MONTERAR SJUK BELYSNING PÅ EN FYRHJULING!

GörDetMedRW

52tn visningar100

  Passa på att utnyttja rabattkoden hos bilupplysningen så får du 15% rabatt på alla produkter i deras sortiment.
  Rabattkoden är: RWATV
  För att göra det enkelt för er så har jag fixat en länk här till alla produkter som jag använder i den här videon och på denna fyrhjulingen finns här (OBS rabattkoden gäller ändå på hela webbshoppen: www.bilupplysningen.se/page/gordetmedrw?fbclid=IwAR0UsdUg0F5y93kM2wZM-xRnY7Aa3_kyAImRtIZp41HIH7tbmLvaXqhfAg8T
  OBS: OM DU VILL ANVÄNDA EN VÄLDIGT ENKEL FUNKTION FÖR ATT KÖRA BELYSNINGEN DIREKT FRÅN CIGARETTUTTAGET UTAN ATT GÖRA EN PERMANENT MONTERING SÅ REKOMMENDERAR JAG DETTA KIT: www.bilupplysningen.se/product/cigarettandarkontakt-med-dubbla-dt-anslutningar
  Länk till videon när jag monterar grym belysning från Bilupplysningen på min Volvo xc60 finns här:
  sesels.info/video/video/qouIjmzU34ysjsQ.html

  Publicerades den Månad sedan

  Kommentarer

  1. stephan sandberg

   haha, nä löda kan du inte :)

  2. Flipper

   Aj aj aj du kalllödning. Du ska värma upp kabeln där du ska löda först så den blir supervarm sedan lägger du på tenn på den så gör du likadant på den motsvarande sedan lägger du ihop kablarna och värmer upp dem sedan på med ytterst lite tenn så har du en fin lödning . Lött väldigt mycket. :-D men bra jobbat

  3. Alex Söderqvist

   Kan du montera blixtljus

  4. david lundström

   Montera dit ett snöblad och några blixtljus med

  5. waz e

   Använd borrstopp av säkerhetsskäl :)

  6. Christian Rönn

   Ploga snö med ATV är kul i några minuter tills man tröttnar på att växla och backa och svänga runt. En minilastare ser inte lika cool ut som en ATV men ska man skotta snö (eller schakta grus eller vad som helst egentligen) är lastaren fenomenal.

  7. Ulf Bengtsson

   Varför inte bara köpa en 2 ledad kabel och köra med kabelskor ute vid förbrukarna ? Gillar dina videos du har grym kunskap och en fallenhet för lärande fortsätt med det :)

  8. Alex Söderqvist

   Köpte ledramp för 618kr 18000 lumen

  9. Emil Fransson

   är fyrhjulingen din

  10. Linus 5653

   Vet ni var man kan köpa bra däk till en 4hjuling?

   1. GörDetMedRW

    Googla

  11. Alf Pettersson

   Sämsta jobbet jag sett!!

   1. GörDetMedRW

    Du är sämst

  12. Skye

   Ramlade över detta klipp och visst det är ambitiöst men hade inte gjort sån enkel inkoppling. Först och främst hade jag delat upp brytarna till fram och bak, sedan kopplat in ljusrampen så att den även tänds med helljuset Lite mullemekk men gjort samma installation på min hoj Informativ kanal men vitt ljus både fram och bak ute på vägnätet, då en kompis, eller annan trafikant ligger bakom.. Näe. Använd en tvåstegsbrytare så I terräng, snöskottning. Ja då är det okej med allt ljus på Gäller att hitta idéer och ja, denna atv kommer att kopplas om. Finns 2-polig röd-svart tråd att köpa. Varför förvirra för nästa köpare om nåt går sönder Vill bara vara konstruktiv och hatar inte. Det är ett bra jobb men går att göra så mycket bättre

  13. Johannes Berntsson

   Ser ut som lite klena kablar.

   1. Skye

    Herregud. Det är 12 V och LED. Inte på något sätt att bli överbelastat eller alstra någon som helst värme. Ett relä eller två hade inte skadat när kopplas direkt på batteri men även RW ska väl lära sig 😊

  14. bolkegard

   hoppas ägern inte behöver betala för den installationen jobbet

   1. GörDetMedRW

    Precis, ett sånt slarvpellejobb! Jäklar!

  15. Alex Söderqvist

   Har kollat på din video typ 9 till 10 GÅNGER!!!!!

  16. Lurken Bergström

   får jag fråga unga herrn varför du satte 2st fyrkantiga lysen på så konstigt sätt!!!!!!!!! du kan bättre rw:)

  17. Simon Eliasson

   Har frågat hur får man tag som keps som du Robin den var snygg

   1. Simon Eliasson

    Tack bästa Robin du är duktig på SEsels

   2. GörDetMedRW

    Hatstore.se

  18. csgo Terzo

   låten som är vid 20 sekunder är riktigt dålig kvalite

  19. Lukas Torgersson

   Du kan få i ett roligt uppdrag att installera en LED-ramp på min Audi A5 också, se hur du lyckas med det :D

   1. Andreas Sundin

    Är inte ett dugg svårt 👍

  20. Petter Ek

   Trevligt med en GDS film! Där du är inte stressar fram! Precis som de filmer du gjorde tidigare. Sen håller jag nog med i kören om kabeldragningen. Jag grät när jag såg att du använde gul till både jord och plus. Lödningen tänker jag inte säga något om. Wago är enklare att koppla men svårare att få tätt och snyggt. Så lödning känns som en bra lösning. Dock tänkte jag på belysningen. Den ser inte ut att ge så bra ljus långt fram. Men är tanken att den ska vara mer arbetsbelysning så spelar det ingen roll. Sen har vi olika funderingar och tankar hur vi vill göra. Oavsett fortsätt med den här typen av filmer. Där du är lugn och är tydlig i hur du gör och funderar. (Självklart prenumererar jag på din kanal)

  21. volvod244

   Nej de kan man inte I vanliga fall. En led lampa är som en back ventil går bara åt ett håll. Dra lika grov kabel som de sitter på lampan inge bra med för veka kablar..

  22. Noah Blick

   Men det blir inge bra o plogar me en fyrhjuling för dom orkar inte riktigt köp en 350boxer (traktor) de billigare än den där fyrhjulingen o den holler.

  23. tedyboy

   riktigt bra video, det jag tänkte va att rampen såg inte ut att lysa så bra, annars så såg det andra ut att ha bre ljus

   1. GörDetMedRW

    Kan vara då, vet inte..

  24. Markus Vikberg

   Nice Video!! Kul att se ännu en sundsvallare på tuben. Känner du för att göra nån video med hojar och behöver rekvisita så skicka ett PM.

  25. Alex Söderqvist

   Robin du är som mig jag gillar arbetsljus/ledramp👍🏼😃

   1. GörDetMedRW

    Kul vad roligt 😀

  26. Surfa Gbg

   Värm mer med kolven och lite löd fett tycker jag ,tennet ska flyta ut i kablarna ,Annars snyggt Tummen upp,,

   1. Surfa Gbg

    @GörDetMedRW Okey,,

   2. GörDetMedRW

    Det går inte med Biltemas lödkolv, den ger inte mer värme, har provat värmt i 2-3 minuter även om det inte ser så ut på videon :)

  27. kasperduvetヅ

   Hur många volt är batteriet på? Grym video

  28. Mikael Näslund

   Nice video mannen 😃 Personligen hade jag valt en annan inkoppling. Det är mitt högst personliga tycke dock, inte alls i syfte att på något sätt nedvärdera din insats!!!!! Jag hade valt att lägga arbetsbelysningen runtom på en brytare, backlamporna via ett relä på backen och LEDrampen via ett relä på helljuset. Men återigen, mitt högst personliga tycke! Då vissa plogar till Can-Am är höga så kan man köra på halvljus med arbetsbelysning utan att få tillbaka reflex i plogen liksom. Tack för en underhållande video, men du behöver mer värme i lödkolven mannen 😉 Ha en fin lördagsafton!!!!!

  29. Emil

   fan va pörrigt

  30. Rasmus Sävenmark

   Grym video som vanligt! Bra jobbat 👍

   1. GörDetMedRW

    Tack😀

  31. [Diesel]

   köper hellre samma ledramp för 500kr nån annanstans 😅

  32. Björne Ekgren

   Hmm mörkrädd el???

  33. M Thorsell

   Vet inte om jag tycker din kabeldragning var speciellt seriös eller vacker

  34. Gaming Time

   Även kallat larvfötter istället för bandvagnssats

  35. kanaleri

   Inte klippa deutz kontakter 🤢

  36. Håkan Börefelt

   Ganska enkelt att lägga en träbit under där man ska borra så slipper man märken.

  37. adam svensson

   Hela klippet blev spoilat efter 30sec. Vore med spännande om man såg resultatet i slutet istället för i början.

  38. Bengt Hansves

   Finns en hel del andra som också gör bil-videos men tramsar mycket... Men Du är seriös och med glimten i ögat! Fortsätt så! ( väntar på projekt Skoda! )

   1. GörDetMedRW

    Tack😁

  39. the eagle

   Grym video! Ljusporr går alltid hem! 👍 👍 😎

  40. Liam Fjällman

   du skulle inte kopplat dom främre och bakre på samma knapp, dom främre hjälper när du kör helt vanligt också och då vill man inte att det ska lysa bakåt

  41. Isak Isaksson

   Bra dragning av kablar. Rent och snyggt. Jag tänker inte säga något om varken lödningen eller separata knappar för fram och bak MEN......... FÖR HELVETE ROBIN. Använd hjälm. Jag åker själv hjuling och gjort det sen 2008 och lider av skador från 2010 bara för att jag inte använde rätt utrustning vid åkning. Vissa saker går inte få ogjort även om man BARA ska åka 2 meter utan skydd. Tänk på din hälsa om inte för dig själv så gör det för dom som är dig närmast. Ha det gött.

  42. CGG

   Bra jobb men , det heter inte lödit, det heter lött! //C ;-)

  43. Emil Hägglund

   Tjeeena RW!!!!!! Har en fråga som jag inte hittat något svar på nååågonstans. Den lyder: Hur byter man vindtorkarmotor fram i en volvo 745 eller 740 för dom är ganska lik??? PS: du är bäääästa!!

  44. Stefan Bergman

   Snyggt gjort och snygga dragningar. Dröm setup med extra lampor på en ATV. Har du problem med att svar du har skrivit i kommentarerna försvinner?

  45. SIDE by SIDE JS

   Är det din Fyrhjuling

   1. GörDetMedRW

    Kompis☺️

  46. Valter Knutson

   Grymt snyggt draget med kablar!👍🏼

  47. Dan Hoff

   Kul att följa det du gör! Att löda kablar som du gjort där är inte så bra. Orsaken är att lodet kryper in under skalningen och kan bilda en brottyta eftersom att lodet blir stelt och koppartrådarna är mjuka. Dessutom bildas en spänning mellan lodet och koppartråden som gör att vid fukt så blidas ärgning och risk för glappkontakt. Bättre är att använda sej av klämhylsor och krympslang. Detta gäller främst för grova kablar typ till startmotor och batteri! Bara ett litet tips från mej !!

  48. Magnus Thunell

   Det gjorde lite ont i ögonen att titta vid vissa moment. Jag rekommenderar att kolla på cadplast24.se där har ni en brytarpanel som är modellanpassad. Rampen skulle jag ha kopplat tillsammans med helljuset (Finns färdig kabel om du hade lyft på plasten fram 😉) Backljuset har jag en mikrobrytare som sitter vid växelspaken så det tänds när man lägger i backen istället. Arbetsljus hade jag monterat på knapp, helst delat upp fram och bak. Det kan vara behändigt om man är flera som är ute och kör samtidigt, väldigt jobbigt att ha polarens backljus tända när man ligger bakom. ATV är väldigt roligt så jag hoppas du köper en. Tack för dina trevliga videos, ska ta och prova medlen som inhandlades på blackfriday vid tillfälle. 🤘

   1. Skye

    Kul med samma reflektioner som jag gjorde. Nu tycker jag ju att det är roligare att bygga egna paneler så att det passar mig med tillförlitliga komponenter från Kina istället för att köpa de med överpris från svensk leverantör som tydligen gör inköp från samma ställe som jag själv

  49. Kaur Hamburg

   Grym video som vanligt. Sugen på skaffa extra backljus till bilen.

  50. Yousif Al-adhami

   Kan inte du göra en video när du jämför olika bilvårds verktyg och visar vad du använder för roligt till dina bilar? Med bilvårds verktyg så menar jag tryckspruta, svamp/handske, borstar, torkdukar, trasor och liknande produkter.. Prova gärna att jämföra Biltemas 1,5L tryckspruta mot julas 2L spruta, dem är i samma prisklass så det skulle bli en rättvis jämförelse. Jag har julas 2L tryckspruta, har haft den sen oktober 2018 och bara använt bve grön (alkalisk) i den så jag tycker den är bra. :) Köpte nyligen en till som jag ska köra kallavfettning med, får se om den kommer klara sig lika bra som med alkaliskavfettning..

   1. GörDetMedRW

    Jodå! Bra tips!:)

  51. Simon

   Äntligen fick du bra belysning i garaget 😂

   1. GörDetMedRW

    Yeees!!

  52. Hasse Karlsson

   Herre gud ”PÖJK” du sa iochförsig att du inte var mästare på lödning men det var de sämsta jag sett Det sitter inga monster generatorer på hulingarna Man kanske ska räkna på volt-vatt - amp Håll dej till skruvandet och reckond men lägg ner eljobben Vet inte on man ska skratta eller gråta.. ” BRA JOBBAT ”

   1. Hasse Karlsson

    😂 ha ha ja så är det kanske.

   2. J XeroX431

    Hasse Karlsson surgubbe

   3. GörDetMedRW

    Vad är ditt problem?😂

  53. Jimmy Isaksson

   Folk gnäller som vanligt, bra video RW :)

   1. GörDetMedRW

    Hahaa vaa, ser inte dom😉😉

  54. Franckenxdd

   grym video påminner om mig när jag var 15 och skulle montera 20 tums ledramp på moppen haha

   1. GörDetMedRW

    Haha :)

  55. gson krueger

   Får komma med ett avsnitt sen när du har en egen med plog :D kul video :)

   1. GörDetMedRW

    Tack :)

  56. No System Is Safe-NSIS

   allt är okej träna bara lite på lödningen så blir det perfekt men det duger absolut

   1. GörDetMedRW

    Hehehe tack☺️😍

  57. Fredrik Närstrand

   Funderar du på en riktigt go maskin, kolla Polaris XP 1000 om jag minns rätt, med framruta och halvdörrar får du en förbenat go snöplogsbärare med plats för passagerare osv osv, jag hade nog ändå valt att lägga all belysning framåt på relä styrt av original helljus men ändå med knapp och eftersom dessa ledlampor drar så lite så hade jag nog också valt att montera en 2-stifts kontakt vid lampan för enklare byte när den är trasig

   1. GörDetMedRW

    Tack 🙏

  58. Gustaf Berggren

   Vi har samma verktygslåda. Smidig ju?! 😃 Bra video förresten, du har växt otroligt mycket åt rätt håll!

   1. GörDetMedRW

    Tack så mycket! Ja det är en grym verktygslåda för bilen :)

  59. emil andersson

   Tycker du verkar ha bra koll i dina övriga filmer. Men satan vad du är ute och cyklar när det gäller montage på Atv. Va bland dem värre fuskjobb jag har sett. Trist resultat på en annars fin ATV.

   1. GörDetMedRW

    Tack för feedback. Du får göra det bättre själv när du monterar då och använda dem bitarna ur videon som du gillar :)

  60. Jonas Persson

   Tack för en bra video!! Väldigt bra ljus på lamporna. Som skillnaden mellan natt och dag. 👍

   1. GörDetMedRW

    Tackar tackar! Jodå det vart en avsevärd skillnad :)