen hade 100 prenumeranter, och jag planerar att forsätta svara alla så länge jag lever😘😀

  46. Albin Starkman

   Skaffa en dieseltvätt så försvinner det utan medel

   1. GörDetMedRW

    Nej det gör det inte😂

  47. 1.000 Subscriber white out no video

   <a href="#" class="seekto" data-time="516">8:36</a> var köpte du den där borsten? Lika kommentarer så att han ser

   1. 1.000 Subscriber white out no video

    GörDetMedRW ok tack då vet jag vart jag ska köpa den😁

   2. GörDetMedRW

    På pingens :)

  48. Hampus Nilsson

   Först vill jag börja med att säga som grisen, GRYMT!!🐷 riktigt inspirerande videos. Och så har jag en fråga till, kommer dina produkter att komma i större volymer som typ 5L?

   1. Hampus Nilsson

    Lysande! Tack för ett grymt jobb och ett bra engagemang 🤘

   2. GörDetMedRW

    Hejsan, tack! Och kul! Jag vet ej när dem kommer på 5L dunk faktiskt. Men det kommer!

  49. Jee Free

   Jag suger åt mej som en svamp av alla tips du ger !! Tack för sjukt bra videos o bra tips på olika produkter . 👍🙂🚘

  50. F Flinkan

   Det är ju inte dina produkter, du har bara satt en etikett på skiten och sen tagit cred för något du inte ens tillverkat själv.

  51. Jonas Erving

   Kan säga att jag vart mer än nöjd med RWs produkter, köpte kallavfettning, flygrostlösare samt schampo, min bil var helt dränkt av pollen, fågelskit och vartannat men efter en redig tvätt med dessa produkter blev den skinande ren, en stor tumme upp!

  52. kanskeimorrn

   Men hur länge vara det om du inte lägger på något slags skydd? vax/coat?

   1. GörDetMedRW

    Kommer alltid ny smuts, oavsett om man har ett skydd eller ej😀

  53. david högdahl

   Tjena RW :) Noterar att du spolar av bilen nerifrån och uppåt. Har sett andra proffs göra det för några år sedan. Minns inte varför ni gör det, känns mer naturligt att spola bilen uppifrån ner... Förklara för mig varför ni gör tvärtom :) . Tack för mycket bra videos :D .

   1. GörDetMedRW

    Nej det spelar ingen roll, det har NOLL betydelse vilket håll du spolar av ifrån! Absolut NOLL

   2. Jonas Hedenberg

    Spolar du uppifrån o ner rinner ju all kem av innan du hinner spola

   3. GörDetMedRW

    Finns ingen metod som är bättre än den andra, jag har ingen speciell teknik😀😀

  54. Sal

   Kan du säga steg för steg vad du använde :)! Vill göra likadant som på videon.

  55. Alexander Wallin

   Köpte alla medel du hade dom var grymt bra å speciellt flygrostborttagaren men tyvärr så tog dom typ slut ganska fort och då har jag bara kört en gång.

  56. kaiserkarl2

   Morsans stackars Peugeot 208 har inte heller fått så mycket kärlek, inte riktigt lika illa som denna, men inte långt ifrån! Det verkar ju nästan räcka med dessa medel? var helt säker på att jag skulle behöva köra med lera? Tror du det går ändå? Det är en svart bil...

  57. Albin Norberg

   Körde du med asfaltslösare på regplåten? Den såg lite ledsen ut efter :)

  58. Hugo daking

   Så du att den tog bort asvalt? Kolla på vägen nu!

  59. Calle

   inte ens min audi a6 från 2003! är så skitig

  60. Morgan Alexandersson

   Snyggt jobbat 👍 Det kallar jag bilvård 👍

  61. jamie andersson

   den va ju förfan näst intill ren, men kan du int gör nån video där du typ visa hur man tvätta en cross eller nå

   1. jamie andersson

    @GörDetMedRW den va ju int direkt smutsig, de va ju ba en massa asfalt

   2. GörDetMedRW

    Men är du allvarlig? Bilen är grå, därför syndes inte smutsen så mycket, men all flygrost och asfalt då?

  62. Nizm0

   då sku du se min fas2a :D

  63. Georg Hellström

   Tack för många bra tips! Är det lugnt att använda dessa medel på plastdetaljer också? Har förvärvat en XC70 2016 som jag funderar på att tvätta själv.

   1. Georg Hellström

    @GörDetMedRW Härligt! Tack för snabbt svar!

   2. GörDetMedRW

    Asfaltsborttagaren får du vara försiktig med på plast, se till att den inte sitter på för längr bara, vill du va säker så applicera medlet med en svamp, låt ligga 2-3 min och spola bort, flygrostborttagaren är mindre farlig för plast :)

  64. Thomas Barbus

   Till alla som tittar... Köp flygrostborttagaren!! Sjukt bra produkt...! Jag är så grymt nöjd 😃👍🏼

  65. Dan Fridlund

   Då har du inte sett många bilar.. jeezus

  66. kaffekassan ,

   Polera rostfritt! Är det något man gör på samma sätt som lacken på en bil? Eller är det samma grejer som görs? Polera? Vaxa? ☺️😎😎

   1. GörDetMedRW

    Bra tips som fan!😀

   2. kaffekassan ,

    Prata med nån som håller på med sånt, o gör en film ☺️ tror det uppskattas av många truckers 😁

   3. GörDetMedRW

    Det är jag tyvärr helt okunnig på!

  67. Isac Spanedal

   Tjena grym video ! kan man köra oxidlösare på lacken för att ta bort flygrost?

   1. GörDetMedRW

    Beror på vad du menar med oxidlösaee

  68. Timmy Jacobsen

   Kan du göra em video på underhållstvätt för sommar och vinter :)

   1. GörDetMedRW

    Kommer framöver :)

  69. jocke_gronberg

   flygrostborttagaren verkar grym. Försvinner allt med denna produkt ? Brukar använda lera på min vita bil

  70. Simpson

   Då har du inte sett min sunk Saab......den är NASTY. Men nu ska grabben börja övningsköra så han ska knugga med sina data händer så dom blir röda.

   1. GörDetMedRW

    Hahaha😂

  71. Zlachry

   Hur lång tid tog det totalt att fixa bilen?

   1. Zlachry

    @GörDetMedRW Tack för svaret

  72. RilleS88

   Har en husbuss som tyvärr stått ute i många år och behöver få sig en rejäl rekond då den ska säljas. Står under björkar så den har blivit "mossig" och svart. Funkar multi rengöringen till det tro, eller ska man till och med köra med asfaltlösningen?

   1. RilleS88

    Ja var lite den jag var ute efter, för fick tips om alkalisk, ska hålla utkik!

   2. GörDetMedRW

    Du ska köra min alkaliska avfettning, då jäklar lossnar alla mossa och allt! Den finns i webshopen troligtvis imorgon torsdag!😀

  73. 4NDR34S125

   Vart är den grisiga bilen?!.. falsk marknadsföring, är inte det olagligt i sverige?..

   1. Patrik Pettersson

    Tycker du bilen är ren? 😁

   2. 4NDR34S125

    @GörDetMedRWskämt eller ej.. Falsk marknadsföring

   3. GörDetMedRW

    Haha skojjar du?

  74. Åstrand Meck

   Fräna glajer

   1. GörDetMedRW

    Eller hur😀

  75. Max Andersson

   Hur länge är rabattkoden giltig? Hinner du få in schampo innan april är slut?

   1. GörDetMedRW

    Ja det hinner jag☺️

  76. jens mattsson

   Carchem är bra, deras nya serie är än bättre och lite förmånligare prissatt dessutom 👍

   1. GörDetMedRW

    Riktigt nice😍😍

  77. Oliver Lökkeberg

   Film på, Hur lagar man repor på fälgarna

   1. Oliver Lökkeberg

    @DuranAuto tack

   2. DuranAuto

    Lätt !!!! Är de mycket djupa så slipa kanterna först så att det är slät, sen tar du glasfiber , avslutar med vanlig spackel, sen lack, klart

   3. GörDetMedRW

    Tack☺️

  78. Danne

   <a href="#" class="seekto" data-time="375">6:15</a> nu får ni se hur jag gör <a href="#" class="seekto" data-time="378">6:18</a> nu är vi färdig

   1. GörDetMedRW

    Fick tyvärr inte med den delen med att svampa avfettningen p.g.a kameran ej hade filmat, svårt då

  79. Markus Patriksson

   Kan man använda asfaltbortagare och sånna starka medel när man tvättar bilen på asfalt? Tänker så att det inte blir märken? Grymma videos för övrigt😍😃

   1. GörDetMedRW

    Det blir inte märken😍

  80. Patrik Fredriksson

   Var köper du produkterna ifrån? Eller har du blandat själv?

   1. GörDetMedRW

    Tack för stöttningen😀

   2. Patrik Fredriksson

    Hoppas du har OK marginaler då ;) Tänkte du är ju ändå i startgroparna i kanalen och webbshoppen! Roligt det du gör iaf tycker jag! Hejar på dig för att det ska gå bra! @GörDetMedRW

   3. GörDetMedRW

    Haha blandat själv😂 det är 2600 produkter som jag tog hem i första laddningen. Dem konmer ifrån en fabrik.