Bert - I ett nötskal!

Berts Värld

Berts Värld

45tn visningar82

  Publicerades den 7 dagar sedan

  Kommentarer

  1. grimlund

   Vem f-n bryr sig om köttbullar kommer ifrån Sverige, Turkiet eller planeten Mars? Jag skiter i den där SAS-reklamen. Det känns som Jordens I-landsproblem.

  2. Åsa Grundén

   Mycket bra kanal! Tar upp allt oavsett partipolitik, så ska en demokrati se ut! Hejja Bert du är bäst

  3. Ozwald Runstedt

   Hur kan Svenska Nyheter på Svt gå igenom Sds Nszist historia? hur e detta möjligt?

  4. Börje Svensson

   har premunerat nu

  5. Börje Svensson

   löfen bara ljuger hela tiden .

  6. Tramseskumbanan

   Jag brukar se programmen färdigt men efter att ha gjort ’misstaget’ att läsa kommentarerna under tiden slutade jag att titta efter ca 7 minuter.

  7. AbbeAlbin

   Grattis till 50K prenumeranter!

  8. Vips Vipsa

   Vet inte vad du står för egentligen, mest massa svammel om gamla nyheter

  9. My You Tube

   Alla borde polisanmäla de som kallar andra nazister. Detta är grovt förtal då nazister kan kopplas till Hitlers mördare och de som påstår att andra är mördare utan att de är det ska anmälas de med.

  10. kalle kula

   Bert! Du kanske inte härstammar ifrån Sverige historiskt, men vi som är ursvenskar vart förbannad över SAS ad reklam, ett jävla hån emot oss. Vakna gubbe, allt är inte melodifesatival o skara.

  11. MrTheoneandonly

   jag fattar inte vadå utan bygglov du måste ju ha en tomt med ett hus för att få ställa upp ett attefalls hus utan bygglov jju

  12. Catja Blom

   Aldrig i livet en moske på Lidingö :(

   1. Linda Ödman

    Varför inte övriga Sverige måste ha det tror ni att ni kommer slippa. I så fall ska det inte finnas några moskér i Sverige.

  13. Brage Fjordsjö

   Ta inte upp allt, som under bältet nu vad vi kallar könen o dyligt. De är de förbannade kulturens område flera timmar om dagen! Annars är Ni bra!

  14. Anders Ståhlbom

   Jag börjar tveka Bert ,man bör nog helt övergå till SWEBB TV .Nu har du inte sagt att S Löven är bra privat på ett tag vad fan har jag för glädje av honom privat ,när han ställer till ett hevete på arbetstid!!

  15. Petter !

   Hjälp Rolf: sesels.info/video/video/f2mae3ubxZypg5U.html

   1. Birgitta Andersson

    Han fick hjälp av SD. Men det kanske du vet👍

  16. Gösta Berling

   Bert Stjärt

  17. Jan Wessel

   Hockey, bananlikør och jævla dårlig musik :-)

  18. Addam East

   snorungar som blivit politicker som inte tar ansvar

  19. Håkan Hedberg

   Ett!! positivt program. Efterfrågas!

  20. Ozwald Runstedt

   Alla höger båtar och mötet med aktivister gör att tiden går och folk bara pratar. Det är snart tid att putsa baseboll trädet. mycket snart. Bowie kniven. Glocken.

  21. Hoppe

   Bert! Läs Agenda 21!...Det är fruktansvärt framtids senario...som svar på din undran om "Hur långt ska vi gå?"

  22. P-O Franssen

   Har Du lyssnat på Swebb TV När man berättar om folk från Bangladesh som har varit här som asylsökande från Azerbaijan och bor kvar i Bangladesh får bidrag hemskickat från Sverige,

  23. jan hallgren

   Hej Bert, har du tittat på SAS reklamfilm än? om inte. så måste du se vilken svenskförnedring!

  24. 666Bollen

   Ytlig smörja och du är inte påläst för 5 öre, sen återkommande gnäll om att det kostar pengar? "Egen tid" ja vilka är det som inte försöker få till en förändring, det är många! Men inte sitter de o gnäller hela tiden. Var det gäller youtube så kostar väl inte det pengar, Jag tror du mest sitter med din kanal i eget syfte. Du var bra från början, men nu är du rent ut sagt kass.

   1. gunilla karlsson

    Det är bara reklam för Berts affärer.

  25. Douglas Kalberg

   Börsen gick bra under Bush Jr första period också, så går det när man tar bort alla regleringar och släpper alla skatter, men sedan skenar statsunderskottet och när det ska betalas så kommer räkningen för kalaset, senaste 2008. Dessutom går börsen mest upp för att företagen köper tillbaka sina egna aktier för att kunna dela ut pengar till ägarna i stället för att spendera på personal och utveckling, katastrof för framtida värdet av företagen.

  26. J EJH

   ( ͡° ͜ʖ ͡°)

  27. Ewa Ingmanner

   Fyllinge finns i Halmstad, Halland. ;)

   1. Jerry Hall

    Uppkallat efter en A-lagare som hette Inge? ;)

  28. Magnus Lindqvist

   Det börjar bli tjatigt nu Bert... Jag delar för det mesta dina åsikter, men att sitta där och beklaga sig om samma sak om och om och om igen... Nja. Hitta på något nytt. Och sluta ha en nedlåtande ton mot din "ansvarige utgivare". Varför ens ha en sådan? Varför står du inte själv för det du säger?

  29. MrSaxonsaxon

   Håkan loob ja...den korkskallen ville låsa Elitserien så inga lag skulle kunna gå upp eller åka ur... Btw så klagar ni på era uttal, lär er då att säga på grund utav när saker är negativa och tack vare när det är positiva saker, blir lite fel när man tex säger: Jag bröt benet tack vare att jag ramlade.

  30. Jag Serdig

   Så här kan man göra skillnad på riktigt. Vad har svenska staten gjort med 100 miljarder i miljöskatter PER ÅR. sesels.info/video/video/f6-Peqe3s32ghZU.html sesels.info/video/video/f6-Peqe3s32ghZU.html theoceancleanup.com/sources/

  31. SweetTea

   50.000 Subscribers jämnt

  32. Jag Serdig

   50.000 är nått. Stort grattis.

  33. Jag Serdig

   En reklamfilm på samma tema men är fantastisk. Volvo fattar grejen utan att göra bort sig. sesels.info/video/video/eIt5sWu0q6icfrI.html&feature=emb_logo&fbclid=IwAR0_107zSmRh5BukmBNlGnPMaxYb45NI_L6pQQGsfOibMT6lYQ5YGSRudf8

  34. Jerry Hall

   Sanktioner för att gynna egna företag är som att pinka i byxorna. Skönt för stunden men på sikt blir konkurrenterna starkare medan de som skyddas av staten aldrig behöver anstränga sig och tappar kompetens. Sanktioner har fått Huawei att börja utveckla eget operativsystem och komponenter. Företaget har inte påverkats mycket av Amerikanska sanktioner. Trump har även dragit ner på utländskt bistånd vilket kommer att missgynna företag i framtiden. Inte av altruistiska skäl man skänker pengar utan för att företagen ska kunna öka sin handel i dessa länder.

  35. jes wes

   angående sas filmen så är den ett utmärkt exempel på hur allt idag så vara så pk o vänster då är du en god människa men om du som xxl chefen kritiserade hur greta blir uttnytjad så får du sparken eller om du säger att der finns nått problem i sverige... det är så sjukt det är viktigare att va pk o vänster än att se till att sverige inte går under

  36. jes wes

   bert är rolig först hyllar han pk kändisar som hotar o hatar sd (filip o fredrik) o tycker vi alla ska titta på dom o tycka dom är underbara sen i nästa andetag så tycker han det är bedrövligt att det finns dom som hotar o hatar sd hur ska du ha det bert??

   1. sisutyttö

    Frun tittar på dem,,,,och hon har sista ordet !!!

  37. Gunilla Löfgren

   Du är den ende som säger sanningen om Sverige o dess politiker som inte gör ngt plus mycket annat jag håller med dig. Jag ser fram emot varje sändning. Tack,

  38. Janne

   Slottets högvakt blev bestulna på sina skarpladdade k-pist..

  39. Janne

   Några tog k-pist från slottet..

  40. Janne

   är sverige bankrutt ??

  41. Janne

   vem bryr sig om snippa i detta galna land..liberalerna är körda..

  42. CB

   Grattis! Just nu har ni nått exakt 50 000 prenumeranter! 👏👍

  43. Janne

   Det är bara vänstermedia,som ljuger..GöranP röd sosse tog 250 miljarder från pensionär är ingen Trump

  44. Janne

   SAS reklam film finns på @youtube...

  45. Janne

   Sverige är en tragedi....är svenskar totalt galna idioter...ja.. !!! vad ska vi göra??

  46. CycoSven69

   Bert får nog se det här projektet som ett hårdrocksband. Där får man betala idag för att lira innan man ens kan drömma om framgång. Det är lite skillnad mot en söndercurlad Carola det. Kolla också på hur Iron Maiden slet. Där var det hårt turnerande som gav resultat.

  47. CycoSven69

   Det är ju svårt att låta bli att handla där det är som billigast om man har det knapert. Sedan skiter jag fullständigt i om blödande barnfingrar har gjort mina Dressmann XL-byxor. Går man runt och oroar över vem som tillverkar den billiga skiten då spelar man i en annan socialgrupp än vad jag gör.

  48. Oliver den Store

   50K subs. Nu blir det bananlikör.

  49. Martin Sverige

   Marcus ljudet är bra när Bert pratar MEN kan du inte flytta ner din Mic, för varje gång du pratar så är det högt så in i h**vete. Annars allt bra.

  50. Richard Vemvillveta

   Nollkoll på läget i landet, svamlar, pratar bara ytlig skit, och hyllar dessutom patetiska kändisar och pk-dårar. Är snuskigt rik men tigger pengar. Låtsas att det är dyrt att driva sin SEselskanal trots att det är gratis, trots att han sitter hemma i sin soffa och spelar in. Är varken strukturerad eller förberedd. Hela denna kanal är ett skämt, och Berts eviga tiggande ett ännu större skämt.

  51. HECKTOR andersson

   50 000 !!!

  52. karlbertil jonsson

   Dom som verkligen beter sig som nazister är väl S och EU

  53. MrPoisony

   Bert, nu jävlar får du skärpa till dig! Filip och Fredrik? SAS ?!

  54. aa BB

   Grattis till 50k prenumeranter!!! Väl värda! Blir det 50k special nu på söndag då?:)😍🍺🍺

  55. Robert Karlsson

   Hej Bert 👍 Jag vill bara fråga dig vad du tycker om svensk pension?! Hur kan det komma sig att migranter har lika eller till och med mer i pension än svenska pensionärer som har jobbat ett helt arbetsliv?! Är det inte orättvist? Och är det inte att ställa grupper mot varandra? Jag själv tror att allt är enligt sossarnas värdegrund!

  56. Ozwald Runstedt

   Massor på gång? När?

  57. Ozwald Runstedt

   En Jök flera Jökar på Rosenbad.

  58. Ozwald Runstedt

   Om en pensionär har 1200 i skatt på dålig pension har han hon får över 6000 i bostadstillägg så att byta skatt emot bidrag går ju inte...

  59. Börje Skårvall

   Det är ingen skillnad på snippa och fitta utan hur man säger. T.ex "Vilken djävla snippa" med hård röst blir negativt. "Vilken söt fitta" med mild röst blir positivt.

  60. Ozwald Runstedt

   nu försvann Marcus... ljud