Bert - Özz Nujen, vår nya ambassadör?

Berts Värld

47tn visningar150

  Publicerades den 4 månader sedan

  Kommentarer

  1. Kent Svensén

   Du vet svenskarna är trötta på allt svammel nu kräver vi handling från en stark regering.

  2. Eva Roos

   Vad är det du säger, Bert. ???? "Även du min käre Brutus" Vilken kappvändning! Nej Nujjen hade gjort bäst för Svergie genom attt lämna det.... precis som jag lämnar din sida nu, för gott !!! Vilket jag hoppas många fler gör nu!

  3. TheXmabax

   Bert - vad skulle "enklare jobb" innebära för lön? Vi måste här ha i åtanke att tex en Somalisk familj med 7 barn och bostadsbidrag + naturligtvis socialbidragx2 för mat mm. Detta innebär med min usla och antagligen felaktiga matematik 9240 (barnbidrag med flerbarnstillägg) + försörjningsstöd 4000x2 + Ev. bostadsbidrag. Detta ger Ca 17000... Vad krävs det för lön på ett "enkelt jobb" för att få 17000 efter skatt...? Jag bara frågar. (BTW jag gick en gång i tiden i samma kurs som en somalier - det var han som hade denna taktiken - han hade räknat på detta. Han skulle inte behöva jobba)

  4. TheXmabax

   Vid ca 21.20 - Muslimer (alltså ALLA muslimer inklusive radikala) är goda... Fråga bara Stefan L. (vilket ingen i detta land vågar).

  5. TheXmabax

   Fråga till ALLA - hade det rapporterats om det vore en nazist?

  6. jan-åke löfgren

   Va fan har du fått hjärnblödning? Nu hyllar du Özz Nujen, det svinet som har inblandning i det som hände på Drottninggatan. Nu slutar jag att lyssna på dig bert. Du vänder kappan efter vinden hela tiden, du är mer PK än dina följare. Hej då.

  7. Joakim Granlund

   Varför har du reklamavbrott i dina youtubeklipp? Väldigt irriterande med samma reklam som avbryter mitt i diskussionen, om och om igen. Hur mycket tjänar du på det?

  8. Joakim Granlund

   Burkpantningen fungerar...

  9. P A

   Sluta be om donationer =) sesels.info/video/video/lqJ_gG24rmeSq6I.html

  10. bobgoran

   Lennart Matikainen är en nobody så skit i honom. Karln verkar tro att han har patent på sunt förnuft.

  11. ᛁᛋᚴᚨᛚᛞᛖᚱ

   Håll käften Bert. Du är ansvarig för att miljoner och åt miljoner av skattepengar gått rätt ned i din ficka, för att byta ut befolkningen till invandrare i Filipstad och andra ställen. Bara käft din tjocka gris.

  12. Andy M

   Bert för ett år sedan: sesels.info/video/video/baKPb6-xnWegiq4.html

  13. stojne norba

   den där jävla ÖZZ kuken ska vi bära till gränsen o kasta i sjön för helvete !!!!! han e en stor jävla FEJK han e en djävla islam jihaddist för satan

  14. Sebastian Kallander

   sesels.info/video/video/fG2EiIq_tpmwl7I.html

  15. Oliver den Store

   Snart Live Igen!

  16. Sebastian Kallander

   www.svt.se/nyheter/granskning/ug/har-blir-lars-ranad-av-hassan-och-tva-andra-det-ar-sa-har-jag-kommer-do

  17. mattias fäldt

   bättre utvisa dom

  18. pqsnet

   Ursäkta Bert? Marcus Oscarsson TV4 bästa som finns? 31:50 Den mannen har ju gjort så grova felanalyser när det kommer till Svensk inrikespolitik att det är en skam att han får yra i rutan. Han har ju fått så pass mycket kritik, legitim kritik, att han infört censur som han kallar "kommentarsfria inlägg" där man inte får skriva någonting negativt om hans analyser. Han påstår att beslutet stöds demokratiskt och hänvisar till ynka 37.000 som röstat ja för censuren. Det motsvarar knappa 11% av hans följarbas vid tidpunkten på dryga 370.000 följare. Oscarsson är ett skämt!

  19. jes wes

   bjud in katerina janouch... behövs nån som säger sanningen om DN´s fake news

  20. Oscar Engquist

   Hej bert

  21. pqsnet

   Haha men det fattar du väl Bert... 14:24 Att S uteslöt SD ut förhandlingar om gängkriminalitet är ju bara för att slippa ta ansvar. Utan SD är det ju dött lopp i förhandlingar. Det är ju därför det tog flera månader innan vi fick en Regering. S vet att om man bjuder in alla utom SD kommer S, MP och V ha samma åsikt. M, KD och L samma och C kommer inte kunna ta ställning.

  22. Peter Rosqvist

   Men fasen Bert, du som hackat på Özz Nujjen, är du också en kappvändare? : (Och Lennart Martikainen är mycket kunnig!Nej Bert, skärp dig!

  23. hypphypp

   Svar på tal, Bert! sesels.info/video/video/k5CHqpex1WSEpcg.html Lennart Matikainen

  24. je k

   Sverige vaknar (radio podcast spreaker)

  25. MrSamlaren

   Lägg era Live-sändningar på prime time tid (20-22), inte när folk åker hem från sina jobb.

  26. Martin Sverige

   Dansbandskungen låter för högt och Bert för lågt

  27. Andy M

   Lennarts respons video: sesels.info/video/video/k5CHqpex1WSEpcg.html

  28. je k

   Louise Erixon(sd) gör mer nytta än jimmie Åkesson. Louise levererar www.friatider.se/s-lvesborg-vill-skicka-nyanl-nda-till-s-kommuner-ni-som-sa-det-var-l-nsamt

  29. je k

   Titta på ”Hej Bert! Och så lite när jag kramade maffiabossen m.m!” på SEsels sesels.info/video/video/k5CHqpex1WSEpcg.html

  30. Mats Bengtsson

   Väldigt oproffsigt att inte stänga av mobilen när man är i sändning, trycker inte ens bort samtalet utan tar det, vem fan vill lyssna på det ? Skulle aldrig ske i swebbtv !

  31. Lasse Kongo

   Özz nujen? Skärp dig för fan... killen kan vara duktig och påläst, men han har ju kluven tunga, han är ju typexemplet påmden som utnytjar system och allt för egen vinning men spelar så skenhelig... näää räkna till tio och skärp dig

  32. Mats Bengtsson

   Måste vara banalikören som börjat fästa !

  33. L Larsson

   🤑😰🤭🤭🤥🤥🤭🤭😰😤🤥🤥!!!

  34. ManiacMediaDirector

   Men allvarligt talat Bert... Ibland får du ur dig en vettig poäng, men ibland rabblar du bara en massa stollerier. Denna gången det senare. 1. Özz Nûjen är ju för fan inte bara en politiskt korrekt hatare av svenskar och svensk kultur som trots det ändå gärna bor i Sverige som glad kurdisk nationalist, han är ju DESSUTOM känd för att (tillsammans med sin svåger såklart...) ha hållit Rakhmat Akilov som senare blev massmördare och terrorist olagligen i Sverige och betalat honom SVART! Att du kan sitta där och snacka diplomatiskt om honom är ju rent skrämmande! Det finns INGET positivt att säga om den parasiten! 2. Det byggs hela tiden massor av alltför dyra (något du själv brukar påpeka av och till) hus överallt samtidigt som gamla byggnader står tomma och förfaller. Om människor köper upp dem och det flyttar in folk i dem och restaurerar dem är det något väldigt positivt som bör backas upp! Om du menar att invandrare hyr ut dem för dyrt till sina landsmän, varför driver du inte samma affär hyggligt istället då, köper upp husen och hyr ut boendet billigt till personer som kan restaurera dem? 3. Jag märker att du FORTFARANDE stödjer Sabuni & co. medan du struntar i att svara på frågan: VARFÖR? Folkpartiet har INGET meningsfullt att ge. De har gjort sitt, om de ens någonsin hade något. 4. Du har sagt att du vill ha in kontant stöd för att slippa gå ut med reklam, men i detta avsnitt gick du sannerligen ut med MASSOR av reklam! 5. Du verkar tro att ditt eget konto på youtube mer eller mindre är en folkrörelse. Lennart Matikainen pratar i SwebbTV jämt och ständigt och han har betydligt mer vettigt att säga än dels dig och dels alla dessa tokar du vill prata med som Sabuni. Och jämfört med den senare vore det BETYDLIGT mer intressant om du snackade med folk från AFS. Folkpartiet har tillräckligt mycket plats i media oavsett vad de vill säga för meningslöst! Skärp dig till nästa gång.

  35. Bread4Life

   FNs plan för global migration: www.crossroad.to/articles2/006/text/migration.htm

  36. Linda Bengtsson

   AFS, Alternativ För Sverige, vill ÅTERINFÖRA tjänstemannaansvaret. Intervjua Gustav Kasselstrand om det.

  37. Linda Bengtsson

   BJUD IN GUSTAV KASSELSTRAND; ALTERNATIV FÖR SVERIGE; AFS; BERT! HAN ÄR FÖR ÅTERVANDRING SOM DU! Se hans debatt med Bard!

  38. tillyvictory

   Känns som kanalen gått i stå lite, man, Bert börjar berömma Özz, Greta o Löfven, ajajajaj. Banan likör syndrom. läs Björn Ranelids krönika i Kvällsposten. Det bästa jag läst.

  39. tillyvictory

   Özz Nujjen fy fan, en vårta på Sveriges demokrati och folk applåderar på hans nedsättande av Sverige, jag är Kurd säger han, åk hem då för böveln. Lotta Schelin i samma program, har dom inga liv, måste dom va på tv. Samma klänning sen i våras. Björn Ranelids krönika e klockren, in o läs i bladet folks. Kvällsposten. Han går in på alla orättvisor och samhällets förfall. Tänk att man suddar ut folks ansikte i alla förklaringar, det var en Hen med massor av olika färger på kroppen. Man liksom slätar över angrepp o mord. Riksrätt på Rosenbad, jävla misskötare och mähä där Bolund seglat upp som nykomling med stenhuggar frun Lövin, Löfven, Damberg och IT teknikern Ygerman. Nej Bert gör om och släng ut Özz ur ord förrådet. Tvi tvi tvi....spottAR på kändis samhället.

  40. Linda Bengtsson

   Så TV4 är på väg att sparka Marcus Oscarsson och bjuder in Özz Nöjen som anställer svartjobbande terrorister? Mycket sjuk kanal! LOL! Det är ju SJUKT! Vet det svenska folket om detta???

  41. Linda Bengtsson

   Blir dom aldrig trötta på PK-samhället i Stockholm? Är de vanemänniskor allihop som sitter i sina köer i trafiken dagarna i ända utan att något händer? Finns det inga rebeller? Får de aldrig ett psyk-bryt som i "Falling Down"?

  42. Lothar Marunga

   Dåligt insatt betr Matikainen? Klart besviken.

  43. Jordan Mittag

   Bert är ju för fan landsförrädare. Özz Nujen???!!!

  44. lola

   Den här kanalen blir ju bara värre och värre, du pratar om att özz är en bra person vid sidan av!WTF? han är medskyldig till mord!(sponsrade Akilov genom svarta löner) sen har du mage att neka AFS någonting för att du misslyckades med ditt gamla parti, behöver jag sedan nämna din totala okunnighet om en av Sveriges vettigaste personer i Lennart Matikainen som du totalsågar bara för att han står på AFS lista! Men att rovknolla din polare Löfven går bra! FYFAN.

  45. 666Bollen

   Nu blev du också genomskådad, du är en kappvändare och hycklare Bert.

  46. Vet bäst, förstås

   Oj! Först en massa sport, sedan Özz, däremellan lite om våldet och bensinpriserna. Därutöver tar Bert ännu en gång upp detta Fideikommiss. Lägg ner det! Hur många av de som kollar på detta bryr sig ett dugg om det?

  47. Tommy Hermansson

   Jag vet att enarmade banditer förbjöds en gång i tiden och varför? 1 kr stoppades i den, det sjuka är att nu verkar mycket mera än så är tillåtet.

  48. Tommy Hermansson

   Bert hur tror du mijön klarar den ökning av människor som kommit, tänker på vattereningvärk, utsläpp av koldioxid etc?

  49. Anita Brundin

   Tycker att du ska sluta prata om att Löfven är så trevlig, det kan han vara hemma, men mot gängkriminaliteten hjälper inte det. Löfven är och förblir en katastrof

   1. Anita Brundin

    @Berts Värld Jag gillar verkligen Berts Värld, men jag tycker att han är för snäll många gånger. Mer drag under galoscherna Bert😃

   2. Berts Värld

    Han är trevlig som person, privat, men har en katastrofal politik, precis som Bert säger :)

  50. Jonas Holén

   Bästa i hela klippet när frugan kastar tidningen på Bert :P det är kärlek ;)

  51. Tempelsa Storm

   I like the art

  52. tok ös

   Bert! Trollar du eller?

   1. Berts Värld

    Nä, jag glömde trollspöt i Grebbestad! :D

  53. R W

   Lennart Matikainen jobbar åt SwebbTV, arbetat inom säkerhetsbranschen.. Påläst och kunnig och otroligt ödmjuk. Titta inte bara på ränderna för att sedan döma ut ngn. Lennart har gedigen erfarenhet gällande beteendevetenskap och är fd relationscoach. Olyckligt att Bert direkt kasserar honom på ren reflex i tron om att det är någon uppviglande provokatör. Att vara med på TV innebär ingenting, det gör det inte nödvändigtvis att vara partipolitiskt aktiv heller. Skärpning. Bert har inte en susning om vem snubben är.

   1. R W

    @Berts Värld det låter spännande. Lennart är en mkt klok man och Bert är klarsynt. Vore roligt att se Bert och Lennart mötas - det går nästan knappt att föreställa sig.

   2. Berts Värld

    Nej, det var ett fel Bert gjorde, han hade ingen aning om vem han var/är, han såg bara AfS, vi kommer återkomma till det :)

  54. Anders Folke

   Usch Nöjen är inte helt 100. En rasist.

  55. Danky McSwag

   Du har fel om Boris Johnson. Parlamentet stängs under flera veckor varje år. Boris använder tillfället retoriskt för att höja sin insats mot EU. EU-vännerna fultolkar såklart och sprider osaklig vantolkning, det ska ingen köpa!

  56. GymChess

   Utan att försvara, men det är självklart sant att ett nytt parti är en omöjlighet med tanke på hur sent folk vaknar i Sverige. Det har ju tagit åratal för SD att växa fram. Trots SD:s storlek så är de fortfarande utfrysta i många sammanhang och då pratar vi om ett parti som antingen är störst eller näst störst. AFS skulle inte ens nämnas. Där håller jag med Bert. Tyvärr.

   1. Berts Värld

    Just därför Bert inte tycker det är ett parti att rösta på, pga de inte kommer att kunna påverka något pga deras storlek.

  57. Mats Bengtsson

   Man blir bara förbannad, Bert fatta att du inte kan påverka speciellt mycket, du sitter ju bara och svamlar, MP, 1961 ??? Sen är det så här att Lennart, Swebbtv, Bern, Erik & co. har ju så mycket bättre koll än vad ni har !

   1. Oliver den Store

    Här är beviset, du drivs av ett personligt hat: imgur.com/a/21wYTlS

  58. Mats Bengtsson

   Fråga en 80 årig gubbe om man ska avkriminalisera cannabis ? Ha ha ha ha ha ! Va fan vet Bert om det ? !!!

   1. Oliver den Store

    @Mats Bengtsson Jag bor i Jämtland iaf.

   2. Mats Bengtsson

    Oliver, va fan e te för fel på dig ? Jag har en känsla av det är mest bönder från skara med omnejd som lyssnar på Bert och dansbandskungen !

   3. Oliver den Store

    Här är beviset, du drivs av ett personligt hat: imgur.com/a/21wYTlS

  59. Mats Bengtsson

   Bert tror på fullt allvar att han är en maktfaktor som är farlig ! ???? Ha ha ha ha ha ha !

   1. Oliver den Store

    Här är beviset, du drivs av ett personligt hat: imgur.com/a/21wYTlS

  60. Susanne Rydvald

   Det är rena rama skiten att kasta bort sin val röst på AFS så länge det finns Sverigedemokrater som vet vad de ska göra - AFS klarade hittills inte mer än att knycka parti namnet från tyska AfD