SÅ BLEV JAG YOUTUBER | DETTA HÄNDE 2019

GörDetMedRW

26tn visningar5

  Tryck gärna på tummen upp om du gillar videon, och prenumerera gärna på kanalen också:)
  Länk till min egna webshop Gördetmedrw.se: www.gordetmedrw.se/

  Publicerades den 4 månader sedan

  Kommentarer

  1. steffo1993

   fixa lite start paket osv på shoppen :) mvh

  2. HenkeGrip

   Skitbra video!👍 Hoppas och är nästan säker på att detta år kommer bli lika bra om inte ännu bättre!❤️ Fortsätt med det du gör!🤩

  3. Per Lindén

   Inspiration på hög nivå! //PL SERVICE UPPSALA Båtpolering & Rekond

  4. Markus Vikberg

   Tja! Sjukt bra jobbat! Önskar att jag hade samma driv som dig och orkade chansa mer för att göra det jag verkligen drömmer om. Önskar att du gjorde en video gällande tvätt av mc. Gärna en som gått i lite lera osv. Sadlar är ofta ett problem att få ren igen efter en rejäl lertur likaså att komma åt i små vråer. Tack för att du gör det du drömmer om och ger oss ökad kunskap :D

  5. Jonas Raask

   Vilken resa! Fortsätt med de du gör och va dig själv de håller i längden. 👍🏼👍🏼

  6. Henrik

   Tjena! Precis hittar hit och är helt såld. Om du inte gjort det innan, gör en video om hur man undviker frusna lås, handtag och gummilister i vinter. Det är ett helvete varje år haha! Tack för din insats!

  7. Nicklas Andersson

   Tjao rw! De e du som fått mig o bli duktig på att fixa bilen!

  8. Icenberg

   Jag skulle aldrig skriva att en video är bra om den inte är det. Jag gillar inte att vara någon överhypad fanboy. Gillar mer att vara ärlig. Men helt otroligt nog har jag aldrig sett en dålig video på din kanal! Älskar ditt content! :D

  9. Ludwig Andersson Wellermo

   Kan du göra en video där du visar hur man lägger på lackskydd

  10. Stephen Borg

   Timelapsfilm på garagetbygget!! 😀

  11. Patrik Jansson

   Bra jobbat med kanalen! Sjukt imponerad! Kör hårt.

  12. Jimmie Skogsberg

   I Web shopen, till presp. Produkt. Kanske du kan klistra in en video länk till produkten. Där nu använder produkten. Ex för spray-lackskydd, fälgsyra. Auqapel. Hur du använder dessa medel. Iövrigt tack för en mkt bra kanal!

  13. Kjelle GTi FFS

   Grymt bra jobbat o satsat. All cred till dig. Fortsätt i den takt du känner att du klarar av.

  14. Jacob wilsson

   Du är det mäst intressanta SEselsrn att kolla på. Du är bäst!❤ om ett tag ska jag och pappa bestela lite medel o grejer från din shop. Det kommer bli grymt!👍👍fortsätt med det du gör.!!!

  15. Erik Svensson

   Jag skulle gärna ha lite tips på rengöring av skinnsäte med ventilerat säte. Har en v70 - 2013 med fläkt i sätet. Helt grymt skönt på sommaren. Men det har blivit fläckar pga spilld läsk och lite sånt. Kanske räcker med varmt vatten? Men jag är rädd att skada fläkten om det rinner vatten genom sätet?

  16. Andreas Höglin

   Tack fär denna video. Är själv en av dina första prenumeranter

  17. FilipEngblom

   Bästa Robin

  18. Floyd Karlsson

   Va nice Video hoppas du visar nåt även i från garaget skoja ju bara Klart du kommer att visa i sinom tid å det är så J Nice Och in flytten i Huset det vore ju Trevligt :-)

  19. Lars-Johan Gagnegård

   Ha ett riktigt bra 2020 och jag ser fram emot dina kommande videos. En sak till, hur du lyckades med att hålla dig för skratt i videon med blinkersvätskan förstår jag inte. ;D

  20. Oscar Berglund

   Jäklar vad roligt att se, RW! Fortsätt med samma varierande content så lovar jag att vi kommer bli ännu fler trogna följare! :)

  21. Mitt i prick

   Du har verkligen ett drömyrke! Skulle vilja jobba med det du gör, försöker växa på youtube men det är svårt! XD

  22. Bengt Lindgren

   toppen hoppas det går går bra för er då

  23. kalle brödlund

   Måste bara tacka för klippet polera strålkastarna,kanonbra skulle kosta över 1000kr på en verkstad,gjorde det själv och sparade mycket pengar,även det här klippet.är kanon.

  24. Andrée Bremnes

   Tjena RW! Kanske göra ett avsnitt där du jämför Biltemas bilvårdsprodukter med dina egna? Det hade varit grymt intressant!😀👍

  25. ProctoLogic

   Gör CO-lab med Mackan

  26. Ben Scheding

   Hej Robin! Du är en fantastisk människa och din kanal är sjukt bra! Tack vare dig har jag lärt mig många bra saker runt bilar. Jag önskar dig allt lycka till för 2020! Gott nytt år!

  27. toyota toyota

   How to Remove Hard Water Spots From Windows

  28. Timo Lindroos

   Har du kört någon riktig Mopar då? Gärna med Hemi!! Gott Nytt! Körde min första Mopar redan 1975! Dodge Dart -65! V8 och hardtop!

  29. Adrenaline Session

   Grymt bra! 👑

  30. Stefan Fredin

   2 punkter. 1, jag blockerar inte reklam på kanaler jag gillar, men OM du har möjlighet att påverka innehållet, snälla få bort kasinoreklamen. Det finns tillräckligt med sån skitreklam överallt annars.. 2, sluta ursäkta dina visioner och idéer. Det är väl klart som fan du ska få 150 000 följare i år, det här är ditt företag. Företag måste gå runt. Keep it up! :)

  31. BeerGeek

   Imponerande entreprenörskap kul att se drivet och någon som löser problemen. Riktigt imponerande.

  32. Martin Gustafsson

   wow tänk om man ens hade hälften av ditt driv! sjukt duktig är du och jag tror att du kommer nå 150.000 följare 2020!

  33. Thimpo

   Kan du inte styla en äldre V70 eller en 850 sedan 1994 modellen

  34. Jockewiie

   När ska du börja inreda ditt garage? Kommer de filmer när du gör om garaget?

  35. Respect the Music - Mostly Heavy

   Du är jordnära, RW! Tack för det! Du svarar på mejl och tar dig tid till att hjälpa folk! Det finns inte många youtubers som svarar en tittare så trevligt och utförligt! Fortsätt att hålla fossingarna på jorden, du är guld, mannen! Lycka till med allt!

  36. Carlbom

   Hej Tor din busunge försök hitta mig!

  37. Jonathan Lejerskog

   Vore nått om du skulle gör ett klipp där du jämför biltema och julas toningsfilm

  38. Christoffer Bruhn

   Du är grym på det du gör ge aldrig upp du har en underbar tjej som stöttar dig utanför youtube och vi alla fans här på youtube kommer stötta dig spelar ingen roll hur du mår så kommer vi alla att stötta dig för du är grym ha en bra dag ❤️ gilla den här kommentaren om ni håller med

  39. AlifeRZ

   Följt dig från början tycker det e så Nice att du är så ärlig med allt inga hemligheter! Önskar att du delar med dig av ditt nya garage när det byggs! All lycka till dig! Ps köpt några produkter från dig och är väldigt imponerad av hur bra de är.

  40. upcoming

   Har du funderat på att live streama nåt? Då kan det iaf inte bli för mycket trams och flams :p Sen kan du ju alltid klippa ihop streamen till ett schysst avsnitt i slutet, typ som Hydraulic press channel börjat göra. Dom får massa donationer också varje livestream på Twitch så det kan ju vara en morot det med :)

  41. Wille Uibo

   Tja Rw! Skulle inte du kunna vissa hur man nollställer en motor på en 2/7/940. Hade varit ganska intressant👍🏻🤩

  42. Qwinzor wad

   Tjena Robin! Älskar din kanal! Tänkte se om du vet vem AMMO NYC är, skulle älska om om du kunde se om hans medel är något och ha! ☺️ Keep it up 2020!

  43. Surfa Gbg

   God fortsättning RW ,,,,

  44. StainlessSkin1

   Grymt som vanligt :D Vore kul och lärorikt att se hur man byter dieselvärmare på v70 eller typ rengör vevhusventilation på 850/V70 :D Kör hårt!

  45. Filip Martens

   Oojjj!! Visste nt du va youtuber. Har tittat på dig sen oktober. Nt alla videos men många. Lycka till i framtiden fast det behöver du egentligen nt för du är redan så bra på vad du gör. Roligt med alla nyheter!!!! Ska tänka ut några idéer på videos. Vet nt några än men ska nog komma på😀 Jag tittar på dina videor eftersom jag är motorintresserad. Älskar lastbilar (Scania då förstås🤩😉) är bara 13 år men har en gammal mopedbil som är riktigt fin. Du skulle bli schokad av hur den ser ut. Ska skaffa a-traktor I framtiden. Detta va bara något jag ville säga. Vet nt varför😂 Bra video iaf Ha de bra!!!!!

  46. Oliver Kindahl

   Robin. Jag tror ingen annan youtuber har samma kontakt med sina följare som du. och då är vi mer en gärna här för att lysa upp dina gråa dagar precis som du gör med våra. Tack för att vi får ta del av din kunskap. Vi ser fram emot 2020 med dig. Fortsätt kötta❤💪🏻

  47. Tobias Eriksson

   Har en liten idé åt dig som jag tror skulle vara polulär och som skulle gynna både dig och dina följare. Gör en utlottming då och då, typ "RW lagar din bil". Finns nog många av oss som tittar på dig som har små skavanker och mindre problem med våra bilar och som är imponerade av dina kunskaper och resultat, men som saknar resurser och know how för att ge sig på och försöka själv... Det skulle nog gillas skarpt om du hjälper oss, samtidigt som det skulle ge dig många fler bra videos! Själv har jag en S80 T6 som nog skulle älska en vecka i ditt garage tillsammans med dig!

  48. Anna-lena olsson

   Gud vad ni gör de bra, kommer att titta varje ons- sön.är bara bäst😊👍

  49. Anwar Murad

   Fucking King e du RW, måste testa dina produkter snart,,,,,

  50. Jimmy Lundberg

   De låter som du har mkt idéer och de gillar jag. Du är framåt driven och verkligen intressant att titta på. Jag skulle vilja se mkt mer om bilvårdsfirma videos för de är jag intresserad av att lära mig mera om. Du ska verkligen lyssna på din kropp vila upp dig när du behöver de ha de bra 😊👌🏻

  51. Juicy

   Grymt inspirerande!!! Tack för dina videos!

  52. Mc Dus

   Lycka till RW. Ge aldrig upp!

  53. William Wilcke

   Gör ett klipp när du tar av fram skärmen på en Volvo 740 80 talare

  54. William Wilcke

   Trevligt!!😀🤘

  55. fortress frazze

   Bra kanal kör hårt

  56. Einar Lindvall

   Du gör väldigt bra videor jag bor i finland och har kollat på alla dina videor och kommer fortsätta kolla🙂👍👌

  57. futuremannen

   Kul att höra om din tid fram till nu och det som komma skall detta år! Jag har gått från automattvätt till börja med handtvätt sen jag börja följa dig! Fortsätt med dit goa driv och de bra videos du gör 👍😀

  58. Raymond Jonsson

   Detta klipp var ett av de bättre klipp - organisation, förändring, , uppgradering osv... Ps. Ser framemot år 2020 nya spännande videos ;)

  59. Uffe Ess

   Motordiagnostik. Ett problem för många idag är motorlampor som tänds. Att lämna in bilen på verkstad, för något som kan vara ett "skitproblem", kostar massor.

  60. supedude

   toppen som alltid,,, du visade hur man spolade värmepaketet,,, kan du spola hela kylsystemet på en bil kanske,, gärna en volvo s60 :D gärna en spolning av en automatlåda oxå kanske,,, keep up the good work robin ;D

  61. Gabriel Pettersson

   Hej, har precis köpt min första bil och det sitter i lite dålig lukt i bilen sedan de förra ägarna (röklukt). Har du några tips hur man får bort detta?:)

  62. icecorner87

   Grymt jobbat RW!

  63. Uffe Ess

   Du gör ett fint jobb. Att kunna göra sina egna bilreparationer sparar stora pengar. Förr var det många som kunde göra detta, så ser det inte ut idag. Därför är din insats kanon! Att du även talar Sveriges finaste dialekt, gör inte saken sämre! :)

  64. Robin

   Hej. Kan du inte jämföra dina produkter mot biltemas motsvarigheter i en video. :)

  65. Ingus Volvo

   Dubfå gjöra mer grejer på volvo

  66. Nicklas Östlund

   Gör gärna en video där du byter kamrem! Grym kanal!

  67. Filip Wennergren

   Din inställning är helt rätt! Mer kram och pepp! Haters har ingen plats!

  68. Stefan Bergman

   Jäklars vilken munläder du hade i denna video då! Skitkul att det går bra för dig Robin, jag märker hur du sliter med det här och ditt engagemang är enormt. Du är verkligen värd all framgång. Jag väntar med spänning att få se när du är klar med garaget sen, du kommer säkert få mig att vilja köpa nytt hus och själv skaffa större garage. Önskar själv att jag hade kunnat leva med att bara göra youtube för det är skitskoj även om det är kämpigt med kameran emellanåt. Nu gnuggar vi på utav helvete 2020! Ha de bäst Robin! ❤

  69. Göran Karlsson

   Ett tips (från en som varit skyddsombud i många år) att påminna oss om att använda t.ex skyddsglasögon, hörselskydd, andningsskydd (om det dammar mkt) och handskar. Generationen bilmekaniker som jobbat med asbest är ju i stort sett utdöd nu. Så påminn gärna om vikten av att jobba säkert. Använda pallbockar t.ex förutom personlig skyddsutrustning. Annars gillar jag det mesta jag sett. Lycka till i fortsättningen!

  70. Fordon, mek och galenskaper

   Kör på, gillar dina videos och lär mig något trots att jag har skruvat bilar längre än du vandrat på jorden 🙂

  71. Fredrik Thelin

   Grymt RW! Var sjukt stolt över ditt 2019! Jag önskar dig ett ännu bättre 2020 👍 Tror motortvätts-videon var första jag såg från kanalen. Blev varm i hjärtat av att få höra min "hem-dialekt". När du dessutom gjorde grymma videos så fick du snabbt en ny prenumerant! 👍 //Utflyttad gammal Sundsvallsbo som utvecklar Scania-motorer numera 😊

  72. xbigbang

   På dina 5l flaskor av asfaltslösare står det att det är 1000ml bara så att du vet

  73. RB Media

   Tjena rw!! Har en fråga till dig. Vilket är bästa sättet att polera upp motorutrymmet?, tanken är att jag ska lägga ny lack osv och tänkte polera efter det.

  74. Peter Ahlin

   Mycket bra ska bli kul att se nya garaget 👍😀

  75. MP Foxhound

   Jag skulle gärna vilja se mer avsnitt om felsökningar. T ex om inte bilen startar. Vad man bör börja med att undersöka och utesluta saker steg för steg. Tror flera kan ha nytta av att lära sig den biten innan man tröttnar och ringer en bilverkstad ;) Tack för år 2019 och hoppas att 2020 kommer vara lika toppen med nyttiga videos.

  76. Atle Hilmersson

   Du är 👑❤️

  77. Dennis Eklund

   Tjena. Jag har en fråga om dina medel. Hur bra funkar de på lacken på ens bil? Finns det risk för repor? Hur blir det om man "folierar" sin bil? Alltså lägger på en sån där skyddsfilm!? Blir det repor av ditt medel? Kan den skyddsfilmen förstöras av dina medel?? Vore kul med en genomgående film om hur de reagerar på olika ytor

  78. Göran Nilsson

   Bästa kanalen Robin! Skitkul o följa dig👍👍😊

  79. Robin Lindberg

   Du är enormt inspirerande! Fortsätt med det du gör :D

  80. P.A MEDIA

   Kung är du! Kan inte du köpa en riktigt sunkig volvo 850 o göra i toppskick? Vill se de eftersom jag själv har en sunkig som jag håller på med, så kan jag se vilket resultat de kan bli.😃