Berts Värld - Djupdykningar i samhällsfrågor, ocensurerat och rakt på med Bert Karlsson!
Ansvariga utgivare: Bert Karlsson & Marcus Persson

 • 260
 • 13 744 746

Kommentarer

 1. Dqpytrc Nbhgfds

  Vårt gamla 😭😭😭❤️❤️❤️

 2. Jeanette Lettegård

  Jag vet varför de andra Nordiska länderna fungerar bättre!!🤯🤯🤯

 3. Peter Carlsson

  Hur kan du Bert sitta och säga att Löfven gjort det bra, det han har sagt m.m???, först o främst så läser Löfven innantill från ord som hans radgivare skrivit ner, sen delegerar han allt ansvar till andra myndigheter och socialstyrelsen, är detta bra???, han har inte ens tagit fatt i att isolera de städer som har mest smittade, ex Stockholm, sen har har inget gjort mot Frankrike som stal 1 million ansiktsmasker från Mölnlycke, som skulle gått vidare till vårdpersonal, han gör inget åt socialstyrelsen som stoppar inköp av material till sjukhusen, för att idioterna säger de inte håller måttet, ändå är det samma skyddsutrustning som man beställt tidigare?, bättra dig nu! Du är på tok för lätt att bli naiv och tycka gott! Regeringen och myndigheter är en bunke amatörer som inte klara av att utföra jobbet, de ska ut!!!!!!

 4. Morgan Roos

  Sossarna i ett nötskal att strunta i Sverige och Svenska folket !

 5. Crisun Hemligt

  enligt FHM 401 döda inte 428 som cv19.se säger FHM's hemsida för covid19 experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa alla andra säger 401 också www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/ coronavirus.jhu.edu/map.html

 6. Johan Berggren

  stört att staten kan driva skluder... SMS lån i sverige, bra buissness

 7. Nisse Von Gåslefver

  Sverige har aldrig varit friskare än nu.

  1. Stock Holm

   :D (och tryggare:P)

 8. echiron

  Hela myndighets-Sverige är en total katastrof.

 9. Oliver den Store

  Till alla som tror att sjukvården i New York har krashat ihop. Kolla denna kille, Jason Goodman, som går runt och livestreamar runt om i New York. Sjukhusen är INTE överbelastade. Respiratorerna är INTE fullbokade. Ambulanserna står parkerade och används knappt. Färre larm än vanligt. sesels.info/video/video/iGp5fWi9zpxlbMQ.html

  1. Magnus Svensson

   Trump tar emot hjälp från Putin 👍. Medierna mörkar om allt positivt som sker i USA. Hatet mot Trump väger tyngre. sesels.info/video/video/mK9nnWjKtm-FhKo.html

 10. Håkan Isaksson

  Vi har MP:s drömsamhälle nu! Inget fly! Knappt några bilresor, inga lastbilar med varor, butiker och krogar stänger! Perfekt! Alla har lika tråkigt!

 11. Peter K

  Nu funkar ljud

 12. Otto Nagy

  Experiment??? När har man tidigare stängt ner nästan halva världen och och riskerat att kollapsa hela världsekonomin? Utan att veta exakt hur dödligt det är, exakt hur det smittar, exakt hur många är smittade, testerna är inte exakt, man undersöker inte exakt om folk dör av corona eller med corona, ständigt motstridiga uppgifter osv. Tala om experiment!! Bara massor med gissningar högt och lågt. Känslan av att världen styrs av psykopater och leds av idioter har aldrig varit större!

  1. Stock Holm

   Nä, det är ju mycket bättre att först kolla upp allt in i minsta detalj, och sedan när någon miljon blivit smittade - DÅ - början man att stänga ner. Snälla, kan inte du styra världen istället? Om man inte gjorde något, för att den ständiga nivån på ekonomin ska få trumfa precis allt - då skulle så många vara smittade samtidigt, att sjukvården fullständigt skulle kollapsa. Vad tror du att det får för ekonomiska och samhälleliga effekter när mängder av personer som arbetar med samhällsviktiga funktioner - har blivit smittade för att man lyssnade på dina råd, och INTE stängde ner? Ja, det ÄR j-igt illa när ekonomin går ner, men nu ska här väljas om den ska gå ner på kort och medellång sikt, eller fullständigt kollapsa.

 13. Mikael Nordström

  Nämn också att Coumo stoppade medicinen i New York. Och i USA rapporterar de också att det är Corona då det är annat de dör av. Och alla i USA är 80 + år också.

 14. Johny Walker

  Fittmössorna är Sveriges framtid, lämna i nutid.

 15. Sweden

  Det är aktivisten/sektmedlemmen/kommunisten Lena Melin på Aftonbladet som med största sannolikhet tolkat en enda fråga som ställts "på stan" , frågan om vad folk tyckt om hur Stefan Lövens insats i talet till landet var. Och kommer frågan ifrån Aftonbladet och frågan ställs till människor från 65 år och uppåt så får dem bara positiva svar om landsförrädaren Stefan Lövens tal. Och alla med ett vaket sinne och ett intellekt på över åtminstone 50 vet att det talet inte sa oss någonting alls. Detta använder hon och påstår att Socialisterna driver en bra politik med folkligt (demokratiskt) stöd. Hon är en regimtrogen lögnhals som inte skyr några medel. Aftonbladet och DN`s dagar är räknade, sanna mina ord.

 16. Ny Phone

  Sossarna tyckte om sas-reklamfilm

  1. Stock Holm

   Ja, de är ju perversa, så....(hahahah, vilket skitland sverige har blivit, mot hur det var för bara 20-30 år sedan!)

 17. Chatter1

  Bert, du förstår inte säger du jämt, samma här, men mest varför ni inte kan sätta upp tillräckligt med volym i mikrofonerna, kostar det en massa pengar eller vad är problemet???

 18. Mikael Nordström

  Skrönan Bert.

 19. Chatter1

  Dåligt mikrofonljud - IGEN!!!

 20. Anneli Sköld

  ljudet ?

 21. Robert Lundberg

  Varför kommer jag inte in på chatten? Har ni tagit bort mig?

  1. hypphypp

   Håper ikke det var nå du prøvde å komme inn!?

 22. Lennart Törnqvist

  Dansbandskungen det är Bert program glöm inte det

  1. Ric

   Ja han har nog fått lite hybris den där dansbandaren. Komiskt hur han låtsas att kanalen behöver en ansvarig utgivare också, som för att liksom försöka göra sig oumbärlig. Haha. Jag dör snart av skratt här :D

  2. hypphypp

   Og uten dansebandskungen, så hadde det ikke vært noe program i det hele tatt.

 23. norpan

  Tror Sverige säljer sina resurser till utlandet för att Sverigebilden inte ska förstöras.

 24. lola

  en.wikipedia.org/wiki/Chiron_Corporation patents.google.com/patent/EP3172319B1/en

 25. Kenneth Moh

  Louise Erixon (SD) avstår lön.

  1. Oliver den Store

   Hon har nog ett ganska fint sparkonto skulle jag tro. Hon har väl tjänat 70k i månaden ett tag nu. Jimmie tjänar över 100k i månaden. Jimmie har för övrigt slutat med spel och sådant. www.fokus.se/2020/01/jimmie-akessons-drar-in-miljoner-pa-sitt-extraknack/

  2. Chatter1

   Ha, var tar hon pengar till hyran, avbetalningar, maten osv ifrån då? Jo, jag vet att Jimmy kommer att stå för det men han spelar ju på automater, innebärande 0 i kassan kvar....

  3. Stock Holm

   Tyvärr - ett av undantagen som bekräftar regeln.

 26. patrik borg

  Bert vad vet du om Kina om du kan säga att det inte kommer från något labratior.?

  1. Stock Holm

   Som vanligt så avfärdar han stenhårt, precis som med coronan - då han drog iväg till Spanien - sedan har allvaret gått upp för honom. Och så kan det bli även nu med att det absolut kan vara planterat med hjälp av ett labb i Kina. Någon skrev härom dagen att Soros äger ett labb i Kina, och jag har för mig att det även var i den absoluta närheten av där det började spridas. Inte för att det kanske är jättetroligt att det skrivs (och isf lär det blott handla om någon liten liten notis, och då vet de s.k. "journalisterna" att det ej uppmärksammas i samhällsdebatten) om sådant i de papperstidningar som Bert läser - men han MÅSTE lära sig att ha ett öppet sinne för att han - hör o häpna - inte alltid vet allt!!! (eller kanske ens ofta)

 27. Thomas Lycke

  Drick colloidalt silver!

 28. Kenneth Moh

  Alla länder har skyddsutrustning utan Bananrepubliken Swedistan. Här är ett reportage om Finlands lager. www.svt.se/.../hemliga-finska-beredskapslager-oppnas

  1. Stock Holm

   @Chatter1 Japp! Det blir sannerligen spännande att följa fasen som kommer om något år, och sedan de följande åren - då får vi verkligen hoppas på att ansvariga ställs till svars.

  2. Chatter1

   Ja eller hur, helt otroligt!!! Någon borde stämma fanskapet till regering när detta är över!!!

 29. kalle stropp

  Fan vad jag är ledsen i det tråkiga jobbiga coronaelendet. MEN jag njuter så in i Helvete att Magnus Betnér inte kan köra de gig han har redovisat på din hemsida. Hoppas han går i konkurs och super ner sig.

  1. ÅKE KÄLLQVIST

   Özz Nujen också och Schyffert

 30. Lennart Törnqvist

  Tack vänner.

 31. Richard Vemvillveta

  Du åkte själv till Teneriffa trots viruset och nu kritiserar du alla andra som i likhet med dig själv förminskade skiten / Hela samhället måste sakta in men din camping är såklart säker eftersom ni har handsprit och har särat på stolarna i restaurangen / För miljonte gången, sluta tigga, du är redan snuskigt rik och just nu, om någonsin, finns det gott om andra som verkligen behöver ekonomisk hjälp. Vulgärt av dig.

  1. Stock Holm

   @Richard Vemvillveta :) Dito!

  2. Richard Vemvillveta

   @Stock Holm Tack vännen :)

  3. Stock Holm

   Rickard vvv.jävligt.bra.inlägg.se :)

  4. Stock Holm

   Enig!

 32. aa BB

  Tryckte tummen upp! Hoppas du gör detsamma!<3❤

  1. Stock Holm

   Tryckte tummen ner - hoppas att många gör detsamma.

 33. Lennart Törnqvist

  Snälla dansbandskungen,du sköter tekniken höj ljudet har sett på er många år måste jag sluta

 34. Nicklas Larsson

  Våra hjältar är idag dom inom sjukvården. Dom behöver all ekonomisk hjälp som kan tänkas. Att Löfven sitter och tar åt sig äran med höjda sifosiffror gör mig illamående.

  1. Stock Holm

   Vilka gigantiska hjälteinsatser de gör - så stolt över alla dessa! :))))

  2. Birgitta Andersson

   Instämmer👍

  3. Chatter1

   Klockrent, bravo!!!

 35. Kenneth Moh

  Jimmie Åkesson har ifrågasatt regeringen och jämfört med andra länder, speciellt inom Norden.

  1. Ric

   @Jerry Andersson :)

  2. Jerry Andersson

   @Ric Ja du har en poäng där:)

  3. Ric

   @Jerry Andersson Skulle han inte gjort så skulle regeringen efter krisen kunna skylla sin handlingsförlamning på detta, dvs att SD och andra hindrade deras agerande och förhindrade snabba åtgärder. På detta vis kan regeringen åtminstone inte skylla ifrån sig på samma vis efteråt. Problemet hittills har ju dessutom varit att regeringen möjligtvis gjort för lite och för sent, så lite friare tyglar lär ju inte skada, man lär ju ändå inte göra något drastiskt.

  4. Jerry Andersson

   Och ändå är han positiv att "katastrofen" vill ha mer makt?? Det går liksom inte ihop..

 36. Martin b

  Tror det är demoner som lurar människorna om det osynliga

 37. Ny Phone

  Sossarna och kompani manipulerar opionssiffrorna såklart... Så att ingen blir förvånad när valresultatet kommer.. Kanske vore det en bra idé att börja med tvåstegsverifiering vid val, både bankid och valsedel..

 38. Christer Söderlund

  Orkar inte höra på ditt jävla dåiiga ijud

 39. Lennart Törnqvist

  Bättre men inte ok

 40. Torbjörn Skog

  Sverige vänner titta nu i kväll på text tv så vill centerpartiet prata med moderaterna, men inte SD. Stoppa ockupation i landet av kolonisering av islamisering i landet. G. V.

 41. Tramseskumbanan

  Sveriges grundlag godkänner inte att man frångår konstitutionen med undantag ifall landet befinner sig i krig eller krigsliknande situation. Där är vi inte nu.

  1. Richard Vemvillveta

   Huruvida vi befinner oss i en krigsliknande situation eller inte är dock en definitionsfråga.

 42. Lennart Törnqvist

  Höj ljudet är 75 plus älskar ert program

  1. Chatter1

   Håller med!!!

 43. Martin Englund

  Är det konstigt att dödssiffrorna kommer in sent? Du om någon borde förstå att våra läkare som ska rapportera in dödsfallen har mer än häcken full och kan inte rapportera detta kontinuerligt! Och att du tycker att det är ofattbart att vi inte testat tillräckligt så har vi ju inte tillräckligt med test material! Lätt att sitta på soffan och tycka!

  1. Martin Englund

   Chatter1 och vad menar du med ”fitta mot andra”? Min kommentar är riktad mot vad Bert sa i den här videon!

  2. Martin Englund

   Chatter1 hmmm vi hade haft betydligt mer tid om kina inte hade tystat läkarna som försökte varna och inte hade satt huvud personen (läkaren) som sedan dog i frihetsberövande! Lovar dig att smittspridningen hade sett betydligt annorlunda ut om hela världen hade fått informationen så pass mycket tidigare

  3. Chatter1

   Martin Englund - Sverige hade gott om tid att både förbereda sig och ladda upp efter det att viruset dök upp i Kina i december, det är p g a såna händelser man har FHM med sina virologexperter som skall varna regeringen i tid, men sover dom så blir det svårt......varför har t e Thailand och Norge handsprit och ansiktsmasker tillgängliga för alla, varför kan vartenda jävla U-land decinficera tåg, spårvagnar, bussar, ja t o m gator, men inget i Sverige? Ställ dig själv den fråga innan du börjar fitta mot andra.....

 44. Inga-Lill Karlsson

  Göteborg byggt på lera,hur ska det gå med tunnlar då?

 45. Inga-Lill Karlsson

  Fick information av en person idag,att linbaneprojektet som tur var inte blev av.Det skulle kostat 50miljoner och gick (förlorade..)tyckte jag han så.

 46. ÅKE KÄLLQVIST

  Åka kommunalt? Kollektivt heter det.

 47. stefan olsson

  allt o alla ska tydligen lägga ner utom berts camping? bert pratar emot sig själv ganska ofta

  1. Oliver den Store

   Cashen måste in!

  2. Stock Holm

   @Richard Vemvillveta Precis så - det är helt sanslöst att han aldrig lär sig att idka självkritik - men eftersom han inte lärt sig det till dags dato så lär han väl (tyvärr) aldrig göra det framöver heller.

  3. Richard Vemvillveta

   Bert ja, en skamlös kappvändare, opportunist och hycklare ju.

  4. Stock Holm

   Precis! Bert är girigheten själv - det är så äckligt hur han hela tiden sitter och HYCKLAR!!! (plus att han konstaterade att Trump var sen på det - men som av en händelse så nämnde han inte ett enda ord om att han själv viftade bort det hela, och dessutom reste iväg till Spanien!)

 48. ÅKE KÄLLQVIST

  Bert åkte till Teneriffa trots viruset, sen klagar han på andra som tog lätt på viruset, sanslöst.

  1. Stock Holm

   @Slack Orange Danke Schön, Mr Orange! :) (orange man GOOD!:)

  2. Slack Orange

   @Stock Holm Något av det absolut bästa och mest klarsynta jag läst på länge. Precis så är det.

  3. Stock Holm

   Enig. Bert sitter och konstaterar att Trump var sent på det - men struntar i att tala om att han själv var precis lika sen på bollen, och som du skriver, dessutom reste utomlands - han är så mån om att själv se så bra ut hela tiden. ALLT han säger kommer med en agenda. Sedan har vi detta med hans camping. Jag förstår mkt väl att han vill ha besökare dit, och så kör de nu med det ständiga tugget om att det är bättre att vara på en camping för då kommer man ut i naturen - men folk kan ju SJÄLVKLART vara ute i naturen precis lika bra UTAN att åka till hans camping, och beblanda sig med andra på café/restaurang/gemensamma toaletter/gemensamma duschar/gemensamma kök osv osv - det finns faktiskt folk som TÄLTAR! OCH - dessutom så är det alltså så att många med husvagn/husbil alltså beblandar sig med andra på nämnda café och restaurang. Men Bert är ju beredd att köra vilken agenda som helst, bara han får folk till campingen - vad är människoliv värda då - när hans camping riskerar att gå dåligt - den egna plånbokens agenda, den gällde innan coronan, den gäller under coronan, och den gäller efter coronan. En ulv i fårakläder, och inget annat. Girigheten tillåts styra, och då får vi ett sånt här samhälle. Bert är inte ensam om att blott vara en girigbuk (och spela generös t ex med värnskatten, som han vet ändå är borta hur mkt han än säger att den borde återinföras - så ser det ut som att han är generös till läggningen, allt medan han VET att ändå kommer att få behålla pengarna - han vet precis hur han ska lägga fram saker och ting, för att få det att SE UT som att han vore generös - när det i själva verket är precis tvärtom) men bara för att ej är ensam om att vara girig, så måste man ändå föra fram att han ÄR en girigbuk. Och coronan ändrar inte på hans girighet.

 49. Solve Nilsson

  Statsminister har det yttersta ansvaret för Sveriges ekonomi !

  1. G Rustan

   Så sant så sant..... Men vad kan våra medborgare förvänta sig av en sossepajas styrd av MP. Makt + obefintlig utbildning = dåligt omdöme

 50. TheJohanIII

  SD !!!

 51. Karl

  En del yrken får risktillägg i pengar när de riskerar livet. Vårdpersonalen på intensiven får pizza.

  1. Oliver den Store

   Man kan inte ta anställning på sjukhus och komma efteråt och gnälla att man behöver möta personer med smittsamma sjukdomar och virus.

 52. Lars Klasson

  Folk ränner fritt på Gekås Ullared,billigt diskmedel men folk skiter i att man dödar gamlingar över readiskmedel.Kolla in live kameran på Gekås om ni tror jag ljuger

  1. Oliver den Store

   Vad gör man som gamling på Ullared om man inte räknar med att bli smittad? Det är ju snarare de som ränner runt och inte vill bli smittade som är idioter. Inte de som smittar. Ska man ränna runt får man räkna med att bli smittad. Annars stannar man hemma och håller käften. Min åsikt.

 53. Lars Klasson

  Brännvin ÄR roligt.

  1. Nisse Von Gåslefver

   Haha

 54. Solve Nilsson

  medan EU-länderna bråkar har Ryssland skickat ett stort antal lastbilar fyllda med skyddsutrustning och respiratorer till de värst drabbade delarna av Italien. Tillsammans med utrustningen har Moskva skickat 180 militära sjukvårdare och specialister inom smittskydd vid biologisk krigföring.

 55. Solve Nilsson

  Regeringen s representanter står och ljuger hela tiden ! och ingen är ansvarig !!!!!!!!!!!!

 56. maria ekman

  Viruset kommer från ett Canada/USA lab. Å jag har sett dom vita papprena. Plus såpass insatt i biokemi att jag vågar påstå den infon e korrekt. (Har mer än så)

  1. Stock Holm

   @Chatter1 Hahahah underbart skrivet! :D

  2. Chatter1

   Var inte det betydligt närmare för viruset att komma från Wuhan Institute of Virology? Vad tror du dom sysslar med i det kinesiska labbet, tänker ut olika smak på pannkakssmet?

  3. mortender

   Trollololololololololoooooooooo

  4. maria ekman

   Tog min plats i kommentarsfältet. Jävla jobb.

  5. maria ekman

   Å AGERA.

 57. Hans Wermelin

  I Thailand finns det masker och handsprit överallt. Varför fattas det i Sverige

  1. Oliver den Store

   För låg skatt. HahahaHh.

  2. Nisse Von Gåslefver

   Avbefolknings plan kanske new world order, Kanske.

  3. Stock Holm

   @Ric Japp! Det här landet är så fullständigt sinnessjukt, att man torteras bara av att bo här och ta del av vansinnet.

  4. Ric

   i Thailand lägger staten troligtvis inte allt sitt krut på feminism, identitetspolitik och allmän pkism. Därmed kan man tänka på annat.

  5. Chatter1

   Hans Wermelin - ja det undrar jag med, helt otroligt att 2 månader efter utbrottet så har man inte varit i stånd att fixa till så elementära skyddssaker som ansiktsmasker och handsprit!!! För att inte prata om att ingen bryr sig om att desinficera bussar, tåg o d som vartenda jävla U-land gör, till och med gator!!! Någon måste stämma regeringen för all denna skit!!!

 58. maria ekman

  Ang djuren. Börja med å värna om grisarna..Dom danska tex. Å sluta skålla kräftor levande. Hur fan relaterar ni egentligen?

 59. Nicklas Larsson

  MP har fått sitt drömsamhälle.

 60. maria ekman

  En svensk värderas till ca 20 miljoner. Medelvärdet i industriländer..eller gränsvärdena ligger på 20-100 miljoner. Vi ligger på den lägsta percentilen. Vilket förvånar mig. Jag som räknat ut vi var värda 50 mille per skalle. Tja..Får la rätta i min kalkyl. Å sen flyttar jag pensionsspar till räntefond. Allt annat kommer falla..minst 25% till. Så får ni ta mitt gratis råd för vad det är värt. Men..Flytta fort! Inom en vecka..gärna idag.

  1. Oscar

   Hur kom du fram till den siffran? Låter lite väl högt... Jag hade kunnat tänka mig ca 100 tkr, om ens det?

 61. Solve Nilsson

  Politikerna måste ställas till svars för att avvecklat vården och att beredskapslager är borttagna eller gett bort ! avvecklat

  1. Stock Holm

   Precis så!

  2. Chatter1

   Helt klart!!!

 62. Solve Nilsson

  Ryssland har inte själva drabbats särskilt hårt av coronaviruset, vilket enligt DN:s Moskva-korrespondent Anna-Lena Laurén beror på att ryssarna inte accepterar att folk går omkring och sprider smitta eller skickar sina snoriga barn till skolan. Ett beteende som anses acceptabelt i Sverige och flera andra västländer.

 63. jenny steed

  Jag tror inte Bert förstår hur smittsamt detta virus är...sorgligt !

  1. Oliver den Store

   Alla virus är i teorin lika smittsamma.

 64. Solve Nilsson

  Mörk sa i Skavlan att det var ju bra att det var gamla som dog i Corona !

 65. Solve Nilsson

  Hur länge ska denna Regeringen få förstöra Sverige ?

 66. Solve Nilsson

  Sverige är inte på väg neråt det är FRITT FALL nu !

  1. Jeanette Lettegård

   EXAKT

  2. Oliver den Store

   Löfven har väl redan vecklat ut sin fallskärm.

 67. Solve Nilsson

  Jag mår så dåligt av SVT , SR och TV4 s propaganda varenda dag !

  1. Jeanette Lettegård

   Samma här! Därför har jag lagt ner å titta på skiten, för längesen..

  2. nafets

   Skit i att titta på dom. Dom är regimstyrda. Dom vill ju sätta skräck i oss och vi ska bli i panik. Då tänker man inte klart. Vill du veta något så sök på alternativ media. Det är det enda sättet. Swebbtv brukar vara bra. Bert har ju sitt. Allt är bara ett stort bedrägeri. Kom ihåg det.

  3. Oliver den Store

   Stäng av! Mår dåligt av att se skiten. Blir typ kränk av att se det.

  4. Stock Holm

   @G Rustan Samma här - inte sett på p.r.o.p.a.g.a.n.d.a.n. på 8-10 år.

  5. G Rustan

   Enkelt fixat, gör som jag släng ut TV:n har aldrig känt mig så befriad lycklig som nu. Den enda sanna och ärliga hittar du här på nätet. Alternativmedia Swebbtv med fler Lycka till !

 68. Nisse Von Gåslefver

  Corona sex bokstäver vars alfabetiska ordning när de läggs ihop blir 66. 666

  1. Nisse Von Gåslefver

   @SvS Hustomte 3+15+18+15+14+1=66 corona sex bokstäver

  2. Chatter1

   Que???

  3. SvS Hustomte

   en summa av heltalstermer ska bli ett heltal, inte decimaltal?

 69. G Rustan

  Va konstigt !? Att de inte talar om de rätta antalet döda (ironi) Det är precis det sossarna sysslat med hela tiden ! Att mörka och förvanska alla siffror när det gäller invandring, sjukvård, bidrag mm listan kan göras hur lång som helst. och hur fan Löfven kan få sympatier nu är en gåta ? Den störste politiske pajas i modern tid

  1. Chatter1

   Kaos överallt med, och inte bara beroende på corona krisen utan så var det även innan, ingen vet nånting!!!

  2. Ny Phone

   De manipulerar opionssiffrorna såklart... Så att ingen blir förvånad när valresultatet kommer.. Kanske vore det en bra idé att börja med tvåstegsverifiering vid val, både bankid och valsedel..

 70. Solve Nilsson

  Politikerna måste ställas till svars för att avvecklat vården och att beredskapslager är borttagna eller gett bort !

 71. Conny från masriket

  vart fan är chatten?

  1. hypphypp

   Hepp, der var den.

  2. hypphypp

   Tror det tar ett par timer før den kommer.

 72. Zigge Zack

  Såg att någon klok har skrivit att munskydden är slut, men att det finns fittmössor åt alla.

  1. Ric

   Ja haha, only in Sweden ;P

  2. Chatter1

   Haha!!! 🙃

 73. Jenny Franzen

  Vart tog ljudet vägen 🤔

  1. Lars Klasson

   Kanske om du dricker sprit kommer frågan "vart tog bilden vägen" ha ha haha

 74. Rolf Mårtensson

  ja det är fan inte klokt jag har själv frågat min läkare om varför vi som är sjuka inte blir testade då får jag till svar att dom inte har några tester på våredcentralen.

  1. Jeanette Lettegård

   Jag fick samma svar,när jag ville testa mig😡🤯🤯

 75. maria ekman

  Oj. Misstänkte att dom inte skulle skydda dom gamla. Å det motsägelsefulla i detta..Att stänga ner Sverige..Det var ju för å skydda dom. Vilket bevisar AGENDAN. Å DÅ E VI ILLA UTE NU. Jag tror jag vet vad som e på g. 23 maj..31 maj...Om strömmen går..Så varnade ju regeringen för sådant..förrförra sommaren. Ni fick alla den infon i brevlådan. Å jag vet att risken är påtaglig. Men ingen..Inte ens NASA kan veta hur det går. Comet C/2019..Atlas.. ska passera.

  1. mortender

   maria ekman trollololololololololololololoooooooooo

  2. maria ekman

   BERT Å MARCUS ÄGER.

  3. maria ekman

   För vidare info får ni söka i min FB-grupp NIBIRU - WTF DO WE DO?! Jag e admin. Men antar ni e för trötta för å göra koppling politik-astronomi. Så..Ha trianga-kök redo e mitt råd. Utan att påstå nåt kommer hända. Det e det ingen som kan GARANTERA. CMEs från solen är rimligt att förvänta. Å såna kan bli förödande..Åtm gällande elektrisk utrustning... Ni har gått på en strategisk fint. Covid..Ovid betyder SHEEP..FÅR..på latin.. Å har mer å ange som styrker min tes. Tro mig. Eller skit i det. Men ni panikar för ett osynligt hot..Livrädda för lite snuva. Jag har KOL å gammal nog att va räddare än de flesta. Men...Ni svenskar e ju rent patetiska...Å ju i gott sällskap.. Regeringen har triggat er panik-knapp. Så lättledda e ni. Suck....Skakar på mitt arma huvud.

 76. DG

  Corona kom från ett laboratorium och inte från nån j*vla djurmarknad. Tror Bert på allvar att Kina hade erkänt om det hade läckt ifrån ett av deras egna labb? Det här med att hålla avstånd är ganska komiskt också. sesels.info/video/video/nWpqbKm3rn2me5E.html

 77. Conny från masriket

  avveckla Systembolaget, och tillåt hembränning av sprit. det är ju Ok att göra eget vin och öl

  1. Oliver den Store

   Systembolaget håller världsklass. Det är perfekt som det är!

 78. ÅKE KÄLLQVIST

  Vem är det som hånar Kina?

  1. ÅKE KÄLLQVIST

   @Oscar Ok, fattar.

  2. Oscar

   Hela västvärlden har attackerat Kina för att fiffla med siffror a och inte testat alla för att mörklägga antalet smittade samt dödsfall. Kolla på riktiga nyheter istället för SVT:s propaganda så hade du hängt med.

 79. Why not

  Fler än hälften av alla sveskar kommer att bli smittade för det finns ej botemedel... VAKNA när ca 70 % är smittade så dör viruset ut för det kan inte överleva när fler är immuna mot viruset, VAKNA . detta är så klart sant och det vet läkare och forskare så klart men det är otroligt vad många i sverige som inte förstår detta . ni som inte tror det ,vänta och se hur många som kommer att dö ,för dom kommer inte att testa så många i sverige för det kan göra så svensken blir mer rädd då. bara i italien har ca 70 st läkare dött och många var fullt friska och många är i 50 till 60 år som har dött , om detta får stå kvar så läs detta igen om ca 3 månader för då kommer alla se att detta stämmer om inte det kommer ett botemedel snart. så alla som inte vill bli smittade ni måste vara isolerade så länge det inte finns botemedel eller tills så många har blivit immuna så kan viruset inte smitta vidare.

  1. Chatter1

   @shoutout to Sean rankling helt klart rätt som du säger, detta virus kan säkert mutera i femtioelva olika former så småningom, precis som dom olika influensa sorter....

  2. shoutout to Sean rankling

   det finns ju ingen som helts människa som vet detta är ju vad man "tror" de kan lika gärna mutera så att folk blir smittade igen.. nej det är bara ta de säkra före det osäkra man spelar ju inte med aså här många människoliv

 80. Conny från masriket

  11000 döda i Spanien och över 10000 i Italien, det här är jäkligt otäkt, påminner om Spanska sjukan

  1. hypphypp

   Nesten 16.000 i Italia og snart 13.000 i Spania.

 81. Nicklas Larsson

  Spriten flödar nu hemma och mannen har börjat slå kvinnan. Berts analys. Tack för kaffet.

 82. Conny från masriket

  du hörs bra Marcus

 83. Conny från masriket

  du hörs inget Bert

  1. hypphypp

   Hehe, det er ikke live.

 84. maria ekman

  Jag har nog blivit döv för notifications. Men repris får duga. Heja Ursand!

  1. maria ekman

   17-18....Ok...DET PASSAR MIG BÄTTRE. EN TIDPUNKT...Har ju larm på min förlängda arm..mobilen..Transhuman attribute...Halvrobotiserad.

 85. Conny från masriket

  vad tycker du om att Regeringen vill kunna ta egna beslut utan att ha riksdagen med sig?

 86. Mikael Meranius

  sesels.info/video/video/aZClgWK5qKV-iqo.html sesels.info/video/video/nG5-fqnStY2ypZU.html

  1. DG

   Tackar för detta! Jag har sagt det från början: Tegnell är en jävla åsna som borde också borde behandlas som en.

 87. yrsa haggstrom

  Vart tog ljudet vägen?

 88. Daniele Testa

  Marcus Persson??? Perrra??? Mircwar??? Vänligen bekräfta :)

 89. Ewa Ingmanner

  Ja, man undrar ju...

 90. Why not

  mer än hälften av alla sveskar kommer att bli smittade för det finns ej botemedel... VAKNA när ca 70 % är smittade så dör viruset ut för det kan inte överleva när fler är immuna mot viruset, VAKNA . detta är så klart sant och det vet läkare och forskare så klart men det är otroligt vad många i sverige som inte förstår detta . ni som inte tror det ,vänta och se hur många som kommer att dö ,för dom kommer inte att testa så många i sverige för det kan göra så svensken blir mer rädd då. bara i italien har ca 70 st läkare dött och många var fullt friska och många är i 50 till 60 år som har dött , om detta får stå kvar så läs detta igen om ca 3 månader för då kommer alla se att detta stämmer om inte det kommer ett botemedel snart.

 91. Marianne Giger

  Ja, jag vet, att Bert menar det ju bra. Men, så länge vi inte ser upp, så länge vi har nådatid! www.bibelfokus.se/kaos_i_sverige

 92. Randi Siepen

  Vad är det som är nyttigt med dagens situation?.....

 93. Randi Siepen

  Palme!!!! Skurk och bandit!

 94. Randi Siepen

  Lyssna på Henrik Jönsson på YT. Fantastiskt intelligent analys av situationen här i Corona-tider!

 95. CHRIS

  Seriöst tror vi alla på att detta är en pandemi eller en aggressivare säsongs influensa?

 96. For Profit

  Jävlar va svårt det är att bilda en välgrundad uppfattning om dig, Bert. Å ena sidan är du ju en makalös skitstövel, å andra sidan finns det helt klart något i grunden gott hos dig. Du snackar en massa skit, men lyckas pricka en hel del rätt. Skit på dig! Men håll dig frisk.

 97. afutla qian

  Glöm inte att INTE andas! Då blir klimat-Greta arg! CO2

 98. BMerker

  Hur skulle det vara med lite perspektiv på vad detta handlar om? Jag har just tagit medelvärdet på dödlighetskvoten för COVID-19 för de 102 länder som finns rapporterade på Johns Hopkins Coronavirus Resource Centers dagliga rapportering, och det blir 1,5% för allt upp till 4 april. Olika länder skiljer sig naturligtvis åt, från extremen Italien med 12,3% till extremen Island med 0,3%, men långt över hälften av länderna ligger under 4%, och som sagt, medelvärdet på allihop är 1,5%. Jämför det med Sveriges dödlighetskvot för våra två senaste vanliga influensaepidemier, alltså för 2017-18, och 2018-19. Den dödligheten, enligt Folkhälsomyndighetens slutrapporter åren 2018 och 2019 (som finns på nätet), var 4,9% och 3,3%. 2017-18 hade Sverige alltså högre dödlighet i vanlig influensa än de flesta länder idag rapporterar för COVID-19. Det är dags att vi vaknar upp ur den hysteri som över hela världe omger denna virusepidemi. Vi håller på att sänka våra samhällen för att undvika en dödlighet som bara för ett år sedan inte ledde till några extraordinära åtgärder.

 99. Star Lord

  Sveriges befolkning kan inte göra ett skit så länge den regering som sitter är kvar. Sorry ni är körda!

 100. Andreas *

  Helt rätt att lägga ner Januariavtalet. Håller med dig, Bert. De fula kräken applåderar vårdpersonal ena sekunden men ska lägga ner anställningstryggheten för samma grupp. De politiker som slimmat välfärden i tre decennier och som idag kör sin styrning av regionen ska ta på sig ett overheadpapper och själva gå ner till Coronasmittade. Så håller vi alla våra nära och kära som jobbar i vården hemma istället och räddar dem.