SÅ BLEV JAG FRAMGÅNGSRIK! LÄR DIG ENKLA GRUNDERNA!

GörDetMedRW

121tn visningar40

  Instagram: www. gordetmedrw
  Webshop med alla mina egna produkter:
  www.gordetmedrw.se
  Civilbilen på Garaget: www.garaget.org/?car=304798
  Om ni gillar videon så vore det jätteroligt om ni klickade på prenumerera och gillaknappen😀👍🏻

  Publicerades den 9 månader sedan

  Kommentarer

  1. Jono Michal Stankov

   Du är hur grym som helst. Jag hade börjat titta på dina videosar och skulle polera bilen. Det var i söndags och jag hade inget annat val än att gå in på biltema för att köpa polermedel. Jag frågade personalen vilket medel som var bäst. De visste inte men så sa en gå in och titta på killen som har gördetmedgw, han vet👏🏼

  2. MrOscarSthlm

   Så jävla grym!! Grisa på!! :)

   1. GörDetMedRW

    Haha

  3. Niklas Lundqvist

   Väldigt bra

  4. Nicolas Oscarsson

   Mina föreldrar är rika

  5. trumbaron

   Jag letade och googlade på bilar inför ett bilköp och hamnade på din video som handlade om vad man ska tänka på när man köper begagnat. Sen tittade lite på dina andra videos. Riktigt seriöst och trevligt. Du har nåt bra på g här. Jag är egentligen inte speciellt bilintresserad, men jag blir ju det när jag ser dina videos. Det blev en Ford förresten!

  6. Kristofer Jarl

   Najs video. En fråga dock; Hur långt är det till en släputhyrare i Norrland?! Hade jag försökt filma mig på väg till Circle K hade det blivit en förbaskat kort video.

  7. Eric Johansson

   330.000kr vinst my ass

  8. Håkan Hägglund

   Fastnade i dina klipp efter epoxyklippet och är grymt imponerad över dig som person. Vilket driv! Jag har egentligen noll intresse för bilar och allt som hör där till men kommer ändå prenumerera för du är grymt inspirerande! Lycka till med allt.

  9. Per Maritz

   Nej. Det första du ska ha är inte en bra marknadsföring. Det första du ska ha är en bra affärsidé. Annars var det rätt. Hepp!

  10. Per Maritz

   Jaaaaaaaa! Så som Svedalas en gång var! Innan sossarnas o miljöpartiets o kommunisternas bidrags-tahandomig-sverige blev normen o måttstocken. Herre helvete, vilken frisk fläkt i den unkna rödgröna sörjan!

  11. Bert Ola Björk

   Oj, vilken ordsvada på både in och utandning samtidigt. 😃

  12. David Kihl

   Ofan, då kanske jag har kört utlastning med dig på ICA-lagret i Borlänge! :) Vilka år körde du Borlänge-Sundsvall?

  13. Niklas Nester

   Hahaha men jäklar en sån go video, du känns som en grymt bra förebild för dagens ungdomar, hoppas det går superbra för dig (och bolagen) framöver :)

  14. Jesper Ternstedt

   Nästa område du kan fundera på är företag inom utbildningsbranschen.

   1. GörDetMedRW

    Haha ja kanske det :)

  15. Sebastian Danielsson

   Imponerande driv! Sånna som du förtjänar framgång! Finns inga genvägar till framgång!

  16. Nichlas Rehnstam

   Ja, vad skall man säga om dig RW, helt jävla fantastisk människa med ett driv jag knappt skådat. Du förtjänar all lycka och framgång och jag ser fram emot att slänga pengar till dig och din webbshop till våren!

  17. Emil Petersson

   kan du inte göra en video om hur man bygger om en bil till a traktor

  18. David

   Inspirerande video! Vore kul att se hur man kopplar bort en (trasig) turbo som du nämnde!

  19. jesperartist

   Vilken jäkligt vettig människa du verkar vara, hatten av!

  20. C Ros

   Härligt. Du är förebild för många unga att våga satsa eget. Sverige behöver mera företag. Du är entreprenör, super ärlig och trovärdig. Många tummar upp.

  21. Christian Jansson

   SEsels har precis börjat föreslå videor från dig - ingen aning om varför, och jag är helt ointresserad av bilar... men ändå sitter jag och tittar! Du verkar vara en riktigt skön typ med ett imponerande driv! :-)

   1. GörDetMedRW

    Tack Christian det värmer❤️

  22. SuperKaka

   En ny prenumerat här!!

  23. Ballongvisp

   Jobbade du åt METAB när du körde Sundsvall - Borlänge?

  24. Patrik Löfgren

   Faan vad grym du är!

   1. Patrik Löfgren

    @GörDetMedRW Du har väl säkert redan sett Harald Baldr, men han kör lite samma grej, med transparens etc. Kör hårt, du är på rätt väg Robin 😊 all lycka!

   2. GörDetMedRW

    Tackar😁

  25. jonas jakobsson

   Ödmjuk.se 👍

  26. Håkan Börefelt

   Bygger Traktor på 740, då är det en A-traktor inte Epa-traktor🙂

  27. Benjamin Haslinger

   Älskar att du är ärlig och säger hur mycket pengar du tjänar på you tub inte många som gör det

  28. Marc Jöns

   Hur mycket vinst blev det på polisbilen? Sålde för 70000. Inköpskostnad 35000. Minus material kanske 15000? 20000 kvar och då är inte arbetet inräknat. Vill inte vara negativ men alla kan inte göra bra bilaffärer. Bra jobbat vilket som.

  29. birdok

   En sann entreprenör som bara ser möjligheter, har en kompis som är precis som du, fantastiska människor! ang hjälp av föräldrar: Gratis är värt, ingenting!

   1. GörDetMedRW

    Tack tack fint skrivet😀👍🏻

  30. torrace12

   Nu har du förtjänat att skicka alla notiser till mej! upplyftande video, och jag tycker att alla söderlänningar ska lära sig av det här att det är inte så farligt som ni tror att berätta lite om sej själva! det blir bara bättre av det, om man inte försöker spela någon annan än man är, för då vågar man inte berätta något!

  31. Plisken Plisken

   Bra jobbat

  32. Henrik Broden

   ”Gör det ni också.” 🙂👍🏻 Bosse bildoktorn on steroids. Startar väl ett företag då. 🙃

  33. Henrik Ismarker

   Imponerande, helt enkelt. Kör på!

  34. neuroleptika

   Wow, imponerande och du har HELT rätt med kundbemötande, kunder som blir till vänner kommer alltid tillbaka och sprider rekomendationer om dig till alla omkring dom. Och lika mycket sprids en dålig erfarenhet och varningar till andra om ditt företag.

  35. Max

   HYYYYBRIS

   1. GörDetMedRW

    Fin profilbild😀

  36. Börken

   Riktigt roligt att se din väg inom arbetsmarknaden! Hoppas du absolut trivs med vad du gör så du inte bränner ut dig, det krävs stor drift för att göra detta så en stor eloge till dig!

   1. GörDetMedRW

    Tack vad fint skrivet☺️

  37. Alfred YAO - Artist

   Fräckt, bra jobbat!! :D

  38. Pelle

   Riktigt kul att höra din story och inspirerande som fan!

   1. GörDetMedRW

    Tack vad roligt😀

  39. Tony Myrén

   Tjena! Första ggn jag hamna på den här kanalen idag men tyckte du va lite skoj. Men den här videon gav min inspiration till att sätta igång med det jag vill hålla på med, lite som din kanal men mer fokuserad på reparationer och fix då det är det jag är bra på. Tack för god inspiration och lycka till i framtiden, men tror inte du behöver det för fan vilken driv du har! hehe! ser fram emot att kolla igenom dina videos =)

   1. GörDetMedRW

    Tack❤️☺️

  40. Anton Tyberg

   Kul o få se vart man växte upp, Timrå. Kör hårt RW.

  41. TICTOOfficial

   Snubblade över din kanal ikväll och måste säga att det var fanimej längesen man såg någon så positivt inställd till det han/hon gör. Riktigt inspirerande och du kommer säkerligen lyckas med det du tar dig för! Ska bli spännande att följa resan!

   1. GörDetMedRW

    Haha vad roligt att läsa! Kul! Tack😀😀

  42. Pekka Grönfors

   Riktigt bra jobbat!

  43. Yas U

   Grym kanal och respekt för ditt driv. Verkligen motiverande. Vi säger om man är helt oerfaren utav rekord/bilvård men ändå vill starta upp lite (svart) Vart hade man kunnat köra utan lokal, funkar det utomhus ? hur svårt är det och vad hade varit ett bra pris när man lärt sig men ändå vill vara ödmjuk i priset för att fånga upp en kundstock? Tror du det finns pengar att göra inom bilvård ? Sista frågan kan du något om motoroptimering samt diagnosteknik? Förlåt att det blev många frågor men se de som en komplingmang:) Må bäst

  44. Snubben Med noll koll

   Vilken hemsida tycker du är bäst om man ska beställa texter som man sätter i rutan? ska köpa min första bil i helgen och vill ha lite feta texter i rutorna :)

  45. November rain

   Gör som vparts lägg i en liten godisbit, de kan man behöva efter ha gnugga på bilen, eller varför inte din egna energidryck. Prata med vasa bryggerier.

  46. Wetrok S

   Det här är guld värt! Tack för en grym video! 😃🙏

  47. Fredde104

   Frågar här då jag inte lyckas hitta info någon annanstans... VART har du hittat bagagehurtsen till V70n?

  48. goneihoet311

   ÖVERDRIV ÄR DITT FÖRNAMN O SKRYT ÄR DITT EFTERNAMN.. ALLT DU SNACKAR ÄR INTE SANNING O DET VET DU

   1. GörDetMedRW

    Du är en mytoman

  49. Tayjuice

   Du har så jävla rätt i det du säger. Om jag går till en verkstad så vill jag ha det rent och fint, inte någon grisstia. Jag vill kunna lite på dem som servar min bil och då kommer jag komma tillbaka. Jag har två lokala firmor jag brukar lämna min bil till, jag vet att oavsett om något blir fel så vet jag att de tar sitt ansvar. Det är något de stora firmorna aldrig går med på, där är kunden bara "smuts". Jag hade en "incident" på lokala firman, vi hade kommit överens om en service, men de hade glömt att byta bromsvätskan. Inga konstigheter, de böt den direkt och helt gratis. Lämna även in bilen på hjulinställning, jag sa att jag visste att den var kass fram men att jag var osäker på om den var det bak. När jag kom för att hämta bilen så visade det sig att den var kass både fram och bak, men behövde endast betala för fram. Såna saker gör att man kommer tillbaka. Det kan vara så lätt som att du bjuder på något för 100:- när någon köper något för 5000:-, det kommer göra att du fastnar för dem. Samma sak, jag kan gå till lokala firman och fråga om tips och få bra hjälp utan att bli idiotförklarad. Många fler måste lära sig att om man är trevlig, tillmötesgående och reko så kommer det mesta lösa sig.

   1. GörDetMedRW

    "Ruskigt" bra kommentar Juice och perfekt syn på det hela har du också, du tänker exakt som mig och då är du en vinnare! Kör hårt du kan lyckas riktigt bra! ;D

  50. carlbergan1

   jag kollar på extremt mycket youtubers, prenumererar nästan aldrig men det här va jag tvungen att prenumerera till, sjukt skön snubbe med bra driv, driver själv en elfirma, vet vad du snackar om, gäller att göra bra jobb så blir det automatiskt ringar på vattnet

   1. GörDetMedRW

    Hehe Carl! Rolig kommentar att läsa, vad roligt att höra, tackar för det :)

  51. Karl Sundbeck

   Det är ju sant, har mekanikern dåligt städat runt om sig och ingen ordning bland verktygen så får inte den meka med med min bil.

   1. GörDetMedRW

    Helt rätt Karl!

  52. Jonatan Rundgren

   Grymt jobbat! Och tack för kanon videos!

   1. GörDetMedRW

    tac

   2. GörDetMedRW

    tac

  53. M3lvin _

   Kan man renovera moppe motorer och sälja nu 2019 och gå plus på det?

   1. abdul khadi

    ja det kan man

  54. Emil Petersson

   Jag har en rieju drac 2017 med am6

  55. Joel Krantz

   Grym video!👍🏼

  56. david brittmari

   Helt sinnes att du är över 40 nu.

  57. Mac Gyver

   du är en jävla bonnlurk som tvättar bilar, lek inte miljardär va

  58. Widor

   intressant video. Inget fan av titeln dock men hamnade här ändå. Vi är rätt lika du och jag. lycka till

  59. Niklas Hedman

   Känns det bra i hjärta och samvete att lura folk på detta vis då? Som regel säljer man väl saker man använt för lägre pris än vad man köpt dem för om man vill vara ärlig. Hela världen har ju pengahybris så jag förstår väl att det är lätt att förlora sig i den onda cirkeln, men skulle aldrig palla med det själv.

  60. Anton Hagström

   Du är så jävla grym. Jag har själv funderat lite på hur det är att driva ett eget företag och att kanske jobba youtube men de flesta vågar inte berätta hur de har lyckats och inte häller vad man tjänar på ett ungefär så tack så jättemycket. Med vänliga hälsningar /Anton Hagström

  61. oscarbergner

   Kul med ärligt folk, inte vanligt :P Tänk om du hade nått tips på varför i helsike mina bromsar gnisslar när jag bromsar lätt, verkstan hittar inga fel haft in bilen flera gånger :/

  62. 1993eML

   sneglat in på din kanal lite då och då, och detta driv du berättat i 21minuter, så har du mig som gammal följare till en ny prenumerant! BRA RW forsätt

  63. olle фарш

   fan vilken story, riktigt grym!

  64. Frejvonvasa

   Jäklar vilken förebild du är 🔥

  65. tintin wingeofrs

   Mina föräldrar vill ge mig saker (dom har det bra ställt) Men jag tar iprincip inte ihop mycket. Jag jobbar, sparar och köper bilar o grejer :)

  66. Alexander Lindquist

   lägg up donation knapp me bitcoin

  67. Patrik Fredriksson

   Inspirerande video. Jag älskar verkligen hur hårt arbete lönar sig. Detta får mig att vilja jobba hårdare mot min yrkesdröm! Keep it up säger jag bara, åt helvete med jantelagen och alla "nay-sayers". Så otroligt Svensson-svenskt att alla skall klanka ner på ens ambitioner. Bästa sättet är att göra som du gör och bevisa hur otroligt fel dom alla har. De kan fortsätta vara bittra och mediokra!

  68. Buhr

   Älskar när man kan motbevisa sambon när hon blir arg över "onödiga köp" som man säljer med förtjänst :D

  69. Pierre Sankey

   Plogen i marken. 😂😂👍🤟❤

  70. Momo Bimmer

   Bra jobbat💪💜

  71. Rasmus E

   Väldigt drivade och bra jobbat! Mycket bra ! Fortsätt så.

  72. Noel Thomasson

   Kan du göra en video där du visar hur man får bort dekaltext från bilar och andra fordon? Skulle uppskattas sjukt mycket!

  73. hasse

   Gjorde nästan likadant på 80-talet Bra video!

  74. Drillen Drillen

   Sjukt bra video

  75. HISS

   Motiverade att se en från Sundsvall med ett sånt här driv!! Skit i jantelagen och visa exakt vart skåpet ska stå! Mer sånt här! ❤️

  76. Just a Swede !!

   Robin, vad har du för email? Har ett förslag på lite content!!

  77. Haris Coric

   Kan du göra video på hur man fixar en bil med lite klarlacksläpp? På min bil har det börjat släppa lite fram på stötfångaren och alla videos jag hittar är det mycket mer klarlacksläpp än på min. Så skulle vara bra om man kunde se en video där det inte är för stora fläckar utan lite mindre. (Och billig och enkel lösning)

  78. Gta J glitches

   Älskar din kanal 👏🏽👏🏽👏🏽❤️

  79. Alvin

   Ny sub

  80. Jimmy Lundberg

   Ny på kanalen. Kan du inte vissa hur jag startar ett företag skulle va intressant för min del men du kanske redan har gjort en video om de. Men du är verkligen intressant att titta på du pratar verkligen tydligt de är bra ha de bra 😊👍🏻