Bert - Stoppa östermalmshororna!

Berts Värld

Berts Värld

54tn visningar23

  Publicerades den 4 dagar sedan

  Kommentarer

  1. Marco Insalaco

   Paolos kvinnosyn är ju inte direkt den bästa. Återigen, Paolo Roberto hade ett val och han valde att köpa sex. Som man bäddar får man ligga.

  2. Tramseskumbanan

   I ”korvdiskussionen” vill jag slå ett slag för Ellos syrliga isterband.

  3. M Biance

   Enda sättet att skapa en dräglig tillvaro för prostituerade är att legalisera helt och hållet och ge dem arbetsrätt och avtalsenlig lön. Världens äldsta yrke kommer inte försvinna bara för vi inte vill att det ska finnas. Det är långt ifrån alla som är där ofrivilligt. Och hur mycket av den svarta arbetsmarknaden i övrigt har kopplingar till människohandel? Det tittar man inte ens på. Som om det bara är sexhandel och tiggeri som kan innehålla element av detta.

  4. Minou Karlsson

   I torsdags hade vi 642st nysmittade och i fredags 637st; helt makalöst. Ser inte folk att det är en katastrof? Så skämmigt av Sverige som är ett av världens rikaste länder att klara detta så uruselt! Sverige skämmer ut sig för lång framtid; riskerar sitt förtroende till andra länder! Mycket hög samhällelig smittspridning och utom kontroll. Stäng ner NU och tvinga folk till restriktioner och rädda sommaren för Sveriges folk! Regeringen har målat in sig i ett hörn och där står man nu och förklarar om alla siffror trots att det är svart på vitt ett totalt fiasko!!

  5. poffa2

   Säsongsanställd arbetskraft från utlandet...

  6. Jan-Anders Martinsson

   Vad hände med ubåten

  7. Ankatrin Skantz

   Läste Jan Guillou idag på morgonen. Högern d.v.s Moderaterna och Kristdemokraterna kräver att staten med lån skall ösa miljarder över näringslivet. Betr. sjukvården om den hade varit enbart privatägd hur jag bara undrar vad hade hänt då. Statistiskt så tycker svenskar att vinstuttag på sjukvård skulle förbjudas. Men partitopparna Ebba o Ulf tycker det är ok. Nej det dummaste som har skett i Sverige är att låta privata aktörer komma in på dessa områden. Privatskolor är generösare vid betygsättning. Det är väl uppenbart av vilken anledning alla vill väl gå ut skolan med bra betyg. MEN.... det gäller ju att bevisa med kunskap och inte med ett pennstreck från lärarna. Detta är ju allmänt känt. Nu ser jag fram emot nästa val där jag hoppas MP, L och KD försvinner. Detta för Sveriges bästa.

  8. Jögge J

   Paulo har tabbat sig grönjävligt. Men ej att förglömma. Han är ett bra exempel på att en kille med dyslexi. Gått från värsting till företagare med x antal företag. Han har visat att det går att lyckas ändå

  9. R A

   Kriminalisera de som låter sig klippa håret hos hårfrisörer!!!

  10. Bobbo Hrosso

   Idag e det en annan dag. Etta på topplistsn för tredje veckan e Kayleigh McEnany Trumps press secr. När föds en sån varelse i Sverige..Louise Erixon maybe.

  11. Ankatrin Skantz

   Nu när det skriks efter pengar från alla håll och Moderaten fick frågan om staten gick in i bolagen skulle få optioner som företaget skulle kunna köpa tillbaka. Men detta var absolut inget alternativ i hans ögon. Men varför skulle inte detta vara ett alternativ. En vanlig dödlig person satsar väl inga pengar utan att få något igen. Det var ju en företagsledare som undrade ”vad fan får jag för pengarna” alltså den skatt han betalade in. Och de pengar staten förväntas ställa upp med till företag är ju skattepengar som skall gå till vår välfärd och mycket annat. I Stockholm där borgliga styr och ställer där har man sålt ut till privata entreprenörer äldrevård skolor m.m. Och nu ser man vad som har hänt. Jo dessa företag snålar med skyddsutrustning så de gamla dör i förtid. KD och M är högst skyldiga till detta eftersom det är de som styr. Så stockholmare ni kan tacka f.d fru Reinfeldt för detta.

  12. Randi Siepen

   Grisfesten heter boken av G W

  13. Ankatrin Skantz

   Läste just nu i tidningen Ebba Bushs uttalande ang. Covid19 på. Men just i Stockholm där hennes partikamrat samt Svenonius härjar är dödligheten störst. KD.s förtroende är lika med noll. Hur kan man över huvudtaget yttra sig när hon praktiskt taget sitter i ett glashus. Och Svenonius hon har väl samlat på sig rejält med skandaler. Sen får hon tala vitt och brett om hur hon fick gå i lagade kläder eller ärvda. Så kommer hon till makten och då slår hon kullerbyttor av icke skådat slag. Nej bort med henne från politiken snarast. Hon saknar kompetens. Det gör mig djupt bedrövad att hela tiden läsa om kvinnor som tillsätts på ledande positioner gör fiasko på löpande band. Det är klart att det finns män som också har krängt på sig för stor rock. Men eftersom jag är kvinna så blir jag bedrövad när det är det egna könet.

  14. Maskcard Guy

   VACKER UTSIKT MED HAVET OCH ALLT

  15. KireRike

   Sanningen :)

  16. MN NM

   Torskarna får böter vad får hororna?

  17. MN NM

   Konsekvenserna av horköp beror på vänsterliberalernas öppna gränser

  18. MN NM

   Paolo kanske hade kommit undan om man inte läkte namnet, varför läkte man namnet på just honom?

  19. moskiboy cowboy on Udden

   censurerar inlägg,,fy fan vilka kräk ni är

  20. Patrik Bergqvist

   Har ni ingen trädgårdsmästare ? Ser väldigt torrt ut

  21. Joachim Henrixon

   Bert har inte alla hästar i stallet..

   1. Tramseskumbanan

    Joachim Henrixon Kanske inte men du borde nog passa dig för att kasta sten i glashus!

  22. Joachim Henrixon

   Jävla tjat. Sig nått nytt..

  23. MR Entrémattor

   Bert är KUNG.

  24. Rickard Bergquist

   Tv4 sparkade Martin Timell agerar som domstol och dömer honom innan han fått dom. Han blir sedan frikänd och Tv4 får betala 10 miljoner i skadestånd. Har dom inte lärt sig av den läxan. Dom har tagit bort alla hans program även fast han inte begått något brott. Det hela blir pinsamt. Kollade just på AGT Archie Williams som satt 37 år i fängelse för ett brott som han inte begått. DNA frikände honom. Verklighetens nyckeln till frihet i USA. sesels.info/video/video/h56ciH2X225wjKI.html

  25. Joachim Henrixon

   Han är en myglare..

  26. Joachim Henrixon

   Roberto. Är och har alltid varit ett svin.. Ha. Ha. Rätt åt han.

   1. Tramseskumbanan

    Joachim Henrixon Det handlar väl inte i första hand huruvida Roberto är en bra eller dålig människa? Det handlar om den oproportionerligt stora mediebevakning hans ärende får jämfört med för samhället mycket viktigare nyheter!

  27. sune stjern

   Virus NYTT!!! VIRUS BLUFFEN kolla in denna videon så kommer ni att bli upplysta om vad som VERKLIGEN ligger bakom denna monumentala galenskap Bill killer Gates GIFT VACCIN MM. På engelska MISSA INTE DENNA länk här sesels.info/video/video/qnp3nq2smJ6Io6o.html …. Som vanligt MAKT och PENGAR !!!....

  28. Bes_ Bas_

   "Bör inte människor få dö sedan - snarare än nu?" www.aftonbladet.se/a/XgrzGB?refpartner=link_copy_app_share

  29. ItsViktorHere

   Jag håller verkligen inte med dig om att man ska kriminalisera försäljning av sex. Det finns massor av kvinnor och män som vill göra det och de skadar isåfall inte någon annan än sig själva och möjligtvis(som i paulos situation sin flickvän). Då ska man inte straffa de här personerna om de frivilligt vill delta i sexuella relationer för en betalning. Självklart ska man straffa de gubbarna som tvingar kvinnor att sälja sina kroppar - men i många fall så tvingas man inte till sexarbete utan man har tusentals med jobb att välja mellan i Sverige.

  30. leif andersson

   Jag tror som Bert att Palme hade svårt att hålla staken i styr.

  31. Jonny Almström

   Härlig sändning... personligt och avslappnat.... topp betyg

  32. jenny steed

   Jättekul program idag ! Bert har många bra åsikter...men tyvärr räcker det inte ända fram. Situationen i världen är mycket värre än dom flesta tror sorgligt nog..

  33. M R

   Jag gillar att bert uttalar sig om något som han inte begriper sig på. Det som är intressant med bitcoin/blockchain är hur man kan använda teknologin. Tyvärr är det dock så att många har utnyttjat folks okunskap och skapat virtuella valutor som inte har något värde :(

  34. GymChess

   "Stoppa östermalmshororna!" Absolut - hycklarna som gick sängvägen till lyxliv och numera lever ute på gräddhyllan och låtsas "bry sig" offentligt samtidigt som de skålar med champagne bakom lykta dörrar.

  35. Chris Sweden

   Du är dum i huvudet som påstår att Palme var inblandad i bordellverksamhet. Det finns inga belägg öht för det.

   1. Kenneth Johansson

    Chis Sweden. Du vet inte mycket du. Amatör!

  36. K s

   Försvara Paolo och i andra andningen skyller på kvinnorna.. Känner horor sen 76 talet ..vad gjorde du där Bert.. Snyggt klädda kvinnor...vadå? Många har blivit utsatta för pefofiler och blovit våldtagna..som blir destruktiv.. Sitter alla män o kollar på porr ... Har ni hört talas om trafficking.. Tror inte rra döttrar eller bsrnbarn skulle sälja sex... Ursel kvinnosyn ni 2 har... Tack o Adjö

   1. Tramseskumbanan

    K s Det är långt ifrån alla sexarbetare som varesig är knutna till organiserad brottslighet eller är fattiga eller narkomaner.

  37. Robert Karlsson

   Vet ni vad flockimmunitet som Stefan Löfven tjatar så mycket om, som ”han” vill att Sverige ska ha. Är att alla ska få virus. Man måste först få viruset för att kroppen ska bli immun mot viruset (”enkelt”). Så om flocken (svenskarna) ska bli immun, så måste alla bli sjuka i viruset först. -Det får kosta lite (pensionärer), säger Stefan Löfven! Han styr Sverige 😳

  38. Peo Fr

   Bert har rätt när det gäller bitcoin. Kriminella använder det till att tvätta svarta pengar.

  39. dude dude

   Hur kan snubben ha 53 tusen prenumeranter..

   1. Bobbo Hrosso

    Vem? Dansbandskungen? Det är ju bara pladder o sladder..

  40. dude dude

   LoL

  41. Ante Venio

   viss religions kärnverksamhet ........

  42. Rhein Main

   Skallström är en av de större konstnärer vi har.

  43. Thomas Andersson

   Jag är emot prostitution men den världen är inte helt enkel. Det finns en hel del kvinnor som vet att det går att tjäna fina pengar på att sälja sig. I exempelvis Dubai finns mycket kvinnor från väst som tjänar fina pengar på det. Rika män världen över vill ha vackert sällskap. Det är en prostitution det sällan talas om. Men fan ta den vanlige svensk som tänker likadant. Dubbelmoral.

  44. Rickard Swevest Lundberg

   Vad 17 är det för ”misstag” Paolo gjort...? Oj jag råkade slinta in.... ooos. Sorry.

  45. Sus Olsson

   Det är väl tyvärr inte tjejen som "tjänar" de 1500 kronorna....hon får nog bara nån hundring max.... Halliken och de poliser som ser mellan fingrarna ska ju ha sitt....

  46. Ric

   Jag läste någonstans att det enligt polisen troligtvis finns hundratals skumma lägenhetsbordeller bara i Stockholm. Så blir det givetvis för att det är lagligt att sälja men olagligt att köpa. Alla prostituerade är inte tvingade, det finns både offer för trafficking och giriga lyxprostituerade. Vill man verkligen komma åt problemet förbjuder man även försäljning, alternativt legaliserar köpet också. Den enkelriktade lagen är en stor del av problemet och bygger på rutten feminism.

   1. Thomas Andersson

    Helt korrekt. Finns säkerligen 1000-tals svenska kvinnor som frivilligt säljer sex eftersom det ger en jäkla fin hacka. Gissningsvis över 10 000 kr extra i månaden. Kvinnor som väljer vem dom vill hoppa i säng med.

  47. Pontus Lidman

   Eller så legaliserar man prostitution och höjer straffen på trafficking. Vad vuxna människor väljer att göra med sina kroppar för pengar borde inte vara statens angelägenhet. Personligen tycker jag att sexköp är nedvärderande även för den som köper det, men valet bör ligga hos den som köper och den som säljer.

  48. jes wes

   sanningen om corona sesels.info/video/video/epmWgHnV02R8drY.html

  49. Niclas Nilsson

   Bert är bättre när han är lite arg med haha sån jävla kung !

  50. sune stjern

   Åter....ing ett måste ! man blir vist bort plockad här om man säger något negativt om våran UNDERBARA regeringens uppmuntran av mass ja ni vet vad jag menar. LÄNGRE LEVE DEMOKRATIN och YTTRANDE FRIHET i det mest fantastiska land i VÄRLDEN SVERIGE här bryr våran HELT FANTASTISKA Regering om skötsel av våra GAMLA och SVAGA som flyttas ut från dvs äldre boende och i stället får flytta in i ROSENBAD. Dom svenska top politikerna ska nu SJÄLVA stå för SERVICE och dylikt för dom har erkänt vi BEHÖVER mer motion! dessutom vår höga etik och moral för att inte tala om våra ORIMLIGT HÖGA LÖNER gör detta till en SJÄLVKLARHET! Mångkultur 40 MILJONER NYA SVENSKAR vilken otroligt NYTÄNKANDE dom får ALLA plats i Rosenbad finns det hjärterum så finns det stjärterum vi kommer att DANSA av GLÄDJE AMEN...

  51. Richard Kristiansson

   Sex köp lagen kom till 1999 för att hjälpa utsatta människor och det är många andra länder som följt efter Sverige. Bert läs på lite innan du uttalar dig tyvärr så förstår du dig inte på svaga och utsatta människor du har ingen Empati.

   1. Richard Kristiansson

    @Richard Vemvillveta Genom åren har många delegationer besökt Sverige för att lära sig mer om förbudet och dess tillämpning. Flera länder har också tagit efter den svenska modellen så som Island, Norge, Nordirland, Kanada, Frankrike, Irland och Israel.

   2. Richard Vemvillveta

    Vilka är alla dessa länder som följt Sveriges exempel och enbart kriminaliserat köp?

  52. onehappynegro

   nu var det iofs några år sedan jag var på sommarland men när jag var där så var det korvkiosk / kebab-butiks priser på maten. dvs. inte mer än 70-80 kr för mat för vuxen och hälften för barn. inte som på kisseberg (liseberg testa toaletten för män / pojkar) där man betalar 30-40 kr mer för en vuxen portion med bord som är klibbigare än honung. väntetiden är som en lördagkväll runt <a href="#" class="seekto" data-time="1380">23:00</a>.

  53. Nisse Von Gåslefver

   Ta bort eller justera den där lagen som heter oaktsam våldtäckt, det säger sig själv. Testa säg våldtäckt högt i ett rum där folk sitter och diskuterar ett fik en krog och du har garanterat dragit till dig andras uppmärksamhet, den effekten riskerar dö ut på sikt om ordet förlorar sin unnebörd. Slulle ej förvåna mig om det är en våldtäcktan som uppfunnit begreppet, just pga detta. Att Paolo Roberto är dum i huvet som väljer bort en pingla som den han hade är en sak pga beslutet han tog att va otrogen är en sak. Hade varit förlåtligt och glömt på en vecka. Skulle själv inte köpa sex förstår inte grejen, kan lika väl köpa en död fisk att jucka i. Kan kändis skapet ha nått med valet att köpa sex ha något med saken och göra. Jag tvivlar dock rätt rejält på att kvinnan han köpte sex utav mår extra dåligt just av att det var Paolo som var köparen efter alla andra köpare som vart där innan, det är nog snarare mediernas skrivande om saken hon mår sämst utav. Ser en sexmissbrukare ingen våldtäcktsman i paolo i nuläget, det finns dwt behandlingshem för. Inte Sveriges svar på Jimmy saville eller gary glitter denna.

  54. Harry Sandell

   Det behövs en kamera till så vi kan se "dansbands kungen" i en liten bild i ett av hörnen.

  55. I am Nizorro

   Kryptovalutor kommer inte försvinna. De fungerar precis som vilken valuta somhelst, enda skillnaden är att den är svår att spåra vilket är poängen, detta för att skydda politisktförföljda personer och såklart en perfekt valuta för kriminella. Men innan detta var det kontanter eller bankbyten och grovare pengatvätt.

  56. :::::::::

   Bra Bert! (Y)

  57. Mats Bengtsson

   Paolo Roberto kommer aldrig att kunna resa sig igen, klart han kommer att resa sig, men inte offentligt, han är beroende av media och reklam, men det är över med sånt nu ! Titta på Timell, det kommer en person och påstår nått efter 10 år, helt jävla sjuk, samtidigt så raderas många ärenden i polisens register efter just 10 år ! Ändå så gick drevet igång och sen dess har ingen sett Timell ! Det samma kommer att gälla Paolo Roberto !

  58. doop00

   Sjukt mysigt ställe ni har där

  59. Mats Bengtsson

   Paolo som gammal ”värsting” borde väl veta att man erkänner ALDRIG nånting !!!

  60. Mats Bengtsson

   Ja du Bert varför flyttar dom hit, det enkla svaret på den frågan är BIDRAG !!!

  61. Mange Linder

   Tacka vet jag Hamburg på 80-talet billiga och villiga! mmm.............

  62. Pär Andersson

   Din tid är förbi Bert..Ingen lyssnar på dej längre.. Du pratar smörja!! Det gjorde du inte förut. Vad har hänt?

   1. :::::::::

    Tratt

  63. MP

   Jag kan hjälpa Bert och tjäna en jävla massa mer på campingen, men har inte räknat ut hur jag ska få en bit av kakan.

  64. karl gustaf Magnusson

   Kul å kolla på e gubbar synd jag missa er somna i min sköna fotölj

  65. karl gustaf Magnusson

   Dom klagar oå lite mörk bild fölk begripligt mot ett fönster å ljust å vacker ute män ok bert hörs iallafall viktigaste eller hur

  66. karl gustaf Magnusson

   Han har tydligen vaknat upp ur törnrosa sömnen

  67. karl gustaf Magnusson

   Hörde senaste på upp på day news att löfven sa att nu ska swerige hitta på ett medicin bota cov 19 egenligen pandemi

   1. Mats Bengtsson

    Globalisterna väntar lojalt på Gates vaccin ! Så mycket som Gates investerat i vaccin så kommer allt annat att avfärdas även om det bevisligen skulle fungera !

  68. karl gustaf Magnusson

   Idag var bert på hugget far i pojken hähä

  69. Tomas Krantz

   Markus...Lär dig Kamerateknik. Du får ju plats med bägge i bild, varför Jojar du med kameran Fram & Tillbaka,,,

  70. karl gustaf Magnusson

   Men värsta jag vet e gamla kärringar som e över 70 ska ha tag i esamkommande unga grabbar å använder dom som sexslavar å dom e tillå mä missionkyrkefolk jag vet dn som dom skickade ut grabben från henne hennes gubbe dog ensamkommande grabben fick ta över folk misstänkte troligen å anmälde kärringen bröt ihop

  71. karl gustaf Magnusson

   Var e bert nånstans ser fint ut ere havet utanför området

  72. Made in Sweden

   Väldigt bra sändning, med en bra inramning, det har förändrat sig mycket på Ursand sedan jag var där för många år sedan.

  73. Mikael Gillberg

   Amen777 rätt

  74. Mikael Gillberg

   Hej ifrån Alingsås

  75. Chatter1

   Har inte Bert sagt att han inte kör med reklam? Varför får jag reklam menas jag tittar?

   1. Chatter1

    @Offe Svensson - ok tack.....

   2. Offe Svensson

    Det är SEsels som väljer att lägga in reklam, inte den som publicerar klippen.

  76. Chatter1

   Islamisterna får gratis smörgåsbord i Sverige och dom västeuropeiska länderna - inget gratis smörgåsbord i Ungern, Tjeckien, Polen och Slovakien = inga islamister = enkel logik!!!

  77. Chatter1

   Svenskarna "delegerar" byggjobben till andra, som allt annat som delegeras fram och tillbaka....

  78. Chatter1

   Varför ska staten via en korkad lag uppmuntra kvinnor att prostituera sig ??? Vem har intressen i sånt??? Helt ofattbart, betalar dom stora skatter eller vad??? En klar signal för alla parter vore ju i s f att förbjuda all prostitution om man inte vill ha den, punkt slut!!! Som att lägga upp en massa godis på bordet och tro att ens barn håller sig ifrån det.....

  79. ahlis11

   Bert har Alltid varit bäst!!!!

  80. VIDEOsverigeNU

   Tack bert