SÅ GÖR MAN REN SKINNSÄTEN

GörDetMedRW

37tn visningar19

  Klicka här för att gå min invändiga rekondkurs: www.gordetmedrw.se/produkter/presentkort-voyd

  Publicerades den 2 månader sedan

  Kommentarer

  1. Lebran Canedo Vargas

   Du är grymt.. du har massa videos av min intresse. Tack för att du delar dina kunskap.. uppskattas min vän. Fortsätt så du kommer gå långt i livet 👍 /Lebran

  2. Daniel Söderlund

   Kan du göra en video när du rengör ljus skinn klädsel?

  3. Icenberg

   Det tråkiga med din multirengöring är att den luktar så illa. Det luktar i bilen flera veckor. Öskar du hade samma doft som din däck och vinyl glans. Den luktar ju asgott!

  4. Luca Person

   Varför engelsk rubrik?

  5. Carl Söderlund

   gillar hur du lägger till sad music när du visar hur skitig den är invändigt

  6. Bultar från byn

   Blir så jäkla snyggt att återfå den där matta looken! Hade varit guld med lite tips hur man får skinn som blivet säckigt och hängigt att sitta åt tight igen. Tänker speciellt på sidorna av sittdynan där skinnet ibland kan blir en aning uttöjt. Sett nå tips att visa kör med varmluftspistol för att krympa skinnet och fådet att drå ihop sig igen. Är det bra eller blir det helgalet?

  7. jonathan karlsson

   Jag brukar aldrig kommentera, men jag måste bara säga att jag unnar dig all framgång!! du är en förebild.

  8. davskol

   Jag brukar spola reklamen så fort som möjligt. Varför sitter ni och tittar på reklam a la TV-shop på 80-talet.

  9. maskenmakkan

   Är det bara surkukar i kommentarerna nu för tiden.... haha

  10. Theodor Hildingsson

   Kan du köpa en gammal bil och fina till den

  11. Fredrik Kjellin

   Borde man lägga på någon form av läderinfettning efteråt?

  12. Sven Eriksson

   Jäklar vad rent det blev, trodde jag inte. Jag har kört med Armorall innan och det funkar fint, dock blir det snorhalt. Bra jobbat RW!

  13. Anton Björ

   Hur får man bort mögelfläckar på bilsäten?

  14. Eric Johansson

   Och sen kan du börja med att vara mer trevligare mot dina följare här i kommentarsfältet

   1. maskenmakkan

    Tror du inte man tröttnar på att vara trevlig mot folk som inte kan bete sig...?

  15. Eric Johansson

   Så överprisade produkter så de finns inte

   1. 00felixb

    använder hans metoder med andra medel och sparar bra med pengar

  16. Railmaster.

   Hej! Många här i tråden undrar om man inte behöver smörja in skinnet. Svaret är att skinnet i nästan alla nyare bilar, denna inräknad, är målade med plastfärg och därför inte kan/behöver smörjas in. Fettet skulle helt enkelt inte absorberas av skinnet på grund av att skinnet har en tät plastyta. Annat var det förr med de luftkylda 911, där fanns ett visst behov av att smörja in skinnet.

   1. Pelle Israelsson

    Bara avundsjuka muppar som är besvikna på sig själva för att de inte lyckas med stordåd här i livet, därför de öser skit på dig. Ett sätt för dem att känna sig bättre, väldigt patetiskt och genomskinligt om du frågar mig💁🏼‍♂️ Mycket bra videor du gör🙏🏼 Ser fram emot rengöring av textilsäten som jag har i min A4👏🏼 Kör hårt RW👌🏼

   2. GörDetMedRW

    Ja där ser man Jacob! Fattar inte varför alla är så tjurig och är tvärsäkra på att dom har rätt och att jag gör fel. Folket verkar till och med bli arg för att jag tvättat min egna Porsche som jag själv äger och har betalat pengar för med APC på skinnsätena utan att smörja in.... dessutom så gnäller dom på den mjuka borsten som jag körde.. den är så mjuk så man skulle kunna köra den vart som helst... Säger bara såhär; du skulle bara se min mail-inkorg och Instagram inkorg 📨 Vissa folk är så sjukt jäkla otrevlig mot mig så jag inte förstår hur man kan vara så arg och taskig... :/ Sen är samma personer inte bara arg oftast utan några otroliga besserwissers också.. 😛

  17. Knut Spjut

   Jag fick rådet en gång ang mina skinnmöbler att efterbehandla med Minkolja efter rengöring. Skinnet blir mjukt och följsamt efter en sådan behandling , men vill man ha skinnet matt så funkar det kanske inte. Jag skall däremot testa detta på min XC70 som har ljus skinnklädsel. Blir det en fet yta efteråt så är det väl bara att rengöra igen. Vad tror expertisen?

   1. Knut Spjut

    @GörDetMedRW Ok...det är Du som är proffs på detta...det har jag fattat. Men OM man efterbehandlar...har det några negativa effekter?

   2. GörDetMedRW

    Man ska inte efterbehandla

  18. Mariusz Ley

   Det gick inte så bra. Först bör du dammsuga sitsen före tvätten. Man ska ju självklart använda läderbalsam för skydd efter rengöringen. bilvardskungen.se/skinnsaten-bilen-gor-tabben/ Du tydligen inte säljer balsamen men tråkigt att du inte vet det. ..du som reklamerar bilkemikalier. Och snälla..mjukare borste!

   1. Mariusz Ley

    @GörDetMedRW Det spelar ingen som helst roll vad du står fast vid om du inte fattar vad du säljer och hur man sköter läder...Sedan verkar du inte riktigt balanserad...

   2. GörDetMedRW

    Du talar om fel saker, det är en borste som är anpassad för tyg och skinnsäten så det stämmer inte, den ser ut som en rotborste, men där stannar det också. Den är inte en rotborste, borstarna är hur mjuk som helst.. Sen behöver man inte smörja in skinnsätena på en modern bil sådetså😀 Där står jag fast och mig ändrar du inte på genom att skriva saker som att ”Det där gick ju inte så bra”? Vilket jävla kvalificerat skitsnack???

  19. Rasmus Wallin

   Du skulle fixa en sådan i någon trevlig doft i RW-shoppen :) 303 Aerospace Protectant - amzn.to/33TbVpw

   1. GörDetMedRW

    Doftgranarna, multirengöringen och däck & vinylglansen luktar asgott😄

  20. malmstring

   renskinnsäten?

   1. GörDetMedRW

    Du är inte den första som skrivit så nu😃

  21. Janne

   Hur står sig dina produkter gentemot tershines produkter? Kan du göra en video och jämnföra? Känns som om man får jobba mer med deras produkter än dina.

   1. Janne

    GörDetMedRW Om du inte varken har prövat eller ens sett märket så är det ju klockrent att jämnföra med dina i en video😁

   2. GörDetMedRW

    Tror mina produkter är starkare än Tershines av vad jag hört från mina följare iallafall. Jag kan inte säga något då jag inte har provat eller sett en Tershine flaska i RL.

  22. leif persson

   hej , skulle detta medel och metod fungera på en soffa. skai skinn tror jag det heter ??

   1. GörDetMedRW

    Japp! Multirengöringen skulle funka grymt kör på!☺️

  23. kekloll2p

   t

   1. GörDetMedRW

    T???

  24. vallE

   Tycker du borde börja sälja någon slags ”våtservetter” fast starkare och kan ta bort smuts snabbt. Skulle vara perfekt om man inte har medel till hands.

   1. Gaspo

    Armor all finns på varenda mack!

   2. GörDetMedRW

    Tack för tips! Ingenting jag funderat på hittills men vi får se! Just nu är det full prio på att ta fram och få hem dom 5 nya produkterna hem hit till sverige säljklara med nya etiketter, registrerade och att dom har fått produktdatablad osv☺️☺️

  25. Tomek Tomek

   Du har ingen aning hur man behandlar läder. Dina stolar kommer inte att hålla långt... det är det som jag kan lova dig. Jag förstår att du siktar bara att sälja dina produkter, men du blev redan känd på Volvoforum där folket inte vill köpa dina produkter pga din dåliga styl, oavsett vilka produkter du säljer. Jag +1. Skärp dig. ..

   1. Tomek Tomek

    @GörDetMedRW Avundsjuka personer...? Är du på riktigt? Utbilda dig innan du sprider dumheter på nätet. Japp, det var det jag sa..du har ingen aning om det du säljer. och hur man gör med DINA produkter... Vill du ha källa...? Det finns hur mkt som helst..bara att hitta på 5 sekunder...en utav tiotals artiklar..Läs och lär dig först innan du snackar bollskit... bilvardskungen.se/skinnsaten-bilen-gor-tabben/ Du får gärna berätta om du ser ngn skillnad hur du gör och hur man skall rengöra LÄDER!!!.. . Du har inte ens dammsugat fåtöljer före tvätten..Tur att det var svart läder och inte blond...LOL Skapa dessutom mjuk borste Mr Genius. . Lycka till...

   2. GörDetMedRW

    Volvoforumet folket som inte handlar av mig består av avundsjuka personer för att det går så bra för mig, vi säljer så mycket medel så det är ingen som har en aning, vi är strax om Mequairs Sverige bolaget. Och nämn en gång jag föregått med ”dålig stil”, vilket skitsnack! Sätena torkar inte alls ut när man rengör dom med APC🧽💦Du är helt ute och cyklar. Jag vill ha källa på att dom går sönder. Fixa det annars svarar jag inte mer. Otroligt otrevlig kommentar dessutom. Vad har jag gjort dig så illa för att förtjäna en sån spydig kommentar?Kan du inte agera vuxet om du så ska kommentera bara? Vet hut!

  26. Josef Lundell

   Kan du inte sänka bilen och köra raka rör

   1. GörDetMedRW

    Varför? Det är redan nästan öppna rör när jag trycker på sportavgasdysyems-knappen inuti bilen och då den öppnar upp dom elektriska spjällen i avgasröret. Sänka en Porsche gör man inte i första hand. Dom sjunker otroligt i värde om man skruvar i dom och gör dom Volvo-raggar-sunkiga. Min är redan låg och tvärstum i fjädringen när jag trycker i sportfjädringsknappen då den styvar till alla fyra dämpare då inte fjädrarna alltså. Detta beror på att det trots att det är en 2007 alltså 13 år gammal bil sitter elektriskt styrda stötdämpare. Man kan ju fundera vad dessa kostar att köpa nya🧐

  27. SK Media

   Varför lägger inte du på något läder vax eller en försegling för läder?

   1. GörDetMedRW

    Finns ingenting som heter så. Man ska inte smörja in skinnsäten. Det är ju det äckliga fettet från mina smutsiga kläder och fingrar som jag tvättade bort. Man såg ju hur fina dom blev nu när jag gjorde ren dom. Frågar man en duktig möbeltillverkare som gör skinnmöbler så får man samma svar från dom som från mig🤗 Det är en gammal hörsägen som dom riktigt hardcore bilvårdsnördarna på facebookforumen kör med, men det finns ingen källa på det. Det är inte direkt avfettning vi kör med. Många har blivit fruktansvärt arg och irriterade på mig i detta klipp för att jag påstås förstöra stolarna på min bil g.m att inte tillföra något fett. Men det är helt otroligt hur man kan bli arg över en sån banal sak, och särskilt när det är min egna bil? Hur som helst, det här var inte din fråga som jag kanske pratar om nu, men jag behövde lufta. Ha det bra kära följare🤗❤️

  28. breezeffs jump

   Man ska INTE använda apc på skinn!! Torkar ut det otroligt mycket och skadar skinnet. En läderrengöring är att föredra samt behandla skinnet efteråt. Din kanal är så sjukt missledande för nybörjare.

   1. breezeffs jump

    GörDetMedRW Du vet inte vad du pratar om, det enda du är bra på är att snacka och marknadsföra dina produkter. Har provat alla dina produkter utav polare som blivit helt lurade och till min förvånan så funkade inga utav dina produkter lika bra som du påstår. Biltemas produkter håller tyvärr en högre standard. Jag kommer aldrig bli kund hos dig. Tycker faktiskt väldigt synd om alla kunder som blir grovt lurade på dina överprisade grejer.

   2. GörDetMedRW

    Övernörderi. Skinnet torkar inte alls ut. Mina följare är inte intresserad i överlag att fundera om skinnsätena kommer att hålla i 30 eller om dom håller i 40 år utan dom vill likasom mig ha roligt. Det handlar inte om att grotta ned sig i detaljer, det handlar om att få ren sin bil på enklast sätt, folk har dåligt med tid i överlag 2020. Skinn nöts alltid ned med tiden som i princip alla levande material, men det beror inte på att man tvättat med APC. Källa på det?

  29. Gustaf Westin

   Leathermaster har ett system där man rengör och utifrån färgkod från tillverkaren bättrar på slitna säten med ny färg, blir kanon

   1. GörDetMedRW

    Nice! Ska visa min metod😋

  30. lelles bilar

   sesels.info/video/video/jXiem6ic23uhk5E.html du är grym kolla in kolla in min kanal kärlek och respekt

   1. GörDetMedRW

    Tusen tack🙏❤️ Asnice kanal som du har! Har prenumererat på den ett tag och vet fler kompisar som gör det! Men varför lägger du upp videos som är filmade i stående format så att bara 30% av filmrutan används? Du måste bättra kvalitén!!😋🤗🤗

  31. Monica Sundberg

   Hej på dej RW Jag har testat att rengöra sten/kakelplattor i entren med din multirengöring. Funkar perfekt! Plattorna blev som nya!

   1. tedyboy

    @GörDetMedRW är det kakel inomhus ska man väll inte ha alkalisk avfettning? tänkte om det är badrum de gäller

   2. GörDetMedRW

    Hejsan Monica! Vad roligt att höra! Men då måste jag få be dig varmast om att prova den Alkaliska Avfettningen för samma ändmål. Jag kan ta gift och bedyra att den kommer ha 5 till 10 gånger högre effekt på utomhussaker och plattor osv än vad Multirengöringen ger i effekt. Multirengöringen är en förhållandevis svag och snäll produkt som främst är avsedd för insidan av fordonet, då kan du fundera över hur bra du tror alkaliska avfettningen fungerar😋😋

  32. Patrik Hermansson

   Du säger att man inte behöver smörja in sätena med något efter rengöring, varför? Kommer dom inte bli torra och spricka med tiden?

   1. GörDetMedRW

    Nejdå det är bara en myt. Läder är ett eget material och det torkar inte ut för att man kör apc. Det är ju skitfult med insmorda lädersäten som blänker, dem ska vara rena och ”matta” men absolut inte torra. Torra blir dom med tiden, men då pratar vi 40-50 år kanske, och då sker det med åren och av mekanisk nötning vid in och utstigning ur bilen. Antar du inte tänker ha kvar din bil 30-40 år framåt? Det enda som händer med såna där asgamla bilar som har skinn är att det blir småsprickor i skinnet men det beror inte på att dom torkat ut. Sprickorna ska jag visa hur man snyggar till i en video snart☺️

  33. salehs Mat

   jag har panmera älskar den

   1. GörDetMedRW

    Den är nice som fan samma engine som rs6

  34. bengt lundgren

   luktar säkert jätte gott i bilen efter den rengöringen 😋

   1. GörDetMedRW

    Luktar jättefint☺️👍🏻

  35. Lmesh

   lägg upp nån video däru målar bromsok m rostskyddsfärg då

   1. GörDetMedRW

    Ja jag har ju en sån😀

   2. Lmesh

    ojj såg att det fanns en sån video nu

  36. Roberth Fredriksson

   Skulle va kul o se hur du använder din tyg impregnering! 😊

   1. GörDetMedRW

    Kommer :)

  37. REEZTALMIGHTY

   Hej RW jag har en BMW med mocca säten funkar denna borsten och metoden till att rengöra dom även om jag inte har tillgång till våtdamsugare? :D

   1. GörDetMedRW

    Jajjamen men då får du trycka torra mikrofiberdukar mot sätet så att dem kan suga upp vätan istället för att en våtdammsugare gör det

  38. Freddan Lindmark

   Tips! Skicka erat lager med plasthandskar till Region Västernorrland, tror det skulle vara uppskattat.

   1. Dennis L

    @Freddan Lindmark svårt att tro att dom skulle få ta emot dom enligt de lagar och regler som finns. Dom kan ej garantera patient säkerheten ifall de använder handskar som dom fått tag på det sättet... jag skulle inte vilja att nån läkare pillade på mig med sådana handskar iaf, ingen som vet vad säljaren gjort med dom. Inte för att jag för en chans i världen skulle tro att robin skulle göra nått men den finns annat lustigt folk tyvärr. Bra video btw gjort likadant på min bil nu med 😁 tänkte även fråga om efterbehandling då jag hört man ska göra det men har fått en ganska klar bild av det i de andra kommentarerna 😅👍 så skiter i det 😁

   2. Freddan Lindmark

    @GörDetMedRW Ja om det är möjligt så tror jag det skulle vara väldigt uppskattat i dessa oroliga tider, hörde att Beijer byggmaterial hade gjort en liknande insats.

   3. GörDetMedRW

    Smart!

  39. RI NI

   Knas dra borsten om det finns grus repa sönder skinnet

   1. GörDetMedRW

    Jaha

  40. Surfa Gbg

   På med läder-fett,,,,

   1. GörDetMedRW

    Nej

  41. Carl Kindblad

   Skulle du inte kunna göra en video om hur man får bort hundhår i bagageutrymme? :))

   1. GörDetMedRW

    Det kommer! Tack 🙏

  42. Ronald Winther

   De bilar med säten/stolar i halvskinn,funkar medlet lika bra där? Själv har jag en -01 volvo S60 i de är det halvskinn,efteråt skall inte skinnet smörjas in med någon form av cremé så skinnet i stolar/säten bevaras/bli mjukt och slipper torka sönder?

   1. GörDetMedRW

    Japp men på tyget så måste man ju suga ur vätan med dammsugare. Kolla mina videos om klädseltvätt

  43. Magnus Johansen

   Leather ska inte ha vatten och man måste behandla med leather milk efteråt.

   1. GörDetMedRW

    Nejdå

  44. Arre K

   Jag förstår var du menar hur en Porsche känns. 😀 Som det sägs : Porsche, There Is No Substitute

   1. GörDetMedRW

    Eller hur 😍

  45. Samuel Johansson

   Toppenprodukt 😁

   1. GörDetMedRW

    Tack samme!

  46. xLaRosy

   bra akta för corona virus köp it mer bilar

   1. GörDetMedRW

    Sant

  47. Axel Gustavsson 9:1

   mycket bra RW, proffsigt intro

   1. GörDetMedRW

    Tack 🙏

  48. Adam Opel

   Maken till oseriös skinnrekond har väl aldrig skådats🥱

   1. TheFluffyValross

    @Adam Opel Är allrengöring dåligt att använda på läder? Tycker jag ser flera som använder det? Håller med dig på resterande punkter

   2. Adam Opel

    Knut Spjut • INGEN DAMMSUGNING INNAN • ALLRENGÖRINGSMEDEL PÅ SKINN?? • INGEN BORTTAGNING AV INMÄTTAT RENGÖRINGSMEDEL • INGEN EFTERBEHANDLING/ÅTER FETTNING Fyra fel av fyra möjliga😱

   3. Knut Spjut

    Nja....jag tycker nog att videon är hyfsat seriös med tanke på att RW är ju proffs på detta och skulle nog inte riskera att klanta till det med sin Porshe.

   4. GörDetMedRW

    Gör det på ditt sätt du😘

  49. Skalman

   Bra jobb Robin! 🙂👍Funderar på vad som är skillnaden på en keramisk microfiberduk och en vanlig microfiberduk?

   1. GörDetMedRW

    det är ingen skillnad, denna duken är en vanlig mikrofiberduk :) Den ska användas för att bland annat torka bort keramiska lackskydd därav namnet☺️

  50. genialius 1

   Renskinn, ett ord😜

   1. GörDetMedRW

    Hihi smart 🧠 😀

  51. Daniel Nelson

   Bra film :) synd du inte dammsög före bara. Men Du bör se över triggerserna. Några gick sönder o några var de så dålig utväxling på så ja fick hälla över i andra triggers.

   1. GörDetMedRW

    Vi försöker att alltid sälja dem runda triggersarna, men ibland är dom slut från suppliern och då får vi på rw nöja oss med att få dom kantiga SKIT triggersarna... är medveten om detta, jobbar på detta! 🙏

  52. Markus Heidenbeck

   Hej RW, behöver man behandla skinnet efter rengöring?

   1. Markus Heidenbeck

    @ove sundberg vill självklart inte att det spricker. Vad rekommenderar du?

   2. ove sundberg

    Markus Heidenbeck nä inte om man är bekväm med att det spricker, eller så säljer man bilen illa kvickt så blir de nästa ägares bekymmer 😳

   3. GörDetMedRW

    Nej det behöver man inte 😀

  53. Fredrik D

   Ren”t”!

   1. GörDetMedRW

    What?

  54. M jonsson

   👍

  55. Anonymitet Dess

   Hur får man bort plasti dip från fälgar?

   1. Magnus Johansen

    Aceton

   2. GörDetMedRW

    Avfettning asfaltslösaren samt högtryckstvätt

  56. Göran Sundell

   Sprickorna i skinnet ska bli intressant att få se!!

   1. GörDetMedRW

    Ja eller hur ☺️

  57. Herolind Demolli

   Färgen kan ju gå bort på stolarna!!?? Stolarna kan ju också spricka för det är skin elr??

   1. GörDetMedRW

    Nej nej nej!

  58. Malte Andersson

   Gäller detta även för konstläder? Om det gör det, är det då något speciellt som man ska tänka på?

   1. Malte Andersson

    @GörDetMedRW Okej, tack för rådet.

   2. GörDetMedRW

    Kör på, inga konstigheter oavsett :)

  59. Adrenaline Session

   Kan ju vara bra att dammsuga ifall man har en liten Sten som kan repa upp sätena 😂 grym video! 💪🏻❤️

   1. GörDetMedRW

    Helt rätt:)

  60. Mr Garbage

   Rent*

   1. GörDetMedRW

    Ren 🦌

  61. vilden12

   Suverän video! Inga konstigheter!Guld!😍

   1. GörDetMedRW

    Tack 🙏

  62. Elterek

   Helt fantastiskt . Tvättade min merca i fredags och stod o fundera hur man ska tvätta skinnsäten på bästa sätt.

   1. GörDetMedRW

    Bra 🙏

  63. Ghetto Music FM

   Grym video! Har en fråga angående när du somfilmade porschen, hur beställer man solfilm från den sidan solgard

   1. Ghetto Music FM

    GörDetMedRW Aha okej tack för svaret! Fortsätt med dina grymma videos längtar tills dina garage videos börjar på allvar😍👍🏼

   2. GörDetMedRW

    Jag fick dom av en kompis ja

  64. Movitz83

   Ännu en kanonvideo av GörDetMedRW 😃Skulle vara intressant om du kunde visa hur man reparerar färgen på skavda fälgar, byter bromsok med skivor och klossar samt luftar bromssystemet efter ett byte.

   1. GörDetMedRW

    Sök på rw byta bromsar, rw kantstötningar fälgar, där får du fram två videos som jag redan gjort :)

  65. Ramtin Namini

   Hur kunde du sälja Volvon för att köpa en begagnad taxi mercedes på 5 700 mil? 😳🤔

   1. Ramtin Namini

    GörDetMedRW ok visste inte😊. Har själv beställt en Mercedes e 450 4Matric som kommer till april. Riktigt fina bilar!😊 känns bra att köra ”likadan” bil som dig när du gör tvått-videos och sånt så man kan göra exakt likadant😉 ( har själv gjort dåliga Taxibilafärer, kanske de som fick mig gå på lite för hårt😊

   2. GörDetMedRW

    För att den kostade lika mycket så jag gjorde ett byte. Därför att den är mycket bekvämare att köra, billigare och miljövänlig. Allt som sparar in pengar till bolaget är nice:) Den är taxireggad men den är enbart körd privat av han som ägt åkeriet, så det finns inte antenner osv. Det är inte på långa vägar en sån dålig affär som du vinklar det till :) Jag har beställt en 2020 Mercedes GLE Hybrid nu också som kommer i vinter🙏

  66. Rickard Wadhagen

   Rådfrågade en rekondare när jag skulle göra rent mina säten. Dom betonade vikten av att applicera lädervård direkt efter rengöring för att inte skada materialet. Men det kanske du gjorde efter eller till kommande video? I övrigt. Tack för en bra kanal. Keep up the good work! 👍

   1. Railmaster.

    Som jag skrev ovan så är modernt bilskinn målat med tät plastfärg som varesig går eller behöver smörjas in! Att fetta in detta skinn är ren placebo!

   2. Rickard Wadhagen

    @GörDetMedRW Litar på ditt omdöme och dina produkter. Var mer en rådfråga till dig med. Får bli en rengöring när vårsolen tittar fram 👍.

   3. GörDetMedRW

    Jag respekterar det du säger. Frågar du mig om vad jag tycker så säger jag att jag kan ta gift på att ingenting händer om man inte smörjer in sätena efter rengöring. Detta rengöringsmedel är inte en avfettning som drar ut allt fett.

  67. No System Is Safe-NSIS

   Hej. Jag är nöjd med dina produkter men kan inte säga samma om spray pumparna . fixar ni det så blir allting bra igen

   1. GörDetMedRW

    Vi har dom runda spraytriggersarna nu igen :)

  68. Victor Varga

   går det bra o göra samma procedur på tygsäten?

   1. GörDetMedRW

    Ja men då måste man suga ur vätan med en dammsugare

  69. William Wilcke

   trevligt, skulle behöva komma kontakt med dig ang. en sak som jag ej vill ta öppet?

   1. William Wilcke

    @GörDetMedRW gjort där heter jag williamwilcke05

   2. GörDetMedRW

    Skriv på dm instagram då

  70. Simon Ståhlenberg

   Fattar inte dedär med kursen, är det en film man köper eller?

   1. Simon Ståhlenberg

    @GörDetMedRW okej fan vad Nice! Har i stortsätt lärt mig att rekond bilen utvändigt utav dig så att köpa den videon låter smart då jag är lite osäker på insidan 👍👍

   2. GörDetMedRW

    Det år en kurs på video. Du betalar 99kr för den videon. Du lär dig att rekonda bilen invändigt, en normal likvärdig kurs där du åker till typ auto smart i 1 dag och går kursen kostar företag som går den kursen 2000-3000kr

  71. Pontus Johansson

   Tvättar du sätet med en nagelborste? När du nu utsatt sätena för så mycket hårda medel o borste varför behandlar du inte dem efteråt?

   1. Marcus Örtefors

    GörDetMedRW pratade med Sveriges åf av angelwax... han avråder starkt att använda apc o liknande rengöringsmedel på skinn/läder då det torkar ut och förstör under tid... bara använda medel som är gjort för läder

   2. Pontus Johansson

    @GörDetMedRW tyvärr har du helt fel där. Vad tror du händer när du använder APC på skinn? Du torkar ut de totalt. Lättare att de blir sprickor och allt. Efterbehandling på bilar är A och O.

   3. GörDetMedRW

    Man ska inte behandla sätena med någonting. Det är inte en nagelborste🤦🏻‍♂️

  72. Karl-Henrik Söderqvist

   Clickbait... jag som trodde att jag skulle få reda hur man gjorde egna säten av renskinn...🤭

   1. Janne

    Hade det varit Clickbait så hade det stått ”hur man gör renskinnsäten” men nu står det ”hur man gör ren skinnsäten”. Han skriver på dialekt däremot 😂😂😂

   2. GörDetMedRW

    Haha

   3. 26Wall

    Karl-Henrik Söderqvist hehe tänkte samma, rubriken ska nog vara hur man gör skinnsäten rena 🤡

  73. Jörgen Svahn

   Jag gillar dina videos, har följd dig länge och fått många bra tips från dig, jag småfuskar ju själv med rekond och testar olika medel för att sedan enbart köra med det jag anser det bästa. Jag har köpt en del av dina produkter men inte testat alla ännu då jag köpt på mig en hel del andra med, kör på i din egen stil som vanligt.

   1. GörDetMedRW

    Tack tack Jörgen!😀

  74. Robin Ageby

   Hur länge håller sig vaniljdoft kvar när man använder den?

   1. Robin Ageby

    @GörDetMedRW tack för svaret

   2. GörDetMedRW

    3 dagar kanske, ska du ha doft längre så kör däckglansen på mattor och instegslister☺️

  75. Fekkat

   Att torka ut läder med rengöringsmedel utan att tillsätta fett efteråt orsakar torröta(läs som torr-röta) i lädret. Inte omedelbart men med tid. Om ni någonsin sett gammalt uttorkat läder så vet ni hur torröta ser ut. Angående att läder ska vara matt, som RW brukar säga i tidigare videos med rattrengöring. Svaret är: det beror på hur läder var original. Exemplevis kom min passat med glansig läderratt från fabrik.

   1. sonny Åström

    Nej det gjorde din Passat inte =), annars är det andra helt rätt. Hästfolk brukar ha bra och billiga medel till sina sadlar för övrigt om någon är intresserad av ett bra tips =)

  76. Antefyrk

   Den där triggern har aldrig jag fått med APC’n Jagvhar fått en mycket sämre som lätt går sönder. Jag skulle önska att man får samma triggers som till asfalts-läsaren och alkaliska. Annars riktigt bra video😍

   1. Antefyrk

    Kanon för dom är helt klart bäst😍

   2. GörDetMedRW

    Det ska va samma triggers helst till alla flaskor, det är fabriken som skickar olika triggers ibland.. vi har sagt åt dom att vi vill ha triggersarna som är rundade

  77. Hugo Bevegård

   Thumbnailen ser ut som en rumpa right??

   1. Robin

    Nae

  78. Viktor Alsterkvist

   Jag åkte i en porsche 911 1976 tror jag det var en med turbo skärmbrädddning och fälgar

   1. Simon Ståhlenberg

    Okej

  79. Peter H

   Visa hur man rengör/recondar beiga eller ljusa skinnsäten. Jag tycker det är svårt att få ut smutsen ur småsprickrona som blir i skinnet.

   1. ove sundberg

    Peter H man låter bli att köpa ljust skinn 🤮

   2. Hjulis

    Jag har ljus skinnklädsel i min V70 och vill också veta hur man får rent den. Min bil är 20 år och det är väl inte någon under dessa 20 år som har tagit hand om skinnklädseln speciellt väl kan jag tro när man ser hur det ser ut. :D

  80. Mikael Ahmed

   👍