FÖLJ EN VOLVO 240 FRÅN SUNKIG TILL FRÄSCH!

GörDetMedRW

88tn visningar21

  Länk till V-parts för Volvostyling: vparts.se/se/
  Länk till min webshop där ni kan köpa (ALLA) bilvårdsprodukter som ni behöver: www.gordetmedrw.se/
  Använd rabattkoden: Halloween så får du 15% rabatt på hela köpet på hela köpet (obs gäller endast fram till idag, söndag 3:e Nov kl 23:59.

  Publicerades den 7 månader sedan

  Kommentarer

  1. daniel kärnestad

   Kan just ingenting om bilar i skrivande stund, men gillar verkligen dina klipp och du väcker någon form av intresse för detta ändå! =)

  2. Aina Madelene Sonmark

   Nissan bil Anthony

  3. Dennis Ideborg

   Hej du säger att du tycker det är svårt att få till glansen på en röd bil. Det är så att den röda färgen tappar sitt piggment. Däför blir den som man sandpapprat den alltså hel matt. När man polerar en röd bil som blivit matt och solblekt så går det att få den blank., men den brukar oftast bli matt igen efter ett tag. så enligt min lackerare så är röd färg svår att sköta man bör polera den och lägga på lack skydd , Annars så kan det gå så illa att det bara är att lacka om den. Jag hade en Mazda 626a som såg ut som din röda volvo 245a den polerade jag och den blev som din volvo men efter ett par år så var den nästan lika matt igen

  4. Nichlas Rehnstam

   Älskar dina videos RW, fortsätt!

  5. Robin Larsson

   Du skulle spelat mer hårdrock! ;)

  6. Stefan Moestedt

   När tänker du börja med upplevelse bilen från Trollhättan SAAB då snart slutar ja att prenumerera,,,,

  7. drive babes

   Cool old car

  8. SpeedyMike

   Världens bästa familje bil med mycket plats bra på sladda och turboladdad

  9. Eric Björklöf

   Haha ja kul att se dina klipp 👍

  10. Mygga_Gaming

   Eller som man säger på utländska: WALLAH

  11. Official One

   Skulle du kunna testa en eund borste som du sätter på skruvdragaren och testa den på mattor och tyg i bilen? Och efter det använda torksugarn?

  12. davedoo

   Vart ligger den skroten . Försätt rädda Volvos 👍

  13. Boda Kungen

   Ni moste prenumerera nu!

  14. Larsson

   samma tråkiga jävla videos, kom på något nytt

   1. GörDetMedRW

    Är du arj

  15. Skallet

   Hej rw! jag har en volvo där jag fått ett klarlack släpp på ett ställe. Det är inte det minsta utan lite större än ett vanligt, hur går jag till vägars för att få tillbaka det som det var innan? somsagt klarlacken har släppt på ett ställe och vill gärna få reda på hur man löser det MVH

  16. Balleknack

   Va fan har du somnat RW?!?!? Ny video snart va? :D

   1. GörDetMedRW

    Varje söndag :) kommer avslut på 240 på söndag 55 min klipp😀

  17. Kenny

   Looking forward to the next video! Kjøp eiker 18’’ felger

  18. Jon jonsson

   Fälgarna var lite skumma redan när de var nya, de hade en nästan ärtgrön svag aluminiumfärg, de var liksom aldrig riktigt blanka så de du har är inte så slitna som man tror, det passade lite med tex den bajsfärjade lacken man kunde få..

  19. Kjell Olsson

   Polerad skitkorv - hopsatt med silicon? När nästa ägare vill byta varsel/blinkerslampa blir de nog imponerade av säljaren.

   1. GörDetMedRW

    Du är en skitkorv om du kallar min fina 240 så😅👍🏻

  20. Ailsa Ni

   Så jävla fin 245

   1. GörDetMedRW

    Yep och ännu finare i sista videon på söndag :)

  21. Rock girl

   Flott arbete med att rädda de sista riktiga Volvobilarna från graven. Detta gör mer för miljön än alla miljöpartiets symbolpolitiska insatser.

   1. GörDetMedRW

    Tack😀

  22. hen ko

   Gillar dina videos, men de är alltid så jäkla all over the place så det är svårt att hänga med på vad som är gjort och inte gjort typ.

  23. Adam Smith

   Snälla kan du inte göra en video som förklarar hur man ser om det är antingen generatorn som inte laddar batteriet, eller om det är batteriet som inte laddar är gammalt. Eller om det är Generator remmen som behöver bytas ut? Och hur man mäter allting korrekt och vilka verktyg man behöver för att kolla vad felet ligger. Tack för mig :)

   1. Rock girl

    Varför plockar du inte bort blinkers , lampor mm INNAN du börjar polera en bil när du ändå ska byta dom ? Att lämna in en baklucka från en 245 för lack är ju overkill . Du som

  24. Just a Swede !!

   Flög blinkersen bort vid provkörningen?😂😂😂

   1. Ailsa Ni

    intressant att se en sån video och jag skulle vara jätte tacksam för det :)

  25. Jan Jernek

   N

   1. hen ko

    lärt folk lackera skador ska väl kunna fixa den lilla rosten o som ändå täcks av reg.plåten . (Sätt dit en skylthållare i plast som är lite större så är problemet borta ! ) KM

  26. zword man

   Blir det ännu en Volvo kanal på tuben? Eller ska du testa andra äldre märken?

  27. Jon Stattin

   Väntar på att hydra fälgarna kommer på som ja sålde till dig :)

   1. ceerw buty

    OOWAOW eller som man säger på "utländska" WALLAAAA xDD

  28. bowen voowy

   Svårt att tro att de finns folk som inte vill se gamla volvos? Håll dig till äldre bilar som det går att göra en hacka på 😊

  29. duett 445

   Du kan titta på eBay.com får du se att fina 245 säljs i USA för otroliga summor . Alltså räddad dom, mina favoriter. Jag har 2 stycken.

  30. chemiconer

   röda bilar blir fina när dem poleras 😀. Kul att se!. Fortsätt gärna med äldre bilar 👍

  31. doliio volay

   Flott arbete med att rädda de sista riktiga Volvobilarna från graven. Detta gör mer för miljön än alla miljöpartiets symbolpolitiska insatser.

   1. bowen voowy

    Höll på att bli nya blinkers en gång till :)

  32. the eagle

   Vad fick du ge för grejerna från bildemonteringen?

  33. Linkan97

   Vad har du tänkt dig för pris på den? :D

   1. GörDetMedRW

    När den är helt 100% färdig cirka 25 :)

  34. Johnny Antonsen

   har ett fällbart extra baksäte komplett så den blir 7 sitsig., vet ej om jag är sugen å sälja den. den är svart extra baksäte.

   1. doliio volay

    Fortsätt göra det du gör 👍 kollar alltid på dina nya videos 😀

  35. Wadu Heek

   Tror betydligt fler gillar att du håller på med gamla bilar och volvos än de som hatar det.

  36. bodoti qwiu

   Rw King!!!👍

  37. Ogge

   240GLT kommer bara stiga i pris så det är bäst du behåller skönheten :D

   1. GörDetMedRW

    Ja vem vet, kanske har kvar den😀

  38. XC3113NT

   Okej vet inte om du kommer läsa det här ens men försöker iallafall, och det är så att jag går just nu första året på ett fordonsprogram på gymnasiet och jag kommer välja inriktning nästa år. Och jag kommer välja mellan personbils inriktningen eller karosseri och lackeringns inriktningen, och isåfall bli antingen bilmekaniker/diagnostekniker eller rekondare. Och då till min fråga/request och det är om du skulle kunna göra en video där du berättar lite grunder om hur det är att vara rekondare och ungefär hur det ser ut i det arbetet och vad som gör det roligt och tråkigt. Vet inte om det är dum fråga eller nåt eller om du ens kallar dig själv för rekondare då du äger ditt egna företag, men det vore jätte intressant att se en sån video och jag skulle vara jätte tacksam för det :)

   1. GörDetMedRW

    Hejsan! Kul, och tack för din kommentar! Givetvis så läser jag alla kommentarer här på SEsels och svarar alla som det behövs ett svar på😀 Jag kan förklara lite mer om hur det är osv längre fram, jag skulle iallafall valt mekaniker till 100%! Rekondare är ingenting du ska utbilda dig till genom skola för det är bara bortkastad tid, det kan du lära dig själv via youtube. Det är enklare än att lära sig att bli en duktig mekaniker. Gå fordon mek så du får en bred grund och en nice utbildning, ni kommer endå jobba paralellt med dom som går i lackskolan och ni kommer dessutom endå att tvätta massa bilar även om du bara går mek. Gör så då har du en riktigt bra grundutbildning att stå på som Bildiagnostekniker och så kan du prova jobba som Rekondare endå. Men tappar du jobbet eller intresset då så kan du alltid gå tillbaka till mekaniker. Jag skulle aldrig bli rekondare proffesionellt igen, det är för mycket jobb och det tar bort det roliga med att putsa bilarna när det är det enda man gör på dagarna. Jag har ingen rekondfirma nu. Jag är youtuber och e-handlare bara :)

  39. Super73 SWE

   Detta är typ som Sveriges svar på wheelers dealers!

   1. bodoti qwiu

    jag tror inte du behöver ha sönder blinkers fäste om du byter till rätt strålkastare för den ska sitta med plastfäste och inte silikon.

  40. Karl-Magnus Polhager

   Varför plockar du inte bort blinkers , lampor mm INNAN du börjar polera en bil när du ändå ska byta dom ? Att lämna in en baklucka från en 245 för lack är ju overkill . Du som lärt folk lackera skador ska väl kunna fixa den lilla rosten o som ändå täcks av reg.plåten . (Sätt dit en skylthållare i plast som är lite större så är problemet borta ! ) KM

  41. Emil Qvarnström

   hade vart kul o se dig göra nåt sånthära på amerikanare från samma tidspunkt. vet att de är tyvärr dyrare och ovanligare dock :/

  42. Jonas Angermund

   Hej vad roligt att se att min gamla bil lever. Men jag kan säga att den var i betydligt bättre skick under min ägo. Följde inte 16 tums turbofälgarna med? Mvh Jonas Angermund

  43. Mikael Johansson

   Riktigt bra jobbat med 240:n blev kanonfin🖒. Till er avundsjuka stackare som gnäller eller trycker tummen ner ge fan i att titta om ni nu tycker han gör ett sånt dåligt jobb!!

  44. Flipper

   <a href="#" class="seekto" data-time="1112">18:32</a> har blinkersen trillat ur på höger fram ?

   1. Flipper

    Stämmer jag tänkte som ja såg det 😂

   2. No System Is Safe-NSIS

    det är vänster fram

  45. K Sjodin

   Du är duktig på vad du gör.

  46. Balleknack

   Höll på att bli nya blinkers en gång till :)

  47. kalle kula

   Riktigt bra jobbat! Fixa upp gamla Volvo's till bra skick, super kul att se, sluta aldrig. Respekt.

  48. JunkBuster

   Asså när jag ser alla Volvo bilar så får jag rysningar i hela kroppen 😇fyfan det där är kärlek💞tänk att få öppna upp garaget så står alla fina bilar och väntar på att få bli fin igen. Söker du kamera man så ställer jag mer än gärna upp 😁👍grymma videos kärlek och respekt

  49. Robert Ström

   Fortsätt göra det du gör 👍 kollar alltid på dina nya videos 😀

  50. Lyd Teknikkern

   Hej, mycket bra! Hälsning frå Norge. Jag kör Volvo V70 2007 D, bästa bilen jag vet. Jag är ljudtekniker.

  51. Eddie Holmkvist

   Skulle verkligen verkligen ej rekommendera folk köra med roterande maskin. Kör med oscillerande maskin och ulltrissa med Meguairs m110 som tar de grövsta reporna men samt lämnar en finish som en polish.

  52. Philip Magnusson

   Tappa vänsterblinkersen direkt! xD Vem bryr sig vilka bilar du använder är ju resultatet och arbetet man vill se! Bra jobbat Robin!

  53. MrTwinkie797

   Har du köpt en 850 också?? Det tycker vi inte om, vi vill ha riktiga Volvo bakhjulsdrift! :D

  54. Sture Gaming

   jag tror inte du behöver ha sönder blinkers fäste om du byter till rätt strålkastare för den ska sitta med plastfäste och inte silikon.

  55. GangsterLeffe YT

   Jättebra video

  56. Sture Gaming

   usa blinker är snygga men våran lag säger att skenet måste vara orange fram bak och sida i lampan sen får du ha vilken lyckta som hälst den kan vara gröm men sveriges lag säger orangs färg på lampa som minium annars en bra kanal.

  57. Mattias Eskilsson

   Ja tycker absolut den skulle va tonad åtminstone i skuff utrymmet

  58. futuremannen

   Bra jobbat som vanligt 🙂

  59. Henrik Jörgensen

   Volvo 240 är ren bilkultur som håller för evigt. Min pappa hade en 240 som jag övningskörde i & uppskattade denna mycket väl hållna bil

  60. vilden12

   I love it!! Gillar när du grovjobbar!! När jag ser polerglansen blir jag så jävla sugen...men måste vänta till sommaren...Håller mig till insidan av bilen och fälgarna mm Tack för en kanonvideo!!

  61. Joel Olsson

   Gör iordning en äldre merca diesel

  62. Wilmer Pettersson

   Mer volvo

  63. Henrik Haraldsson

   Kul att moderna klassiker räddas!

  64. GKG CK

   Orginalblinkers ser ju så pass mycket bättre ut. Ibland så förstörs helhetsintrycket med modernare prylar på en gammal bil. Mitt tycke bara.

  65. Kaur Hamburg

   Hahaha. Besvikelsen I rösten när Robin ser att det är vev istället för hissar. 😂😂

  66. Teddy Herrlin

   OOWAOW eller som man säger på "utländska" WALLAAAA xDD

  67. Lars Furuström

   Jag vart så jäkla glad när du började visa hur du gör med roterande poler maskin och sen hade du bara klippt över hela den delen, kan du inte försöka ha en video där du kör igenom hela programmet från tvätt till polering med ROTERANDE maskin. Jag har själv en svart Volvo v90 och har precis inhandlat mig en roterande maskin 😊 tack på förhand

  68. rehnfjell

   V star fälgaar

  69. quickdiamond

   <a href="#" class="seekto" data-time="867">14:27</a> du skämmer fan ut dig själv.

   1. Barre 2200

    quickdiamond Det gör han inte alls. Han är bara en härligt människa

  70. Lucas Petersson freidner

   Helt klart en tumme upp på detta :)

  71. Dansken

   Glöm inte en snowcap

  72. Oliver Lökkeberg

   <a href="#" class="seekto" data-time="1115">18:35</a> blinker hallå😂😂

  73. Oliver Lökkeberg

   Haha

  74. bisten

   ja omg wow cool 240, wow #swag

  75. Simon Wiklund

   Varma bajskorvar är mysigt

  76. m1keY

   Vem kan inte gilla en Volvo ? Iallafall trevliga videos med många bra tips ! - Kan verkligen rekommendera Däck&Vinylglansen ...otroligt smaskig lukt 😛 och finishen blir superb! Extra +++ för etiketterna som har stor text och väldigt tydliga beskrivningar !!

  77. Stefan Bergman

   Den där 245:an kommer du få en bra slant för sen. Den är riktigt fin.

   1. Stefan Bergman

    Bara ett? 😄. Väntar med spänning 👌🏻👀

   2. GörDetMedRW

    Ja och du kan inte ana hur fin den börjar bli nu, blir ett till avsnitt😀🙏

  78. GmKcorp

   Bästa videos du har gjort är med gamla Volvo bilar! Grymma bilar som trotjänat svenska folket i många år förtjänar lite kärlek tillbaka. Dessa bilar du har fixat med kan man nog lugnt säga att du har räddat. Creds!

  79. KnutKragbaIIe

   Du skulle ha plockat vindavvisaren också 👍

  80. Olle Johansson

   Mk18