Bert - Paolo, en jubelidiot!

Berts Värld

Berts Värld

122tn visningar79

  Ja drevet är enormt mot Paolo, samtidigt som man inte ens går ut med bild för tex Wilmas mördare osv osv, det är skillnad på folk och folk!

  Publicerades den 7 dagar sedan

  Kommentarer

  1. Pål Andersen

   Sløve greier...

  2. Marco Insalaco

   Saken är också den att han valde själv att köpa sex. Då får han fan också stå sitt kast! Glappkäften Bert är ingen jag ger särskilt mycket trovärdighet.

  3. Allan Brallan

   Svensken är världskänd för dubbelmoral. Du talar klokt Bert. Tänk om man bara kunde fly från detta idiotland.

  4. aintdatsomethin

   Jubelidiot? Dina tittare är mest SD-folk och de lyssnar på en asylbaron som tjänat miljarder på invandring. Vad ska vi kalla dina tittare?

  5. söder bröder

   Varför anställer inte Bert Karlsson Paolo och gör honom ansvarig för nåt av sina företag eller produkter?Bert Karlsson har ju tjänat hundratals miljoner på Sveriges invandring!

  6. Puffy McDuck

   Snacka skit!!! Precis som du inte köpt en Hora någon gång!!! Sitt inte och lek att du är felfri, bara för Paolo blev tagen för att ha sex!!! Vem fan är du att snacka ner på Paolo Roberto, han har fan gjort mycket mer än vad du gjort under ditt liv!!!

  7. Undead Meat

   Vad Bert tycker om folk är oväsentligt. Då han själv är en idiot och även Sveriges värsta hycklare. Bert vänder kappan efter vinden så fort han kan tjäna pengar.

  8. Herr bananhjärna Smith

   Varför ska vi swisha pengar på den här skiten. Burt kan väl sponsra dig = HAN HAR RÅD!!!

  9. Equestria Electric Symphony Orchestra

   Paolo har byggts upp av dessa människor, nu offras han av dem i post-progressiv anda, trots att han erkänt brott med all ånger hans hjärta kan häva. Kan vi alla se gammelmedia för var dom är nu? - En ohelig blandning av myndighetsaktivism, statusupplyfta experter och listiga politiker?

  10. Patrik Markebro

   Just det, hur mycket pratas det om de där 2 poliserna som man tog för sexköp någon dag efter tillslaget med Paolo Roberto? Flickan som dog som myndigheterna missat totalt att hantera på ett korrekt sätt, men man krigar mot personer som sköter sig, men när orosanmälningar med goda grunder kommer in så är det synd om barnet om det tas från mamma, trots att mamma ligger stenad flera gånger i veckan, trots stora problem med ekonomin, barnet har blåmärken, oförklarliga sådana, större syskon som dras in i missbruk av ännu äldre syskon, men de mammorna o papporna får ha barnen kvar, men stackare som försöker göra allt för sina barn ska socialen bråka med. Har ett tragiskt exempel. Har aldrig sett ett blåmärke på det barnet, men grunderna som ligger bakom är så dåliga så det inte är sant. Men som sagt när socialen sätter prestige före rätt så är det omöjligt att kriga med lagen mot dem fast man har rätt. Har en bekant som till och med vunnit i alla instanser men där barnen fortsatt varit omhändertagna. Problemet var han exfru, men han blev drabbad. Sinnessjukt av den kommunens socialtjänst, samma kommun med en annan hamnade i en radiogranskning där man skyller på varandra för att personen tig sitt liv. Samma kommuner har haft enorma mängder IVO-anmälningar med tanke på sin storlek, det var uppmärksammat i media och omflyttningar gjordes, nu verkar samma personer vara tillbaka i samma positioner. Samma person som bråkar med en skötsam person kan lägga ut bilder på FB där hen har vinprovning, där barnen är med på bilderna. Enligt mig tjänstefel så det skriker om det. 1 Helt ok med vinprovning. 2 oavsett alkoholhalt, fel med bilder där barnen är med 3 som socialtjänsteman så begås ett stort fel om man lägger upp sådant material på FB, vila signaler sänder hen ut, samtidigt som hen skall tala emot den vanliga svensson som gör det samma? FAIL TOTALT!!! ....

  11. Patrik Markebro

   Vad gäller Paolo Roberto så ja det är tragiskt att han hamnat där han är. Linda Snäcker hur tänker hon? Hon blir alltså hellre våldtagen och låter förrövaren få böter men vill se den som betalar för sex sitta i fängelse i 6år. Skumt tänkt. Ni pratar om religion, jag försöker sätta mig in allt mer i vissa frågor, och tyvärr så förlorar flera av dem i sin egen religion. Det är Haram att äta griskött, men samma personer röker tobak eller till och med Marijuana, de gör andra saker som är dåligt för den egna kroppen. Man skall inte äta/förtära blod, men allt kött innehåller blod även halalkött. Känner folk som kommit hit som sköter sig men får inte uppehållstillstånd, samtidigt som de har bekanta med identiska ursprungsförhållande som får stanna. Mina bekanta arbetar för att de har fått arbetstillstånd, men de andra som de känner skiter i det för de har inte fått uppehållstillstånd, men de har arbetstillstånd. Vem ska ut egentligen? Nya Zeeland kommer inte utrota Corona, smittan finns kvar. Vissa andra länder mörkar fakta och det kommer sakta fram nu. Italien verkar nu få kasta in minst 19.000 fler döda på grund av Corona. Jag kommer gärna o pratar i kanalen trots Corona, vi måste ju inte kramas precis.

  12. Josef Takhikhani

   Bert du är så fin .du ska leva 200 år vi behöver såna sändutrustning .när du förklarar då ser man hör klokt du är o ärligt o vågar säga 💋👍👍👍

  13. Patrik Markebro

   Vad gäller masstesterna, undrar jag vad har Danmark och Norge för nytta av dem? Test oc du är frisk, sedan då? Test du är sjuk, ok karantän. Men hur kontrollerar de att så verkligen sker, nej det gör de inte faktiskt, Danmark och Norge har gjort av med testmaterial, så om smittan ökar så kommer de nu inte klara av att testa de mest behövande grupperna, som sjukvårdspersonal fullt ut. Testerna de har använt har varit delvis osäkra, de har valt att köra med metoder som Sverige valt bort på grund av osäkerheten på de testerna. Nu har Göteborg en ny utrustning som ska klara 1000 tester i timmen, om bara testmaterialet finns tillgängligt så är det bra. annars hjälper ju inte att man försöker material måste finnas och jag anser att det måste vara tillförlitligt.

  14. Patrik Markebro

   Håller bara med dig Bert! Fint om det med bilbatterier, andra produkter och så vidare. Jag har sagt det där om batterierna i flera år, försökt få ut det. Inte ens folk närmast mig inte ens inom familjen har man riktigt trott på mig. Kommer elbiltstillverkarna kunna tvätta bort den där smutsstämpeln? Hoppas verkligen att de får svårt med det, men om de nu ska säkra upp produktionen så kommer kostnaderna, och som du säger Bert, kommer folk vara villiga att betala merpriset för en sådan bil? Plötsligt kommer en elbil med rätt brytningsteknik av mineralerna kosta 100-200kkr mer än idag. Plastpåsarna ja de är ju utmärkta som soppåse väl hemma, inte en enda av mina påsar har hamnat i naturen av mig personligen. Vad hjälper det om min billiga soppåse som är förstärkt, fortfarande skickas vidare för sortering i Kina? Jo det förekommer, och om den påsen hamnar i havet istället för matbutikens kasse, vad är skillnaden? Ja just det! Men då köper jag förstärkta sopåsar i fortsättningen, kör med pressenningpåse som sprider plastpartiklar mer än en vanlig plastpåse gör, flergångspåsarna fäller enormt mycket mer partiklar än en vanlig butikspåsen gör. Dessutom är ju våra butikspåsar/matkassar till 99% återvunnet material, och vid förbränning bara bildar vatten.!!! Vad är era problem som sitter i som exempelvis miljöpartiet? Ni missar ju hela poängen, eller är de så illa att ni bara är maktsugna.? Jaja Bert, hör av dig tycker jag.

  15. Egoane Alteréz

   Paulo Roberto hängde ju ut sig själv!

  16. Zeetox

   sesels.info/video/video/oXxljaaytoNvma4.html

  17. Viktor Isacsson

   Helt rätt Bert

  18. JAN PIHLSTRÖM

   Hej kan ni texta det är svårt med bommdialekten

  19. Oden Thor

   Jag väger 100kg!!?

  20. Oden Thor

   Hur mycket väger du,Bert?????

  21. Oden Thor

   Mera brylkrämen!

  22. Oden Thor

   Zara håll,tyst!!

  23. Oden Thor

   Har ni hört.,en dam som blir kåt på en Karl,kommer aldrig på media,även om är kändis!!! Heja Roberto!!!!!!

  24. Oden Thor

   Inget fel på Roberto,men tjejmaffian i Sverige, har börjat bli en moralmaffia!!!

  25. TL

   Hur fasen hamnade jag här? Sveriges Trumps egna kanal. Surfar vidare!

  26. Lars Rosén

   när direktörer och andra gör bort sig får dom mer.....hur är det relaterat till att tv4 väljer att avsluta sitt samarbete med Paolo ?

  27. Sam Green

   Den största jubelidioten här e du och alla dess likar! Som strör en massa skitsnack i vårt avlånga land! Dra till nån öde Ö långt långt bort TACK!!.. Bond jävel

  28. Nhh Utt

   Finns det många landet kan sexköp. Sexköp är mycket better våktek. Kvinnan say ja till. Var är probleme till anna folk

  29. platez81

   Paolos straff är för litet!

  30. Mattias Rundström

   Så Bert, sluta prata om de, du har ingen aning om hur prostitution ser ut idag så dom du beskriver de, så såg de ut på 90 talet inte nu, gör prostitution lagligt, ensamma killar får fitta och fattiga familjer får pengar.

  31. Mattias Rundström

   Jag har hängt med horer 2016, hela den sommaren. Tro mig dom vill ha pengarna för att sedan skicka hem pengarna till sina familjer. Så problemet ligger hos deras hem länder. Dom är sjukt fattiga. Jag har kanske träffat ett tjugotal horer. Och ingen av dom hade en hallick. Tvärt om, dom har switch, en del av dom har tagit körkort i Sverige. Så alla ni som snackar om de här, ni har ingen aning va ni pratar om. O sen en sak till, 90 procent av horerna tar sjukt bra betalt dom kan skicka hem minst 40000 i månaden till sina familjer

  32. Mattias Rundström

   Fast tjejerna gör de frivilligt

  33. Patrickakustisk

   Dubbel moral. Systembolaget. Dom släpper bara in 5 kunder åt gången för att minska smitta. Kön utanför är värre än 22 kunder på 700 kvadratmeter i butiken

  34. Omperpass Sweden

   Man kan inte hänga ut wilmas pojkvän för han är inte dömd. Paolo har ju erkänt. Om han inte hade erkänt hade han inte fått så mycket har men du har ju inte läst på som vanligt

  35. Ðanne Fernström

   Huvet på spiken!

  36. Hysén a

   Bert borde bli nästa statsminister. Inget snack om saken.

  37. Wonton 5. Goulasch

   ”Stötta vår kana..” hahahahHAHAHAAHAHA HAHA!! Fan ska du med peng.. vet du vi skippar det..! Bert: ”e så trött på alla gapiga förståsigpåare” Också Bert: uttrycker sig som den största ”förståsigpåaren” och boomern i universum. Pls papi tell me your secrest och hur man blir lika vis.. Teach me senpai 🥺🥺🥺

  38. Tomas Carlsson

   Hej Bert 👍 Det är några år sedan jag försökte få dig att starta ett sommar land i Västerås 😊 Du är min stora idol och jag skulle vilja träffa dig någon gång i framtiden och berätta min version av livet .. mvh

  39. TMLisborg

   Instämmer till 100% med dig i det här fallet Bert. Bara för att det är en kändis som har gjort fel så ska han stenas offentligt. Straffet är HELT oproportionerligt om man ser till vad han har gjort fel! Ett sjukt land vi lever i!

  40. Cold Void

   Jag kan guarantees att många av dom män, inklusive ministrar, som låtsas lida av moralpanik över detta köper kvinnor själv. Legalisera prostitution och reglera industrin och helt plötsligt så försvinner alla traffickingoffer, kvar är bara kvinnor som frivilligt säljer sin kropp för att tjäna lite extra. Och sedan så prova att testa toslettlocken på riksdagen för kokain... Jag kan garantera att det är positivt på varenda ett. Detta är samma människor som aktivt motsätter sig legalisering av ofarliga droger som cannabis. Hyckleri och dubbelmoral är prominent i detta av kulturmarxism förstörda samhälle.

  41. Patrik Kylsnder

   för mig som har implantat som är ursjukt då jag var frihetsbedrövad .och ingen har pratat om det med massiv hjärttvättning . samt mediciner inte innehåller rätt substans . i flertal tillfälle har trot dom ska ta död på mig . och troligt imundämpade medel blev jätttsjukt .och tanke på imunförsvar var jag intresant för jag hadde unikt imunförsvar . som man utnyttjade det med . och enormt mycket bra idder ,nochaleras totalt +mycket breda faktorer för det ska fungera i värden för framtid . du go du bert mvh patrik kylander

  42. Patrik Kylsnder

   ja håller med dig bert , men hur ser tjejen det på paolo . kankse var den bäste hon träffat. och hade dom inte bojkota han totalt . och hjälpa tjejjen och snacka om hur vida hon göra detta med helt fri vilja . jag skulle dra på bio med tjejjen och vara sosial . kan inte pga pengar föe ja har inte pengar och jag hadde hjälp hon så gott jag kan . jag tycker de .dom prostituerade som tar heroin ska, staten hjälpa dem och ge subutexbehanling och kogutiv behandling . för när det gäller heroin så kan det nog inte vara friviligt för det finns ju anledning varför dom tar droger .

  43. Carina Härström

   Hur är det synd om honom ?

  44. Rickard eriksson

   varför finns inte oaktsam våldtäkt i resten utav europa? ja svenskens fel

  45. Christian A O

   Dubbelmoralen i denna video är äcklig.

  46. Alice Randau

   Hej bert

  47. Marita Korneliusson

   Faan va rätt du har, Bert👍💪

  48. Tiki Taki

   Tjäna Bert! Otroligt du tiggar , Att vi ska Stötta din kanal, har du ingen pengar längre 😂, Eller du vill hjälpa detta kille som frågar dig via Skype !, Och tjäna pengar från fattiga människor, och ni båda två ser ut, mår bra! Och titta hur är lättare att kassera fattiga människor via media, detta är rent korruption!

  49. mk km

   Paolo är så cool,,å nära folks hjärtan. De därför han bestraffas extra... mm

  50. Elay Sieukfp

   Det är inte olagligt att rymma.just saying

  51. Jonas Thevathason

   Bästa politik kommentatorn.

  52. famous wanna be

   Det är dock Nice att dom säljer Paulos grejer billigt dom är faktiskt ganska gott

  53. cheay

   Jävla Feminister hållkäften för i helvete

  54. Kristoffer Gidlöv

   tack för era videos. Ni säger mycket bra

  55. J N

   Sudanes inte somalier

  56. Björn Holmberg

   Ang tävlingen bästa sommarstad, besök Västervik,staden har allt,. närheten till Östersjön,Öland och Gotland,grön stadskärna med en mängd butiker och fik

  57. Andy Mikkelsen

   Ica Maxi Angereds Centrum har tagit bort Arlas mjölk och erbjuder Falköping mjölk! Så det så!

  58. Nathalie Lindblad

   Du har så rätt Bert avundsjuka jävlar med dubbel moral fy man mår illa 😡

  59. J N

   Heja Bert! Sund

  60. Lucifire

   din mamma bert

  61. Niclas Nilsson

   Kung Bert 🤙🏼

  62. anna anna

   Vi får se om man får göra det.

  63. anna anna

   Det är väl inte lagligt att spänna på rumänska luder i Sverige tror jag? Eller är det det?

  64. anna anna

   Han får säkert två år i finkan tack vare feministerna.

  65. anna anna

   Så skit i ludrena då?

  66. anna anna

   Så vad fan snackar du om?

  67. anna anna

   Men det är ju faktiskt förbjudet och ger ett fängelsestraff upp till 4 år.

  68. anna anna

   Då kan ju alla köpa luder då? Bert?

  69. Gurra Palm

   Den som startade Ny Demokrati kanske inte ska skrika så mycket om vad andra gör fel. Roberto gjorde något åt helvete fel och förtjänar allt "drev" (löjligt att ens kalla det för det) som han har fått.

  70. Dilshad Jaderi

   Tkr det är helt rätt att företag avslutar sina samarbeten med pablo Roberto finns inget rätt i det han gjorde.Sen att det inte är olagligt att sälja sex är nog för att skydda tjejerna dom ska kunna gå till polisen utan att bli straffade. Många som säljer särskilt dom från rumäningen gör det pga av fattigdom dom vill inte hålla på med det. Straffet på 25000 kr som han fick var inte överdrivet direkt

  71. Anna Röd

   När jag vad 14 fick ja höra att kändisen ja va mest lik va Bert, får ja göra drag shows/parodier på honom ??

  72. Jenny Gulstad

   Du har en poäng men känns konstigt att du ber om swish betalningar när du är rikare än dina tittare. :) känns konstigt när rika folk ber om pengar när man knappt klarar sig sj

  73. Liam & The Gang

   IN OCH KOLLA PÅ VÅRA VIDEOR OCH VÅRA LÅTAR SNÄLLA!!! LIAM & THE GANG!!!

  74. ekrem ekremi

   Bert hahaha Melodifestivalen

  75. Nicklas Bille

   jag tycker det är bra att han hängs ut offentligt, detta kan få folk att öppna ögonen för hur vi egentligen har det i sverige och förhoppningsvis blir straffen ännu högre för alla sexbrottslingar framöver.

  76. :::::::::

   DU ÄR GRYM BERT! Fortsätt med det du gör! Du behövs!

  77. Againstinjustice

   Bert själv har VIP i thailändska gator

  78. grimlund

   Vill vi verkligen ha hemkarantän här i Sverige? Som man haft i andra länder. Att du bara får gå ner till apoteket eller till ICA och handla. En del verkar ju vilja det. Tänk att sitta inne i lägenheten hela sommaren. Folk skulle bli sinnessjuka.

  79. Christer Brehmer

   vad tror bert om deep state

  80. Johanna Karlsson

   Bert din gamla lökfis, hur fan är läget mannen?