Bert - Skolan går under!

Berts Värld

48tn visningar46

  ...och därmed samhället! LIVE med Bert Karlsson

  Publicerades den 10 dagar sedan

  Kommentarer

  1. Fredrik Eriksson - Historiska händelser simulerat

   Det finns fortfarande skolor som det går bra för och eleverna sköter sig :)

  2. Armin Razanica

   Hahahaha fan vad ni ljuger om skottlossning

  3. KAOS NATION

   "lovat sina barn att inte rösta på SD". Som om barnen själva bett om det... Tror snarare att det är politikern som bara lovade sina barn utan att dom fattade varför. Om han sa till sina barn att: "jag lovar att inte samarbeta med dom som vill skapa en säker och trygg framtid för er" så tror jag dom skulle tycka sin farsa var en dumskalle.

  4. Stefan Johansson

   Ni känner väl till ... Av Kaos så blir det ordning. Det finns en djupare Agenda av Djupa Staten

  5. futureinventor

   Hej Bert. Djäkneskolan hade en annorlunda metodik en period någon gång mitten 90tal. Fungerade kanon. Bert Sverige går under! Du behöver hjälpa till praktisk. Inte bar vara en del av agitation.

  6. tommy nilsson

   Men enligt allt bedrövligt PK tänkande så får vi inte ställa krav på invandrarna. Gör vi det så är vi rasister och främlingsfientliga!!

  7. jan nilsson

   Nu gråter Radio Malmöhus !!!! Ca 50 Familjer i Lomma förlorar sina Hyreskontrakt !!! Staten betalar inte längre Hyrorna !! ( Staten = Skattebetalarna )Nu ska Lommas invånare börja betala deras hyra !!!! ( Kommunal skatt )Jag vet inte om dessa ca 50 familjerna betalar hyran själv ???Vad är hyran ??? ( ca 10,000 - 18,000 kr / mån eller mer ?? )

  8. Vesa Rintamäki

   När kriget började 30 nov valde Sverige att vara neutralt.I många länder (till exempel Sverige, Norge, Danmark och Italien) försöker regeringar undvika alla åtgärder som kan tolkas som officiellt stöd till Finland. Olika begränsningar infördes för antalet frivilliga (Sverige), officerare eller officiella tjänstemän tilläts inte registrera sig (Norge), pass utfärdades inte (Italien), rekryteringen krävdes att vara hemlig och inte annonseras (Sverige, Norge, Danmark). Syftet med regeringarna var att Sovjetunionen eller Tyskland inte skulle kunna ifrågasätta staternas neutralitet.För första svenska volontärer började deltagande i regelbundna stridsuppdrag den 12 januari. De sedermera 8260 svenska volontärerna fick ledningen av fronten i Salla den 27 februari 1940, de svenska trupperna var inte stationerade i den svåraste positionen, utan på fronten som de sovjetiska trupperna ansåg vara huvudsakligen i sidled,33 stupade ca 185 skadade svenskar , men militärt sett var det viktigaste att ledningen kunde flytta fem finska stridsbataljoner söderut till den mest hotade fronten. 8680 frivilliga svenskar kom alltså till Finland så småningom fram till 13 mars. Av frivilliga tjänstgjorde omkring 200 vid artilleriet i Vasa, ett drygt hundratal medverkade i luftförsvaret av Åbo och nästan lika många fanns i kustförsvaret vid Pellinge. Cirka 200 läkare och sjuksköterskor arbetade på militära och civila sjukhus. Svenska röda korset sände två ambulanser som upprättade två bassjukhus med fältsjukhus och Blå Stjärnan sände en hästambulans. 300 arbetare började i mars bygga en försvarslinje öster om Fredrikshamn.

  9. Vesa Rintamäki

   I fortsättningskriget 25/6-1941 - 19/9-1944 fanns 7000 frivilliga utlänningar inklusive ryska avhoppare i Finland.Av dessa var 3273 från Estland,1694 från Sverige,777 Ingermanland,204 Danmark.Av finskbesläktade folk bildades enheter. Svenska frivilligbataljonen (SFB), bestående av svenska volontärer, tjänade på Hanko-fronten 1941. dessa tre kompanier deltog i slaget vid Tali-Ihantala, sammansatta som en bataljon. Det fanns 1 694 svenska volontärer, varav 79 föll, 3 försvann och 203 sårades.De svenska volontärernas känslor i Finland har varit välkända. Det finns också skrivet om dem i Sverige. Jag har dock inte sett detaljerna om de frivilliga som blev frånvarande utan permission i Sverige publicerade. Volontärbyrån listar dem i en lång rad. Mer än tusen norska volontärer kom till Finland, rekryterade av Tyskland. De norska volontärerna drabbades av stora förluster i vinterpausattacken i Petsamo och Salla. Under Fortsättningskriget förlorade de 196 män. De danska volontärerna bildade ett kompani på Maaselänkannas front 1942. Kompaniet deltog i slaget vid Ilomantsi, där det bara förlorade sju män. Befälhavare för det danska företaget var kapten Julius Åkersen. Danskarna förlorade 18 män under Fortsättningskriget. Enligt statistiken steg antalet dödade i något svenskt samhälle inte ens nära 1% av befolkningen. I vissa kommuner i Häme hade upp till 10% av befolkningen fallit! Åke Lindman firade inför sin berömda filmpremiär att det 1942-43 inte föll en enda soldat från den nämnda finsksvenska brigaden.

  10. Vesa Rintamäki

   Om vi talar om fortsättningskriget var det inte många svenskar kvar i den finska armén efter att Sovjet övergav sin bas på uthyrda Hanko,som mest bara bombades hårt av luftwaffe 22-23/6-41.Svenska frivilligkompaniet, "Svirkompaniet", var ett av JR 13-kompanier, som i februari 1942 var cirka 125 män, våren 1942 var de som flest 160 man. Sommaren 1944, när "kompaniet" överfördes till Kannas, var styrkan inte längre mycket stor, personalen, underhållsteamet, jägarlaget och gevärlaget. I slaget vid Ihantala förlorade denna grupp mer än hälften av sin styrka, 13 föll och 27 sårade. Dessa män, "Svirkompaniet", tjänade som frivilliga under en viss tid, så det kanske inte finns så väldigt långa listor över desertörer. Några satt för olika lydnadsbrott i finska fängelser och fängelseläger! Det sorgligaste fallet är dock denna volontär Warodell och hans handlingar, efter att ha tjänat vid Syväri hade han återvänt till det civila Sverige så hade han besökt den sovjetiska ambassaden och sålt ritningar av JR 13-stationer till GRU, vilket resulterade i en attack på JR 13-stationer i Jandeba, vilket resulterade i förluster. Warodell dömdes till fängelse i Sverige och kritiserades hårt av JR 13-led där man var av den åsikten att arkubuseringsdom vore enda rätta domen. Till följd av detta hade Christer Boucht, 15e och 21a bridadens krigsdomare, sommaren 1944 allvarligt fördömt dessa män och sagt att oberoende domstolsdomar inte får kritiseras! Under fortsättningskriget hade dessa svenska volontärer också nästan 500 män i andra vapen. Det fanns mer än 100 mekaniker bland de pansrade styrkorna. Sveriges UD-artiklar inkluderar en skarp protest i Storbritannien, där de sades att Sverige har brutit mot internationell lagstiftning just för denna mekanik.

  11. Vesa Rintamäki

   Sverige gjorde allt för att försena inträde av svenska volontärer till den finska fronten. Finlands dåvarande utrikesminister, Tanner, sa att kriget har pågått i mer än två månader och det finns inte en enda man på fronten av de som registrerat sig för hjälp.Samma fördröjningstaktik praktiserades i form av vapenhjälp. Sverige försökte sitt bästa för att försena alla vapenöverföringar.Tyskland och Sovjet ville de inte irritera genom överdrivna vapenförsäljningar till Finland. Genom att försena tändarna uppnåddes det önskade resultatet, dvs. projektilerna påverkade inte krigets gång! Fred skapades nästa dag, 13 mars 1940.Vad var det den svenska kungen sade om "Sveriges ära".En bra bok om hur man håller sig ur krig:Suominen Tapani (red.) Själviskhet eller statsskap - Svensk östpolitik och Finland från 1812 till 2002."Av de svenska pälsarna kom jag att tänka på en sådan här sak" Marskis från nära och fjärran bok på sidan 86: "Under en gnällklagan i början av vinterkriget ringde telefonen vid högkvarteret. I andra änden svarade Marski:" Tänk nu, våra män gick i krig, några i civila skor, andra i civila hattar eller jackor och så vidare. Efter ett kort samtal utbrast Marski: "Har de ens sina byxor på. När han sa det, slog han på telefonen.När han vände sig till de närvarande, mumlade han av viss ilska."

  12. Mikael Olle

   MP är en fara för samhället.

  13. Ultraform

   Invandringen har förstört byn jag är uppväxt i. Blivit så himla otryckt och man vågar knappt stöta på dessa med utlänsk bakgrund ute så får man hatiska kommentarer och även hot. När man inte ghjort dessa människor något.

  14. Hans Martin Wallin

   Bert och Aschberg, de enda riktiga männen som vågar säga vade de tycker. GW också. Resten är riktiga mesar. USCH!

  15. bitsmart

   IMPORTANT!!! listen to this swedish radio "sr" spreads islam now sweden is done tell me if i am wrong! sverigesradio.se/avsnitt/1404720

  16. tommy nilsson

   Nej. Vi behöver verkligen inte så mycket invandring rena vansinnet Och sitt inte och välkomna dessa ,Hur fan ska vi då få nån rättsida på detta ?? Skärpning Bert!!

  17. Hans Lennros

   Den misslyckad integrationen är Sveriges fel??? - De VILL JU INTE integreras i samhället!

  18. nieooj gotoy

   Sverige förvandlas till en Fritzl-källare, Våldtog, härskade, förnedrade, dehumaniserade.

   1. oiuet souiu

    Hej där,det är ju samma sak inom sjukvården med alla uppsägningar,vad blir konsekvenserna tror du ????

  19. afutla qian

   Vindkraft är fel, insektsdödare, fågeldödare, miljöfarlig över huvud taget. Osäkrare leveranser.

   1. oiuet souiu

    Om 30 år kommer Sverige heta Irak och styras av en arabisk diktator

  20. Anton Antonson

   Nu har globalisterna försökt med ännu en kupp och påstått att skolresultaten är så bra... sesels.info/video/video/gqOgnJzbrpZlgMQ.html

  21. oiuet souiu

   Vindkraftverken håller 10 år sen e dom nedrostsde.

   1. nieooj gotoy

    finns bara 2 brott i Sverige. 1 Du får inte säga nånonting negativt om invandring på internet. 2 Du måste betala din skatt, annars djävlar.

  22. Evul Goyim

   Hoppas Sverige kraschar och går till Anarki, vi behöver Anarki just nu, det är det ända naturliga steget efter ett överstyre har fallit, därefter kommer tyranni tyvärr...

   1. afutla qian

    Man är inte längre naiv i synen på muslim migration I Sverige, det har man möjligen varit dom första åren, nej, idag är man helt blåst i den synen, totalt förblindad, ELLER så

  23. Olav Gjelten

   Feministfanskapet är det allra värsta vi har.

  24. Per Lindholm

   Varför inte sponsra fria online kurser. Små kurser med eldsjälar för svenska språket. Ha med en brainstorm sida för ideer som kan förbättra kursen. Exempelvis. Skriv om en mängd sms texter på dålig till bättre svenska. I kontakt med arbetsgivare, skola och kommun. Webbhotell kostnaden från 9kr/mån hmm ja det kostar inte mer att rädda Sverige.

   1. oiuet souiu

    m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157551464410170&id=712430169

  25. Sozan Sulaiman

   Det enda jag vill uppfatta är, vad är definitionen av invandrare? Talar ni om alla som kommer från yttre länder? Eller de ung omgäng man ser på stan med märkeskläder och en ful attityd? Som då råkar vara flest andra bakgrunder än svensk. Inkluderat svensk! Vem har ni problem med? Tror ni att alla med olikt bakgrund är omoraliska? Jag skulle gärna vilja hitta ett svar på min fråga. Tack!

  26. War Man

   det blir till att forma en grupp som kickar ut alla snevridna politiker ut ur landet. det vore ganska värt

  27. gunilla karlsson

   MP gillar inte SD:s förslag att skicka stökiga elever till en internatskola utan menar att dessa elever ska få bo och sova hemma hos sina föräldrar. MP har inte fattat att problemen börjar hemifrån med dålig uppfostran,stryk,alkoholism och terror av barnen som har sedan stor risk att bli värstingar. Barnen blir nog glada om de får slippa allt skit hemma!

  28. ozon Berit

   Nu e Emilia också mördad. va fan e Lööf o Löfven. En hånande Lövin på Aktuellt sicken kärring. Packet. Riksrätt på denna svettiga sophög.

   1. Peter Rosqvist

    Vart fan är FI? Dessa löjeväckande vaginor till kjoltyg. Dom lyser med sin frånvaro!

  29. Randi Siepen

   Så här skrev jag till ”Allt för Sverige”s FB-sida. Tittade just på allt för Sverige. En fullständig katastrof!! Är så OTROLIGT besviken. Förväntar mig opartiskhet och inte propaganda från public service som jag tvångsbetalar skatt till!!! FY PÅ ER!!!

   1. gunilla karlsson

    Råkade se lite om svenskar som bor i Spanien på SVT som jag undviker mest.Där var det ett inslag från Svenska Kyrkan och prästen snackade bara skit om SD.Suck!

  30. sasse Brasse

   nej Bert Sverige klarar sig mycket bra utan massinvandring!!

  31. Björn Eidehall

   Om nu AFS ska vara så jäkla kaxiga, så ger er in i problem områden och rensa upp, ta kål på gängen, utrota den svulst som växer. Men nej, ni springer hem till mamma och gömmer er. Jävla skrivbordsnassar, kan ni inte ta tag i saker som ni säger, så kan ni väl bara gömma er under en sten och tyna bort

   1. Björn Eidehall

    gunilla karlsson are you for real? Jag menar väl för fan att afs ska sluta tjafsa, sluta med sina demonstrationer som provocerar folk. In i områdena med och rensa upp med blazing guns

   2. gunilla karlsson

    Hur ska AFS göra något när de inte sitter i riksdagen och vad andra har ställt till med? Använd hjärnan!

  32. Robert Nyqvist

   Vad tror du om bränslecell som drivmedel Bert ???

  33. Hahshhs Hshshshs

   Om 30 år kommer Sverige heta Irak och styras av en arabisk diktator

  34. Robert Nyqvist

   Hej där,det är ju samma sak inom sjukvården med alla uppsägningar,vad blir konsekvenserna tror du ????

  35. Hans J

   Tummen Upp!, Bert och Co! Nu kör vi!

  36. Casper

   Alla vet att invandringen är orsaken till de flesta problem. Brottsoffer straffas mer än gärningsmänn, Man får inte säga vem som orsakar problemen. Politiker bryr sig inte, Det finns bara 2 brott i Sverige. 1 Du får inte säga nånonting negativt om invandring på internet. 2 Du måste betala din skatt, annars djävlar.

  37. Chatter1

   Dessutom så inträffade det ytterligare en skjutning med dödlig utgång i Malmö dryga halvtimmen efter att ni avslutade sändningen....

  38. Chatter1

   Man är inte längre naiv i synen på muslim migration I Sverige, det har man möjligen varit dom första åren, nej, idag är man helt blåst i den synen, totalt förblindad, ELLER så har man äntligen insett vad man gjort och så gäller det att förneka, förneka och förneka, in i det sista och till varje pris, för man kan ju inte erkänna att man felat!!!

  39. Papa Conroy

   m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157551464410170&id=712430169

  40. Agaton Sax

   Sverige förvandlas till en Fritzl-källare, Våldtog, härskade, förnedrade, dehumaniserade.