SWEBBTV - En medborgarjournalistisk webbteve kanal.
Gillar du informationen kan du ge ditt stöd!
Bankgironummer 147-0558 eller
Swish 123 535 8692 eller
Bankkonto 9235-229 1186 (månadsgivare)
Vi publicerar ingen information om givare.
Svensk Webbtelevision (Swebbtv) är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av sanningar även om de är obekväma. Därför är vi partipolitiskt- och religiöst obundna.
Swebbtv stödjer folkligt engagemang, närvaro i hela landet och inflytande från medborgare som vill engagera sig. Vi är Medborgarnas Media.
Ge gärna återkoppling, förslag eller info på [email protected],
Alla filmer är copyright Svensk Webbtelevision.
Se mer på www.swebbtv.se

 • 436
 • 15 231 016

Kommentarer

 1. Liselotte Johansson

  Mer om immunsystemet? Must se!!! sesels.info/video/video/i62ChYK-vG2ll7Y.html

 2. Gunilla Mosselimossan

  När jag fick levaxin då kände jag mig inte sjuk. Kan man sluta med dessa tabletter? Har även högt blodtryck. Hur kan man få ner det så man kan sluta ta dessa?

 3. Gunilla Mosselimossan

  Om man har 10 kg övervikt. Hur går man ner dessa och samtidigt håller näringen på bra nivå så det skyddar immunförsvaret då. Och vitaminer och mineraler?

 4. Ann-Christine Nilsson

  Jag är rätt förvånad över att människor kan ha så olika åsikter om så viktiga saker som hälsan. Vad jag förstår så är Agnes Wold lärare och undervisar studenter. Ljuger hon om saker eller hur kan det vara så att ni säger så olika saker? Låter märkligt att man inte kan lita på en professor. När det gäller kolesterol så finns det bra och dåligt sådant vad jag har läst och det vore bra om ni som är utbildade såg till att reda ut detta. HDL är bra medan LDL är dåligt. Att äta rätt mat kan göra att man ökar det goda kolesterolet vilket är viktigt att understryka. Vad kan politikerna göra? Ska de förbjuda dålig mat och se till så att polisen jagar oss om vi äter fel mat och får betala höga böteskostnader? Människor i allmänhet vet att de ska äta hälsosam mat, motionera i rätt dos samt försöka att minimera stressen och öka sömnen. Trots denna kunskap så har vissa människor svårt för att följa dessa råd och ändra vanor. Socker och dåligt fett kan vara det som ger maten smak och tillhör livets goda och många tycker inte om att äta beska grönsaker och tröttnar på den maten. Vi vill inte anstränga oss utan sitter i bilen till jobbet, sitter på kontoret och sitter framför tv:n dag ut och dag in för att det finns i vårt dna att man inte ska anstränga sig i onödan. Vi är lata och bekväma av oss av naturen. Många människor har också för mycket att göra och känner inte att de kan ändra på saker vilket inte minskar stressen och heller inte ökar sömnen. Tänk bara på sjukvårdspersonalen som nu sliter och går på knäna ordentligt. Hur länge kan de orka? Vårt belöningssystem i kroppen ger inte de rätta signalerna som gör att vi automatiskt gör det som är mest hälsosamt för oss vilket leder till att det är en kamp att hela tiden göra rätt. Människokroppen är konstig så jag undrar om det finns något som kan hjälpa en att göra rätt? En annan reflektion är att när det gäller respiratorer så finns det tillverkare i Sverige som kan fixa detta men de levererar till utlandet i större utsträckning istället vilket känns märkligt. Hoppas att de hinner leverera respiratorer innan folk dör annars är det ju ingen mening med det. Nu ska Volvo ändra sin tillverkning från bilar till skyddsutrustning. Bra val men hoppas att de hinner leverera det innan alltför många blir smittade och sedan svårt sjuka och dör. MSB som myndighet borde nog ha tänkt på detta i ett tidigare skede. När det gäller brist på vårdpersonal. Hur ska vi få fler att vilja bli läkare, sjuksköterska etc. Tror man att högre löner löser problemet? Om detta var den enda orsaken så skulle man ha kunnat lösa det för längesen. Det är lätt att prata och klaga men att komma med konkreta och konstruktiva lösningar för att lösa problemen som finns i samhället är inte lika lätt.

  1. Ann-Christine Nilsson

   @Stock Holm Tack för din kommentar. Det finns mycket att fundera och reflektera över nu i corona-tider och jag skulle gärna vilja diskutera det de tog upp här i denna video då det är viktiga saker. :)

  2. Stock Holm

   Värst vad du dök upp med ett väldigt härligt o matnyttigt inlägg, såhär i sena timmen:) För trött nu...hoppas hur som helst att du imorgon får den respons du förtjänar. Man skulle kunna skriva precis hur mycket som helst inom de ämnen du tar upp - jag skriver dels för att ge beröm, samt hoppas även att tekniken bestämmer sig för att fungera, så att jag i flödet får upp det som skrivs till dig i den här tråden. Well done! :))

 5. Herr Rübezahl

  En stor eloge till Lars Berns och Mikael Willgerts förmåga att pedagogiskt förklara dessa svåra teman. Jag har haft stort utbyte av detta program och de två närmast föregående på liknande tema.

 6. Long Play

  3st från Stasi-TV har kört tumme ner? eller kab det var Rövén, Johansson och Eliasson?

 7. Craul Drachinas Vladington

  Stort tack Lars!!

 8. Peter Hallberg

  Intressanta grafer i slutet, de från euromomo. Bra grävt Swebbtv.

 9. Peggen Lejoncar

  Penecilin och antibiotika skulle fungera länge till om informationen och intiligentare läkare fanns, först och främst att äta en kur ut, och sedan kolla upp att bakterierna slagits ut om inte behövs en starkare kur och längre kur som alla bakterier slås ut, då kan inte bakterien bli resident.Det finns dom som känner sig bra efter några dagar och slutar kuren vilket skapar resident bakterier som börjar tåla antibiotika och Penecilin.

 10. gunilla karlsson

  Italien har över sextio miljoner invånare och av dem en massa gamlingar.

 11. Michael Andersson

  Tänk om vi kunde få en hälsominister som Lars Bern! Är det någon som jag upplever som ytterst påläst, hederlig och god, så är det Lars.

 12. Nisse Von Gåslefver

  Svt inte korrumperade? www.svt.se/nyheter/inrikes/experten-forklarar-darfor-kan-du-inte-boosta-ditt-immunforsvar?fbclid=IwAR1a2sOABTrlldje7O10gW011p6IgsK7-migxj29PI7DtiB3kurEHjfGCls

 13. PAppetmaster

  Corona är fake!

 14. Richard Kovacs

  Bästa beskrivning jag hört från en sakkunnig!!! Det är sorgligt att höra att våra folkvalda inte lyssnar till detta samt sätter lite press på skolmedicinen!? Många gånger har jag undrat var alla pengar gått till cancerforskningen. Jag minns hur min farmor varje månad i 20 år donerade pengar till cancerfonden. Hon dog själv i cancer och led i år av dagens mediciner. Jag tycker det är en skam att det får va såhär och jag hoppas fler människor gör sej hörda gällande detta.

 15. Viking 2016

  Tack Lars, grymt bra redovisning! ❤👍

 16. Ida Isak

  🙏 TUSEN TACK

 17. Phunny Yo

  Rapsolja har du tidigare sagt är naturell, så frågan är, kan jag äta ekologiskt rapsolja eller inte? Har i övrigt gått över till olivolja, smör och kokosfett, men raps är bra om du tex behöver hetta upp smör eller göra en egen majonäs, hur gör jag annars majonäs? :-) Har ändrat vår kost ganska drastiskt och mår faktiskt bättre, framförallt efter minskning av kolhydrater. Hade gärna sett vad du brukar äta Lars, har du helt slutat med tex potatis? Filma gärna i ditt kylskåp :-) käkar även omega-3 fiskleverolja, dvitamin och en multivitamin, inte haft råd med utredning än, men ska göra de så småningom, är i alla fall inte alls lika trött längre, innan var jag konstant trött, galet

 18. Liselotte Johansson

  Försöker man muta Moderaterna??? 110 SVT Text Söndag 05 apr 2020 INRIKES PUBLICERAD 5 APRIL Centern vill ta hjälp av Moderaterna Centerpartiets Annie Lööf och Anders W Jonsson vill att Moderaterna bjuds in till samtal med partierna som ingår i januariavtalet (S, C, L och MP) - för att gemensamt komma överens om ett nytt ekonomiskt krispaket. En bred politisk samling är nödvändig för att hitta lösningar i en tuff ekonomisk tid, anser Centern. "Under de senaste veckorna har vi framför allt noterat hur M agerat på ett ansvarsfullt och konstruktivt sätt", skriver Lööf på DN Debatt. Både S och M har under kvällen uttalat sig positivt till förslaget.

 19. Stoffe Oscarsson

  Belys vårt endocannabinoida system och hur det jobbar ihop med immunförsvaret... Jag litar på dig, men om detta uteblir så försvinner förtroendet, då detta är en bevisad forskning(kontroversiellt elr ej)...

 20. 9 14

  Som vanligt, tack Lars ta väl hand om hunden och frugan också självklart 🙋

 21. Jon Kjölstad

  Intressant, Lars. Fast... vilka är de ekonomiska mekanismerna bakom? Ger icke Marx många svar härvidlag?

 22. Dieter Volke

  David Icke have analyzed the Event 201 paper, the 2010 Rockerfeller document and the Italian Health ministry revision who shows fraud in the Italian death numbers! Also Corbettreport have done numerous analyzes. sesels.infovideos

 23. Stoffe Oscarsson

  Lars, din roll borde innefatta ämnet "cannabinoider" tveklöst.. jag skulle vilja se när du berättar om det vi "mindre folket" sagt i flera år!. Det är allmänt kännt numera att vi har generellt ett sänkt cannabinoidföråd, alltså ingen homeostas=inget immunförsvar... Det är dags att du börjar framföra dessa onekliga fakta också..

 24. Truth Seeker

  Mycket bra, som vanligt! 👍

 25. Håkan Lindgren

  Jag har själv inte fått något bra intryck av Björn Olsen. Skönt att veta att Lars Bern verkar vara av samma åsikt.

 26. Arcktu Nerikus

  sesels.info/video/video/an-YoafF0J9-daI.html

 27. Per

  Tack!

 28. Ingemar Johansson

  Man vill åt material/utrustning och läkemedel som idag finns hos den privata sjukvården.

 29. Robert Karlsson

  Det är helt klart någon som tjänar stora pengar på det här Lars! Man skapar helt enkelt ett problem som man själv har lösning (medicin) på.......

  1. gunilla karlsson

   När man är i mataffären så är man inte tvungen att köpa chips,läsk,godis m.m. som är dåligt.Men det skulle nog underlätta för många om det inte fanns.

 30. McG

  Finns någon länk till alla vetenskapliga studier du refererar till?

 31. Peter Kolmodin

  HJÄLP TILL ATT DELA TILL GRUPPER OCH VÄNNER ,, MYCKET BRA INFORMATION !

 32. Fred Tauer

  Lite besviken att SwebbTv inte tagit upp dom riktiga "orsakerna" till Covid-19 dvs. Bill Gates inblandning i det hela, 5G & ID2020! Att vara så naiv att tro att inte 5G har negativ effekt på hälsan är skrämmande! Just 60Ghz har en påverkan på kroppens upphämtning av syre, handen i handsken till orsakerna av dödsfallen! Agenda21, Agenda30 & kalergi planen är i full effekt, sluta att fokusera på lilla Sverige, detta handlar om Europa och mänskligheten i helhet! Lyssna: sesels.info/video/video/ZXuMioXNrG1libI.html Om SwebbTv är för Sveriges bästa så måste ni informera om det verkliga problemen, just nu fungerar ni endast som en kontrollerad opposition! 5G, Agenda 21, Agenda30 & Kalergi är dom största hoten mot framförallt västvärlden!

  1. lx cdr

   Exakt så! Swebbtv är kontrollerad opposition, punkt!

  2. Fred Tauer

   @Maxx im Hela Corona pandemin stinker långa vägar! Du lyssnar på SwebbTv för att du har tappat tilliten till MSM, tror du då att regeringen, MSM och 5G företag skulle öppet förklara hur 5G funkar?! Dom nya satelliterna använder 5G som kan placeras över olika dela på jorden! Milan kallades för "5G capital of Europe" i Dec 2019 5G har dock funnits på tapeten i många många år! Gör din egna research och plussa 1 och 1 så får du svaren!

  3. Maxx im

   Fred Tauer Hur kommer det sig att personer smittas/insjuknar i de länder där 5G inte finns enligt dig?

  4. Fred Tauer

   Lyssna även på: sesels.info/video/video/p22aso-7222qiNA.html

 33. gunilla karlsson

  Man kan inte skylla på läkaren om patienten är överviktig och har högt blodtryck,höga blodfetter och blodsocker. Går man ner i vikt så justeras allt till normala värden och då slipper man mediciner med biverkningar. Det finns också dietister man kan få hjälp av i Vården.Människor måste ta ansvar över sig själva.

  1. gunilla karlsson

   @Odinintheflames 2017 Har du varit någon gång? Läkaren brukar fråga om man vill gå till en dietist och även friskvård som är Friskis och Svettis.Jag tycker att läkarna hjälper väldigt bra i alla fall.

  2. Odinintheflames 2017

   "dietister i vården"...visst visst..

 34. Claes Lundin

  Bern Kanske du skall tala om att gröderna har byts ut mot gröder som odlats fram medvetet att för att ge sämre värden än gamla plantor??? Ger solen verkligen cancer??? Eller är det ett sätt att hålla oss borta från solen??? För att dölja ger D- vitaminer, eller var det C???

  1. Claes Lundin

   D-vitamin jag lade min kommentar innan jag lyssnat klart. sesels.info/video/video/bZCnbWectnhtl6I.html

 35. Thomas Svensson

  Covid-19 symptom beror på 5G strålning. 5G är ett globalistiskt vapen enligt Agenda21! vimeo.com/403248843

 36. Sammy Dahi

  sesels.info/video/video/p22aso-7222qiNA.html

 37. Anonymous OPS

  Detta skrämmer mej lite. Kolla vad USA tänker göra. sesels.info/video/video/p52PZpaoyX96pKo.html

 38. Thomas Svensson

  Covid-19 symptom beror på 5G strålning. 5G är ett globalistiskt vapen enligt Agenda21 vimeo.com/403248843

  1. Doris Karlsson

   😂

 39. Oliver den Store

  6:57 "inte ett livstecken"...det är en rolig liknelse att dra när man inte får någon respons.

  1. gunilla karlsson

   Det är ett utryck som är ganska vanligt för äldre.

 40. Stefan Nordlund

  TACK snälla Lars för dina kunskaper som du delger oss i så många frågor om livet, jag ser alltid fram emot dina kloka ord.

  1. sergeant64

   De nya uppgifterna som kommer från *Storbritannien* och *Nederländerna* tyder på att det inte dör fler 2020 än det gjorde under 2017, 2018 och 2019. Dvs totalsumman avlidna är i stort den samma trots Corona. www.nyatider.nu/holland-och-storbritannien-inte-fler-doda-an-tidigare-ar/ Detta ligger i linje med vad Lars Bern hävdar. HYSTERI !!!

 41. Just a Swede !!

  Fröljor javisst, men kolla palmoljan, som nu finns i nästan allt!!

  1. SvS Hustomte

   Som jag förstår det så är palmoljan nyttigare än fröoljor, men den är miljöbelastande för odlingen.

 42. Just a Swede !!

  Denna regering och och tidigare regeringar har fått massor av varningar! Men istället för att bry sig om dessa varningar, så sket man i råden! Både höger och vänster i detta land har svikit sitt egna folk, och slaktat sjukvården och vår beredskap!! Jag har själv sett hur sjukvården fullständigt raserats senaste 20-25 åren! Alla framstående duktiga kirurger jag kände, har alla nu slutat inom regionsvården, och istället gått över till privata mottagningar. Detta då dom inte kunde arbeta vidare pga arbetsmiljön och urusla beslut från politiskt håll! Jag blev lovad operation 2008, men har sen dess enbart blivit runtskickad mellan olika sjukhus, där alla skyller på varandra, om vem som har ansvaret över mina sjukproblem. När PAL avskaffades fick sjukhusen en ursäkt att skyffla folk vidare, med remiss efter remiss! Jag har väntat i åratal på att få träffa nya läkare, efter nya remisser. Och sen när man väl får träffa en ny läkare, så har man 5-10 minuter på sig att förklara all historik! För läkarna har inte tid att läsa en massa journaler innan besöken! Och trots att man väntat i alla dessa år på att bli opererad, så får man ingen som helst hjälp från försäkringskassan, som kastar ut folk på gatan! Jag avskyr vad detta land har blivit!! Folket ses bara som en påse skattepengar, som politikerna kan missbruka och slösa bort!!

 43. K Lunsen

  NO virus scare. Globalism scare. .. www.weforum.org/platforms/covid-action-platform

 44. :Måns-anders:

  Tack Lars!❤️

 45. St. Mel of Tinseltown

  Det här handlar bara om att sälja vaccin som vanligt. Ta absolut INTE något vaccin mot det här viruset. Kolla här: sesels.info/video/video/ZYCBe43MsXualqo.html

  1. SvS Hustomte

   Löfven kommer att lova höjd pension till alla äldre som tar vaccinet!

  2. Niclas

   Man lär bli tvingad med tiden ska du se...

 46. Detskalldaltas

  Min Mor föddes i en barnmorskas villa på Dalarö 1931. Bra ställe att karantäna på. Jag tar en brustablett Berocca varje dag urinen blir knallgul. Kan även användas som groggvirke vid kris. Vi har egna grönsaker, här i Thaland vräker bönderna ut gifter på fälten. Det brukar ligga döda hundar där. Vad anser Bern om THX Doktorn för 40 år sedan? Inte undra på att pensionärer svälter ihjäl på hemmen. Snacka om färglös mat. Men fängelsematen är i superklass och de vräker i sig efter att de har pumpat vikter.

  1. Detskalldaltas

   @Stock Holm Milisen har förbjudit alkohol nu o stänger ner landet helt denna vecka. Känner mig tryggare här än i Sthlm iallafall. Helt sjukt på SL,när jag körde buss så var det föraren som hade ansvaret inte ngn fjolla på kontoret. Skulle jag köra med regnbågsflaggor,aldrig. Nu ska Ni ta en tyst minut för Palme! Sket väl jag i och körde på. 5 små smutsiga små fingrar. Ta skydd broder! 👋😎

  2. Stock Holm

   Tja Daltas, min fine vän! Se nu till att ni håller er friska! :)))

 47. Stock Holm

  Ta hand om dig, kloke Bernan!

 48. bocoy noiu

  Tack för en såå viktig information! Delar!

 49. BullittMacDaddy

  kan nån länka mig till en källa online som visar kungens tal från tsunamikatastrofen som alla medier prisar som ett bra tal nu men ingen verkar vilja visa online?

 50. Robert Karlsson

  Vi har onda brottslingar att göra med!!!

 51. Purple Rose

  Min läkare säger att jag måste äta statiner då det är lite högt för att jag har diabetes typ 2. Jag VILL INTE ha dom!! 😫

 52. ursvensk Stenhama

  Enda sanna nyhetskanalen....

 53. Stefan Lindström

  Therese var även en mycket, - mycket uppskattad musiklärare under sitt år på Bodalskolan på Lidingö.

  1. Therese Juel

   Tack snälla du :-)

 54. Spacefrog55

  Många inom rättsväsendet är frimurare, tyvärr.

 55. Philip Berndt

  Att alla 16åringar helt skulle sakna empati kan omöjligt stämma.

 56. kalle stropp

  Fan vad jag är ledsen i det tråkiga jobbiga coronaelendet. MEN jag njuter så in i Helvete att Magnus Betnér inte kan köra de gig han har redovisat på din hemsida. Hoppas han går i konkurs och super ner sig.

 57. Lars Sundling

  Virkelig godt og informativt interview!

 58. Någon Hemlig

  EU kommer att försöka ta all makt efter detta. Min

 59. Någon Hemlig

  Gör er redo för krig.

 60. Någon Hemlig

  Vi har aldrig behövt en fungerande rättsstat i Sverige. I de flesta fall är svensken moralisk. Allt annat är undantag.

 61. Swede She

  Undar hur många i vita länder som har blivit sjuka och dött av mediciner, för det känns som om det är just i vita länder både barn och vuxna utvecklar sjukdomar som inte finns någon annanstans i världen, och sen den överdrivna medicineringen vi har, folk har ju mediciner för allt i synnerhet unga människor.

 62. Stefan Thorpenberg

  En sak man ofta talar är statiners effekter på muskulaturen, och det är en märkbar sak för många då de får problem att gå upp för en längre trappa. Det är dock sällan man hör talas om statiners psykiska effekter. Precis som Bern säger ovan har kolesterol med fettmetabolism att göra, och eftersom nervvävnad i mycket består av fett kan det ha effekt på människors kreativitet. Det kan märkas ganska snart om man har ett arbete som forskare, eller att man skriver och komponerar, etc. Det fanns en blodtrycksmedicin under 50-talet som man snart upptäckte gav effekten att ”målare slutade måla, och diktare slutade dikta”. Den som effekten kan även statiner ha, råkar jag veta.

 63. Pocapontas

  Mycket intressant ämne, mycket intressant gäst. Du Mikael och Swebbtv är så jävla bra.

 64. SWEXIT TV

  Sverige ser ju ut som en bananrepublik i jämförelse

 65. Methdamon Dano

  Det är pengarna som är för kassa, vi använder pengar de kan skapa ur tomma intet. Politiska skit pengar som är helt och hållet centraliserade. Det spelar ingen roll vem som styr sverige så länge som pengarna är kontrollerade. De stjäl aktivt eran köpkraft genom att skapa nya pengar åt sina kollegor. De som får tar i de nya pengarna först vinner, de som har en fast lön eller pension är de största förlorarna. När folk tar bolån skapas nya pengar från tomma intet. Likaså när företag lånar pengar och just nu får de låna enorma summor pengar.

 66. Birgitta Andersson

  Rätta mig om jag har fel, men systemet med nämndemän känns väldigt gammaldags. Måste väl vara bättre med ett jurysystem???

 67. Robert Karlsson

  Diktatur heter det. Det är början på diktatur. Du får inte säga vad du vill. Nu har det gått ett år och värre har det blivit!

  1. Robert Karlsson

   Mord slipper de straff för också. Tänk bara på IKEA slaktarn!!!!

 68. George Runewald

  Lilla Edet kommun lånar oxå till löner-50 mille!

 69. Erik Norberg

  Vi har rent ut sagt skapat ett riktigt skitsamhälle och det visar på vår arrogans att inte vilja lära oss av människans historia. Jag vill inte fördjupa mig i alla frågor som tas upp och ställs, men en sak vet jag med bestämdhet och det är att de s.k. dagismammorna inte kan ersätta de riktiga mammorna. Vi tvingades av ekonomiska skäl, precis som alla andra som inte har jätteinkomster, att "lämna in" (som det heter) vårt barn till förvaring... åhhh... ursäkta, till dagis, menar jag. Vår son är en underbar människa, men har inte en djup anknytning till någon av de dagismammor han haft och vice versa. Det är ett faktum! Hur underbara en del av dem än har varit som människor, så är det de facto hans mamma som är det centrum som han spinner runt (med mig på andra plats), eller i alla fall har spunnit runt. Idag är han vuxen och har en fin relation till en kvinna och de är numera "ett" i en mer bokstavlig mening än att de bundit sin band i rådhuset eller kyrkan, för det är ju ens intentioner som räknas i första hand och att man verkligen älskar varandra som är viktigt. Hur kan jag veta att dagmammorna inte har en djup relation till vårt barn? Jo, aldrig en gång har de ringt och frågat hur det går för honom. Och flera gånger när vi mött en f.d. dagmamma har hon inte på minsta lilla sätt visat att vårt barn varit en viktig person för henne i hennes liv, vilket kanske är naturligt när det är en yrkesroll, snarare än att verkligen v a r a mamma! Vi måste sluta sova när forskning och fakta visar att den biologiska (e) föräldern är viktigare än alla andra för barnen (utom när de blivit präglade på någon annan) och sluta vara så förbaskat arroganta. Vi kan drömma hur mycket som helst om en värld där alla känner samma för alla, men det är en dröm. Alla människor har i grunden samma värde, men forskning visar, som Dubars tal visar, att vi inte kan ha mer än 150 vettiga relationer, men också att de som finns runt om oss, av någon anledning, är de som betyder något för oss. Det är fakta och då bör vi beakta det! Det är dessutom bra för ett kollektivet i ett större perspektiv...

 70. Nisse Von Gåslefver

  Hot om att betala vite för kollidialt silver från läkemedelverket händer visst nu under corona

 71. Gnomification

  Bara läsningen av de tre första samtyckesfallen är skrämmande nog. ~1 år fängelse för vardera. I ett, där kvinnan bjudit över sitt ex på fyllan för att knappt minnas mer, faller domen på beviset att "Jag vaknade med klänningen uppdragen. Hade jag velat ha sex hade jag ju tagit av den.". Det är domslutsskälet. Fängelse. Det är vansinne. Men vad förväntar man sig av en könsseparatistisk kult? HILDA-nätverkat kontrollerar hela rättsväsendet. Ett tag hade de både JK och majoritet i domarnämnden. När riksrevisionen påpekade detta kallades det "sexism", och några år senare satt istället en HILDA-medlem som riksrevisor. Kort därefter följer riksrevisionsskandalen, till följd av HILDA:s böjelse för korruption. Sist men inte minst har jag själv sett vissa makalösa fall gällande misshandelsmål med kvinnor som MS. Jag misstänker att problemet inte ligger i en viss brottskategori, utan snarare i ett visst brottsoffers kön, vilket ter sig ganska naturligt med tanke på styret i riket, och särskilt i rättsväsendet.

 72. Marie Sylvén

  Bra med ett tänk som egentligen inte är så konstigt - men rädsla är vad det är - ingen tänker klart. Så mycket nyttig information. Tack!

 73. Tomas Gidlöf

  Söndag den 5 april 2020. Återvinning av kommentar. Fredag den 3 april 2020. Vid minut ca 21:20 De talar om Tjänsteansvar. Hej Thoralf Alfsson och Ni andra ! Ja, det är så att de offentliga jobbar helt utan ansvar. MEN Tjänsteansvar finns i lagen. Det kallas Tjänstefel och står i Brottsbalken Kap 20 Vidare kan politiker ha tjänsteansvar enligt lagen vill säga. Enligt Förvaltningslagen har ordförande i Kommunal nämnd Tjänsteansvar. Togs bort av Sveriges Riksdag 1974. Tjänsteansvar återkom 1989. Varför döms, (nästan), ingen till de straff som lagen anger? Jag har övertygats om att tjänstemännen skyddas av korruptionen i det så kallade rättsväsendet. Tomas. Trött. Gidlöf.se Ps. 2020-04-05 Då jag läste lagen på 1990 - talet behövde åklagare inte bevisa uppsåt för brottet. 6 års fängelse kunde dömas ut. Eventuellt har lagen ändrats på 2000 - talet så att ”uppsåt” krävs. Därmed fälls ju förmodligen ingen tjänsteman. En advokat i Pågatåget pillade i sin mobiltelefon och läste på någon sida med propositioner. Han tyckte sig se den ändringen. Vederbörande jobbade med avtal för företag och var därför inte rutinerad på Brottsbalken. Men han var troligen duktig på att leta i förarbetena. Jag antar att han har rätt tills jag får energi att själv läsa den lagen på nytt. Ds.

 74. EvaBritt Ström Dahlberg

  Bra att Therese uppmärksammar nämndemän och tillsättningen av dessa. Önskar fortsatt dialog med Therese med betoning på nämndemännen och hur de väljs utifrån politisk färg och ”värdegrund”. Tack Mikael för en bra intervju och tack Therese för ditt engagemang!

 75. Lars Jansson

  Samtidigt som NATO och EU sanktionerar Ryssland så far det Ryska Tupolev frakt flygplan till både Italien, Serbien och USA fyllda med sjukvårdsutrustning och personal. Och skitmedia Tv4 igår Fredag - yttrade om Ryssarna som landade i Serbien. I samma nyhets uppläsning så nämner man att även Italien fått samma hjälp. För säkerhets skull inflikar man "rykten" om ryska GRU personal !!??? Så jävla löjligt...Svårt att dölja vad som i verkligheten sker och därmed lägga till dyligt jävla trams. SKÄMS ! OCH inte ett uns eller ord om information att ÄVEN USA fått samma hjälp av - .....Ryssarna ! Förbannade falska svenska propagandan - som lurat hela svenska befolkningen. Ge fan i att ge er röst till någon av 7 klöver svikarna, ty ni har länge nog blivit blåsta. Rösta SD och rädda både Er själva och landet. Om inte annat för Era ungars skull. VAKNA. Jösses !!!

 76. Philippine MMA

  Sedan Har vi ju nya adeln och val boskapen som inte blir dömda för någonting

 77. bodoti qwiu

  Lars du är bäst!

 78. Stefan Nordlund

  F.....n vad jag saknar era samtal. lo siento som vi säger i Spanien.

 79. Gunnar Landin

  Lambertz. Haha

 80. 9 14

  Bra och viktigt som vanligt, stort tack igen och igen. Månadspeng skickas självklart.

 81. Jari Norvanto

  Herre jisses, 2000 resningsansökningar om året (52:12)!? Kan det stämma, >5 st dagligen, helg som söcken? Det måste hålla HD sysselsatt.

  1. Therese Juel

   Jag ber om ursäkt! I stundens hetta sa jag fel... Siffran kommer från en femårs period! Moa Lidén, doktorand i Confirmation Bias in Criminal Cases gick igenom samtliga resningsansökningar till HD under en 5 års period (2010-2014) och fann då bland 2078 ansökningar Brottmål ligger beviljande sekvensen under 1% i kategorin brottmål. Om detta skrev Moa Lidén bland annat i en artikel i Dagens Juridik under rubriken " Felaktigt fällande brottmålsdomar - rättssystemets Akilles häl?" Ber än en gång om ursäkt för att jag sa fel :-)

 82. anna anna

  I New York körde man med intravenös c- vitamin och i Huan området i Kina använde man sig av kollidialt silver. Vad tycker våra professorer om detta. Almännläkares svar undanbedes för de är direkt värdelösa. De vill ju inte ens testa folk för Covid-19.

 83. Jari Norvanto

  Kanske man kan vädja till CIA eller NSA att släppa på vällagrad information om ens förehavanden och lokalisation, när det är för sent och otillräckligt med masttömningar i Sverige... Finns säkert hur mycket kommersiella databaser som helst som mappat in varje millimeter av ens rörelser och transaktioner; frågan är bara vilket forensiskt värde de anses ha.

 84. Dennis Sandberg

  Fler kloka gubbar som Hans Jensevik tack 👍

 85. Jari Norvanto

  Allas lika (bevis)värde... Man bör dock komma ihåg att endast ca 5% av anmälningarna om våldtäkt leder till fällande dom.

 86. anna anna

  I New York körde man med intravenös c- vitamin och i Huan området i Kina använde man sig av kollidialt silver. Vad tycker våra professorer om detta. Almännläkares svar undanbedes för de är direkt värdelösa. De vill ju inte ens testa folk för Covid-19.

 87. oller

  Juridik är numera politik. Rättssäkerheten har satts på undantag.

 88. Robert Karlsson

  Monokultur heter det! Mångkultur finns inte men det pratas att det är mångkultur.

 89. Erik Östlund

  Modigt och bra! När rättsstaten kör på pk är vi illa ute.

 90. matts sandström

  Svenska rättsväsendet fungerar inte! Mina barn våldtogs av sin morfar - en storfräsare i kyrkan (med anknytning till gänget runt Helge Fossmo). Jag kontaktade soc. BUP etc. men ”batikhäxorna” trodde per automatik på barnens mor och jag förlorade i alla påföljande mål. Jag anlitade Leif Silbersky men han mutades med ett sexsiffrigt belopp och i stället förmått hjälpa mig så sänkte han mig och därmed mina barn och lurade sniket till sig några kronor till. Jag var tidigare konsultläkare hos polisen i Göteborg och jag fick informellt via kotakter där upplysningen om mutorna till honom. Vi inom min familj m.fl. har hotats - ”mutorna till Silbersky får inte komma upp i dagen”. En av Sveriges främsta barnpsykologer har haft en av mina söner i terapi och i närvaro av en av Sveriges främsta advokater - specialiserade på barnrätts-mål, socionom och ATSUB berättade min son hur den grymme morfar under flera år brukade med våld pressa in sin penis i min sons kropp och jucka till sädesutlösning och lämna sperman kvar i barnets lilla kropp - ALLA BLIR RÄDDA - Ingenting händer, rättsrötan är total. Om någon vettig person läser detta och har något att tillföra så att sanningen kommer upp i dagen kontakta mig via [email protected] God bless! // Matts Sandström

  1. matts sandström

   Tillägg: jag fick tillgång till dokumentation - svart på vitt hur tingsrätten i Göteborg stoppat till Silbersky extra pengar vid sidan om för att sänka mig / befrämja ytterligare barnvåldtäkter. Beklämmande!

 91. Soldier957

  Hemskt speciellt det här med förlorad vårdnad av barn. Vi behöver en blodhundsorganisation som kan kämpa för medborgares rätt iom att JO inte gör det.

 92. Detskalldaltas

  Jag är ju ständigt avstängd att säga vad jag tycker på Swebbtv som jag älskar. Nu har även Matikainen utnyttjat detta! Han har stängt AV MIG!

  1. Detskalldaltas

   @Birgitta Andersson Hej Birgitta rara Du. Nej bara förbannad,han har blivit ett sänke för AfS. Han har inte det rätta sinnelaget på egen hand. Negligera Coronan och babbla i vartenda forum. Kram.👋😎 🇸🇪❤❤🇸🇪

  2. Birgitta Andersson

   Var inte ledsen för att Mattikainen har blockat dig. Den självgoda pösmunken😂

 93. Mats Ericsson

  Våra nämndemän ska rekryteras bland folk som har högt anseende och god kännedom om dem som ska dömas. De ska t ex veta att "Hon mår dåligt och är ju känd för att ljuga..."

 94. niclas lundin

  När kommer Erik och Matti tillbaka?

 95. Mats Ericsson

  Då det utdöms stora skadestånd att hämta ljugs det gärna. Allt som belönas upprepas och härmas.

 96. Biten Kuju

  Marknadsvärdet på norska oljefonden är nästan 10.000 miljarder norska kronor. www.nbim.no/no/

 97. Feinrizulwur

  Hon var känd för att ljuga. Vilka ljuger för att hävda sig? Narcissister. Men hela samhället genomsyras alltmer av sådant. De drar sina fantasier så ofta att svaga individer går på lögnerna. Sedan heter det Vi såg det inte komma.

  1. gunilla karlsson

   Narcissister vill bara hävda sig själva genom att snacka skit om andra.När jag har ifrågasatt lögner av narcissister så svarar de alltid "Nä det har jag aldrig sagt,det är DU som har hört fel". Jag tycker de är ondskefulla.

 98. Gert Folkesson

  Undrar hur många som blir dömda angående alla gruppvåldtäkter! Ofta är det väl offrets fel!

 99. ulf rejbrand

  Red Horse ready SOON ? - sesels.info/video/video/eX2Ki26WrauDn5E.html

 100. gunilla karlsson

  Allt går ut på att den Vita Mannen ska utrotas.

  1. Feinrizulwur

   Uppenbart när man ser hur importen skyddas trots bevis och straffet blir bara litet semester eller samtal med en batikhäxa. Skrämmande se landet urarta bortom sans och förnuft.