SÅ BLIR GARAGET!

GörDetMedRW

GörDetMedRW

61tn visningar24

  Länk till min webshop: www.gordetmedrw.se
  Ursäktar konstigt ljud på min röst, det är något fel på kameran som gjorde så att inspelningen låter som att jag är morgontrött/förkyld =)

  Publicerades den 3 månader sedan

  Kommentarer

  1. Elias Boken

   Är det här inspelat innan du la Epoxy på golvet?

  2. Flipper

   "Öppna Spisen" :-D Grymt öppen hahaha... Kamin heter det. ;-) Bara så du vet så drar dessa Spa Pooler grymt mycket i el. hört flera sagt detta och många köper Solpaneler för att tjäna en slant på sommarn. Inte nog med att kostnaderna är dyra redan redan på vintern med den så kommer det skjuta i höjden tyvärr. Loftet är la kanon perfekt till Däck mm Över dimensionerade Takreglar för det loftet Jag hade satt 120mm och tätare och en stolpe i mitten istället så får du minst 10cm till i takhöjd under.

  3. Jonas Pettersson

   Jag blir nyfiken på vilka mått ditt garage har. Sen undrar jag om du kommer installera en bred singel port eller 2 portar i befintliga uttag.

  4. Michael Johansson

   Bra snöslunga som är trasig efter 1-5 körningar?

  5. Patrickakustisk

   Allt handlar om vad man räknar med att få för en billig peng. Med lite enkla modifieringar blir nog snöslunga väl värd slantarna. Mvh Pelle i Falun Fd Timråbo

  6. inför bilköpet

   Den som sår, får skörda! Kör hårt Robin!

  7. Nick SWE

   Skaffa ett bra larmsystem för hus och garage med kameror kopplad direkt till mobilen tex osv!

  8. FreddeP91

   Har du blivit med RS6 RW? 😉

  9. Official Tony Koma Sweden

   Råkar du ha en tatuerad storebrorsa? Var in en kille i min butik idag och jäävlar vad lik han var dig, samma dialekt med!

  10. Ebby Girl

   Jäklar vad dålig biltemaslungan var har vart sugen på den, nu blir det ändrade planer! Tack för toppenvideo!

  11. Televinken

   Önskar dig all lycka... det är du värd! Mvh Crille från GBG

  12. tove klasson

   Hur gammalt är huset?hur länge har du bott där och vad fick du ge.min syster bor i hus i Timrå sen 8år och dem gav runt 700 000.

  13. Black ops Dad

   Undrar när man ska få svar på sitt mejl för han på lagret svarar ju aldrig på telefonen. Väntat över 1v på mejlet. När man ringer så går det fram ca 3 signaler så säger en röst. Vi kan inte ta dit samtal just nu ring senare... grymt irriterande

  14. afutla qian

   Du förtjänar ditt spabad :) du skryter absolut inte =). Du gör bra videos och jobbar hårt för detta! Klart du behöver något att slappna av i. Fortsätt med det du gör// Trogen föjare.

  15. doliio volay

   Du förtjänar ditt spabad :) du skryter absolut inte =). Du gör bra videos och jobbar hårt för detta! Klart du behöver något att slappna av i. Fortsätt med det du gör// Trogen föjare.

  16. tove klasson

   Underbart garage.man kan meka,sova på loftet,dricka bärs och ha det gött😄😄😄

   1. afutla qian

    👍🏼👍🏼

  17. tove klasson

   Läcker garageport

   1. afutla qian

    Töväder?

  18. tove klasson

   Grymt snyggt med fasadbelysning 😄

   1. doliio volay

    Töväder?

  19. torrace12

   Förslag på TEMA! *Ljudisolera en VOLVO 240* 740 el liknande, *hörselskador blir en konsekvens av långa avstånd i bilar med över 100 decibell* och i norrland är avstånden Långa!!! det här talas det inte om alls om i media. Väldigt många som älskar sina gamal 240s Längtar i från djupet av sitt hjärta efter att göra dom tystare! obekväm bullrighet! 10 decibel går ganska lätt att ta bort genom isoleringspaneler innanför dörrarna och på andra platser folk med andra bilmodeller och modeller från 90 och 2000 talet skulle också lära sej mycket av videon! och det skulle väcka tanken att det går hos många som inte visste att det gick. många bilar har över 100 decibel inne i kupen vid 100 kilometer i timmen , och högre på grusväg. även nyare billigare modeller det här skadar inte storstadsborna så mycket eftersom de inte kör så länge varje dag och eftersom de kör mer i lägre hastighet! men på landsorten där många kör dagligen i över en timme till och från jobbet, eller flera gånger i veckan gör resor på flera timmar får det samma effekt som att lyssna på hög musik för länge i sträck!

   1. afutla qian

    👍🏼👍🏼

  20. Surfa Gbg

   Gör vad du tycker och mår bra på och som dina tittare gillar,sen finnes Svenska avundsjukan den är känd, det är bara att kasta den åt sidan och gå framåt ,tycker jag,,,,

   1. afutla qian

    Töväder?

  21. oiuet souiu

   Tänk gör det med RW utan RW 😱 Kaaaaooos😂

   1. afutla qian

    👍🏼👍🏼

  22. unto kurki

   Jag skulle ha loft kvar passar som typ kontor

  23. gaming boys mp

   bygg kontor på loftet

   1. oiuet souiu

    Intressant fråga 😃 När säljer du som mest bilvårdprodukter? Årstid? Månad? :)

  24. Soinas Doyi

   Du förtjänar ditt spabad :) du skryter absolut inte =). Du gör bra videos och jobbar hårt för detta! Klart du behöver något att slappna av i. Fortsätt med det du gör// Trogen föjare.

   1. Soinas Doyi

    med loftet kan du ha redigerings rum typ. gillar dessa vloggar

  25. Svart Kanin

   Vill gärna se hur man installerar ljudsystem m subwoofer och allt. Även fullständigt oljebyte i Audi A4 2.0 TDI DPF eller likvärdig modell hade varit kanon 😁

   1. Soinas Doyi

    Intressant fråga 😃 När säljer du som mest bilvårdprodukter? Årstid? Månad? :)

  26. Henri Nilsson

   Cejn heter slangvindan, inte ejn. Företaget finns i Skövde och uppfanns snabbkopplingen som idag används runt om i världen till både hydraulik och tryckluft. Bland det bästa som går att få tag på, på marknaden.

   1. Soinas Doyi

    Vad använder du för kamera?

  27. Per Lindström

   Dagsmeja RW.

   1. oiuet souiu

    med loftet kan du ha redigerings rum typ. gillar dessa vloggar

  28. Kenneth Falk

   Måste jus säga att du verkar oförskämt sympatisk och trevlig!

   1. GörDetMedRW

    Tusen tack😻😻👍🏻

  29. Diablo8900

   Sätta upp belysning och utöka får man inte göra hur som helst som enkel svensson. Men har man god kontakt med sin elektriker och är överens med om saker och ting så kan elektrikern sen komma och göra inkopplingen. För sätter man upp belysning, uttag mm, kopplar in det själv och någonting händer så får man ingenting på försäkringen. Man får byta ut en trasig apparat om du själv anser att du har kunskapen enligt elsäkerhetsverket, så länge det inte är en ändring i "anläggningen". Installera dimmer själv istället för vanlig knapp = ändring i anläggningen.

   1. oiuet souiu

    Intressant fråga 😃 När säljer du som mest bilvårdprodukter? Årstid? Månad? :)

  30. Filip Jönsson

   <a href="#" class="seekto" data-time="100">1:40</a> , pyroman?

  31. Bengt Hansves

   Nya glasögon ?

  32. Oliver Lökkeberg

   👍🏼👍🏼

  33. Ratiosphere

   Töväder?

  34. Per Lindén

   Har du lust att utveckla varför du inte gillar Raptor från AutoSmart, nyfiken?

  35. Christoffer Spaak

   Jag tycker du gör helt rätt i att unna dig ett spa bad. Dom som har tycker motsatsen bevisar bara ännu en gång den Svenska avundsjukan

  36. Robban Norén

   Loftet blir ju perfekt SEsels studio. Hoppas verkligen du anlitat garageportexperten Sundsvall för portbytet. Dom är grymma.

  37. Genci0

   Harru blivit en sån där blogger. Fy tusan

  38. koppen89

   Nej herregud, plocka bort det där loftet så du får ett ergonomiskt bra garage! Finns ingen anledning att ha det så länge du inte är en hoarder :)

  39. StainlessSkin1

   Intressant fråga 😃 När säljer du som mest bilvårdprodukter? Årstid? Månad? :)

  40. Deje_ gaming

   med loftet kan du ha redigerings rum typ. gillar dessa vloggar

  41. Theexprominence

   Tips! Borsten som står lutad mot väggen i slutet. Vänd på den så den står med borsten uppåt. Då behåller den sin form mycket bättre och blir inte platt.

  42. Timmy Branden

   Vad använder du för kamera?

  43. Glenn Maberg

   Hvilka typ camera brukar du

  44. Jesper Borg

   Något du ska göra på snöslungan är att montera gummistänkskydd från biltema på själva impellern till utkastet. då kommer den kasta dubbelt så långt och blötsnö. kan man göra en video på :)

  45. Jimmy Oskarsson

   Hade skippat loftet men å andra sidan är jag 2m lång med 😂

   1. Huuup Huuup

    Jag är 27cm lång

  46. Christoffer Sundbom

   Kan du filma när du bygger en kitcar :)

  47. Hugo Björklund

   Jag tycker du ska höja upp loftet lite och då kan du ha däck och andra delar där👍🏻

  48. Hugo Carlberg

   Fixa loftet så att det blir som en myshörna med t.ex TV, soffa kanske något litet kök eller något liknande😊 Ska bli riktigt spännande att se upprustingen av garaget! Lycka till med allt👍🏼

  49. Floyd Karlsson

   Hej rw ja vad ska man säga du är ju du relativt en dom bäst på you tube du ta det Lugnt mannen :-) du är värd allt j du Jobbar ju så man bli litte fundersam men du så det är du värd hoppas att det är bra med Tjejen å Hunden :-) Lycka till i fort så Nice med Belysningen Ta det lugnt Mannen :-) Take Care bada lugnt i polen vill se hunden när han badar på :-)

  50. Tobias Häll

   Fortfarande riktigt avis på eget garage och ALL DEN SNÖN!!! Vinterbilen har inte fått gå en meter här nere än!

  51. Anton Nylen

   Ingen bastu!?Perkele!!

  52. William Wilcke

   Visst kommer du släppa polermedel och när isåfall?

  53. Kammaflaje

   35000 ut som lastbilschafför nää du... jag jobbar i yrket legat ute och har även jobbar ob och nej du får ej ut 35000. Som mest kanske 28000. Och då har man jobbat arslet av sej.

   1. Kammaflaje

    Fick min lönebesked igår. Av 184 h har jag en bruttolön på 34946 varav skatt på 9254 ut 25693 ligger inte ute och har ob på 2h. Så att påstå att vi är bra betalda är lite skitsnack. Är oftast 10 till 11h pass börjar 6 till 18 så inget 7 till 4 jobb. Men har börjat säga ifrån att få jobba 4 dagar för man orkar ej vecka efter vecka.

   2. Tim sweden

    Praxis är före skatt såklart.. Man pratar alltid före skatt. Alla kommuner har ju olika skattesats. Grundlön är ju runt 27. Jobba man 7-16 inkl premie är ju lönen runt 29tusen.

  54. Tobias Eriksson

   Trodde ju man skulle få se dig inviga nya tunnan med dina anställda ju

  55. Filip Wik

   Kan du inte polera en båt?

   1. Per Lindén

    +1 på den, en riktig båtpolering vill vi se, typ en 28-30 fot med blå gelcoat som är lite solblekt, det skulle göra min dag 😄

  56. Johannes Tejder

   Höj loftet! Bättre med rimlig ståhöjd under än över loftet

  57. Rally Kalle Skrappost

   <a href="#" class="seekto" data-time="1374">22:54</a> är det C E J N (CEJN) Uttalas som ordet "säg" +n på slutet. Svenskt företag :)

  58. Norwegian viking

   Only a swede would foam his snowblower in... loooool..........sounds like a bad plan RW... how are you gonna get the blower out now... heheh Joke aside..you got a real good channel.... its very interesting to follow you:-) Have a nice day and wishing you all success in the future:-) (And as a small business owner myself, i would say there is nothing wrong in doing well in life!)

   1. Huuup Huuup

    Nä men va fan, skriv på norska tönt.

  59. William Wilcke

   Trevligt

  60. Patrik Svensson

   Kollat, likeat och kommenterat :)

  61. Anton Gustavsson

   Nice video!

  62. OLLE Lindström

   Kan du snälla prova att jämföra dina rengöringsprodukter med Biltemas. Hade varit en kul video

  63. Alex Bastenholt

   Skryt hur mycket du vill, vi vet att du jobbat för det!

  64. Oskar Koivuniemi

   Plejd är riktigt bra! Har plejd till all belysning :)

  65. Lennart Vikström

   Personligen hade jag väntat med att fylla garaget med prylar och börjat med att måla golvet!

  66. Kristoffer Kecklund

   Rekonda en lastbil

  67. rewoX'

   Fint med belysningen på huset, tips är att måla strömkablarna i samma kulör som husväggen så "döljs" dom bättre än att sticka ut i vitt mot mörkt!😊👍🏼

  68. Rune Christiansen

   Hej. Hvor bliver alt kanon, grattis til dig och frugan.

  69. Eliasson

   <a href="#" class="seekto" data-time="1570">26:10</a> Dagsmejja kallar vi det för här på västgöta slätta

  70. Alex Lindström

   Du förtjänar ditt spabad :) du skryter absolut inte =). Du gör bra videos och jobbar hårt för detta! Klart du behöver något att slappna av i. Fortsätt med det du gör// Trogen föjare.

  71. Frankdown 1

   Det är fult att tjäna pengar men det är fint att vara rik. Du jobbar ju stenhårt för pengarna så du har full rätt att ”skryta”

  72. TheExtremaz

   Tankar angående garaget är: Du kommer störa dig på att du inte kan gå under rakt så höja loftet 10cm hade jag gjort direkt, sedan hade jag också behållt loftet och haft ett litet kontor där uppe med dator, soffa, soffbord, tv, minikyl och micro. Ang belysningen så hade jag höjt upp befintlig armatur satt dit några extra och satt in bra vita lysrör. Epoxy golv är sjukt snyggt och hållbart så kör på det! Grå/vitt med blåa, orange?(rw) flakes i hade nog kunnat bli rätt coolt!

  73. Patrick Svensson

   Hejsan. Vad rekommenderar du för annat medel istället för Auto Smart Raptor ? Gärna rekommendation av medel för 3-steg-behandling. Mvh Patrick

  74. Gregor Svensson

   Säljer ni produkter till företag eller bara till privatpersoner?

  75. Simon jansson

   kommer det komma in polermedel och rubbin i weshoppen?

  76. eight nine

   Badet kostar mer än min bil , så nej alla kan inte köpa det

   1. Bmw old school

    👍

   2. seksty

    jo

   3. torrace12

    RW säjer sådär för att han själv har sett hur man kan bli framgångsrik om man jobbar hårt och är kicklig, och han vill att alla ska tro på sej själva och att de också kan få framgång!

   4. vallE

    eight nine Om man jobbar har man råd, om man sparar.

   5. zpoffex0

    Om man sparar jo det kan man.

  77. PiPPiiRuLL

   Hej! Upptäckte idag att båda mina baklyktor på bilen var spruckna, inga stora sprickor men skulle vilja få tips på hur man lagar dem. Innan dem blir större. Funderat på någon form av lim men har dålig koll. Tips eller video på detta vore nice!

  78. jockemustafa

   Skönt med lite lägre energi när man själv är slö på en söndag

  79. Philip Johansson

   Kan du inte börja tillverka poleringsmedel i webbshoppen

  80. Robin

   Bra video 🙂