SWEBBTV - En medborgarjournalistisk webbteve kanal.
Gillar du informationen kan du ge ditt stöd!
Bankgironummer 147-0558 eller
Swish 123 535 8692 eller
Bankkonto 9235-229 1186 (månadsgivare)
Vi publicerar ingen information om givare.
Svensk Webbtelevision (Swebbtv) är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av sanningar även om de är obekväma. Därför är vi partipolitiskt- och religiöst obundna.
Swebbtv stödjer folkligt engagemang, närvaro i hela landet och inflytande från medborgare som vill engagera sig. Vi är Medborgarnas Media.
Ge gärna återkoppling, förslag eller info på [email protected],
Alla filmer är copyright Svensk Webbtelevision.
Se mer på www.swebbtv.se

 • 382
 • 12 500 782

Kommentarer

 1. tube1062

  Demokratene forsøker å flytte fokuset vekk fra det faktum at de statene som Hillary vant i 2016 ikke forlanger Voter ID. Estimatene i USA utgjør 20 millioner ulovlige innvandrere og demokratene forlanger at kravet om Voter ID fjernes overalt. Connect the dots... i.redd.it/l06p782nu8u01.jpg

 2. mathias arnborger

  En riktig nyhetskanal!

 3. L S D

  "Folk dör pga brist". Tänk er om Coronaviruset kommer till Sverige...

 4. K Lunsen

  sesels.info/video/video/d4N3oJq2z5qHmao.html

 5. legaata

  Anledningen till att obduktionsprotokollet är hemligstämplat, är för att han aldrig dog! Hela mordet var iscensatt av honom själv för att kunna gå under Jorden och göra sig själv till martyrl.

 6. Halvor Raknes

  Da jeg delte denne videoen med Facebookgruppa «Vi som bryr oss om avisa Klassekampen» ble det slettet automatisk med begrunnelse at det var spam…

 7. Andreas Rosenberg

  Det amerikanska valet och resultatet av det, avslöjade allvarliga problem med MSM och vår demokrati. MSM i USA var kraftigt partiska med Hillary och Demokraterna. Det var ca 95 % av dem som öppet smutskastade Trump, och som ljög, vinklade, riggade opinionssiffror och debatter, samtidigt som de gjorde allt för att tysta all kritik mot HC. Tack vara att bara 6 % av amerikanerna tror på det som sägs i MSM, fick inte denna kraftigt snedvinklade obalansen någon effekt. Det amerikanska folket sökte de svar de behövde på annat håll, och Trump vann mot alla odds. Problemet är dock att MSMs propaganda och desinformation spreds vidare över världen och därmed även Sverige. MSM i Sverige agerade nyttoidioter och spred dyngan vidare i våra medier. Att hjärntvätta naiva svenskar var (är) mycket lättare, vi tror på det mesta som sägs i SVT, SR, TV4 och i tidningarna. Det är otroligt allvarligt när svenska politiker och medborgare formar sin verklighetsuppfattning utifrån propaganda och desinformation. Så när valresultatet var ett faktum var Sveriges journalister, politiker och inflytelserika kändisar i chock. De hade ju gått på alla lögner och propaganda och alla riggade opinionssiffror. Gästerna som skulle hylla HC var inbjudna sedan länge och frågorna nedskrivna. Inga politiker eller journalister klarade av att agera professionellt och ingen självkritisk analys skedde. Vi som följde ”Alternativa medier” var naturligtvis inte förvånade alls, vi hade ju sett de korrekta opinionssiffrorna sedan länge och följt valrörelsen ”på riktigt”.

 8. sasse Brasse

  Trump är jävligt bra!!

 9. Eva Forsberg

  Tack Swebbtv för nyhetsinslag som man kan titta på! De berör aktuella ämnen på ett relevant och sakligt sätt! Svts har jag slutat titta på för länge sedan.

 10. Charlotte Krook

  Terrific information for those that did not already knew : Thanks!

 11. Jonas Andreasson

  👍👍 Blodvärde O negativ är globalisternas ingång. Dessa personer åker gräddfil i världen. De får precis Allt serverat. Kända familjer. Artister politiker programledare monarkin och oligarker har detta blodvärde.

 12. Björn Carlsson

  Bra sammanfattning om läget over there! Trump blir kvar i Vita Huset minst en period till, thanks God!

 13. Benny

  Mycket bra och informativ intervju. Svartmålningen av Trump är helt sanslös. Visst, han är burdus och skrytig. Men han får saker GJORDA. Av den anledningen blir han också svartmålad då han gör saker som gynnar medborgarna och missgynnar den globalistiska agendan. ”America first!” är parollen. Visst låter det ”fruktansvärt” med en statsman som prioriterar sina egna medborgare före resten av jordens befolkning. Eller vänta nu, det är ju exakt så det borde fungera!

 14. Kenneth Moh

  Skönt att höra nyheter på riktigt för en gång skull. Jag betalar skatt idag för SVT. Jag hade hellre betalat skatt för Swebbtv.

 15. Russel Selmer

  Briljanta nyheter! Tackar!

 16. Kurt Larssom

  amerikanska allmänheten är dåligt informerad inom politik och inte särskilt intresserad,därför kan "the Deep state"driva sin agenda.CIA kontrollerar det mesta i USA inklusive dagspress och tv-kanaler.Dom har obegränsat med pengar.

 17. 0e32

  Om 5 dagar (1/2-2020) kommer 100:- från mig. Tack Swebbtv!!

 18. sir johnsson

  Bra intervju MEN jag skulle inte påstå att dessa män förstår hela situationen. Amerika är i en bubbla. En bubbla sopm trump har satt sitt namn på. Vänta tills nålen kommer ut, vad säger Stig då?

 19. Fredrik Wallinder

  Korrekt beskrivning till skillnad från hatet i svenska vänstermedia som ju är köpta av etablissemanget. Nu med facit i hand har det senare gjort bort sig totalt och stenhårt hållit på superskurkar som Killary, Soros och klimatbedragaren Al Gore. Dessutom har man sålt ut Sverige till kommunistiska EUSSR, avskaffat nationalstaten genom vidöppna gränser så att hela världens terrorister kommit hit och lever på våra skattepengar. Min gissning är att Trump anser att Sveriges vänsterliberala etablissemang är kört och behöver bytas ut.

 20. Mats Lindqvist

  Jag vill först och främst betona att jag är INTE någon oreserverad Trump-supporter. Men detta är den bästa analys av vad som pågår där borta som jag sett/läst i någon annan massmedia. Trump kommer vinna igen, med en landslide, och vänstervriden svensk mainstream-PK-media kommer fortsatt inte fatta (eller vägrar öppet erkänna) 1) vad det är Trump håller på med och 2) att han är extremt mycket smartare än vad han låter ge sken av genom hur han använder ett språk som går hem hos hans väljarbas.

 21. vliduu zeeb

  "Brave New World" comming to you in high speed

 22. Greger A

  Rekommenderar starkt Qanon, men även SerialBrain2 (finns att hitta på Reddit). Ger en utmärkt bakgrund till allt som har hänt och händer politiskt i USA och ger även en antydan till vad som kommer hända. Allt enligt en plan. Kan verka naivt att sätta något förtroende på anonyma källor, men ju mer tiden går och ju fler inlägg av Qanon (hittills närmare 4,000 sedan starten i slutet av oktober 2017!) desto mer bekräftar händelseförloppet det som sägs i strömmen av information. Q uppmuntrar till kritiskt tänkande och att ifrågasätta det som vi, inte bara i USA, har fått inpräntat i oss genom media och historieböcker sedan barnsben. Q anses vara en av Trumps närmaste med militär bakgrund och leder det så kallade "Q team". Q+ är synonymt med Trump. Det hela handlar alltså om en "military intelligence operation", planerad sedan långt före Trump vann presidentvalet. Uppmuntrar till egen forskning i syfte att psykologiskt förbereda befolkningen för den information som är på väg ut om korruption och förräderi och de rättsliga konsekvenserna - Military Tribunals - av dessa. Ska nämnas också att Qanon indirekt bekräftas av Trump själv genom ledtrådar i hans Twitter flöde och tal etc. Blir till slut statistiskt omöjligt att förneka.

 23. Agneta Fallenius

  Tack för bästa Swebbtv. Sossarna låtsar att de bekämpar kriminaliteten som av en händelse drabbat Sverige. Sanningen är att det är en medveten politisk handling skapad av 7-klövern, S, V, MP, C, L, M och KD...

 24. Gita J

  Tack för en intervju utan skygglappar. De senaste dagarna har det blivit allt mer uppenbart att demokraterna (typ Schiff) vill ta bort rätten för de amerikanska medborgarna att fritt välja sin president i november. De kräver nu att i stället för att väljas/inte väljas i november så ska han petas bort nu. NU! - av ett antal fanatiska demokrater. De litar inte på att folket kommer att välja "rätt". Dessutom undrar jag om möjligheten att kalla in ytterligare vittnen inte skulle bli en pyrrhusseger för demokraterna. - Folk är som bekant inte dumma.

 25. Solaris Natuson

  Är det SWEBBTV som censurerar eller youtube. Skrev att Donald Trump är en skojare. Han är en del av etablissemanget. Är sanningen lika ovälkommen här som på andra sajter!? Rusta upp USA's militär hahaha. USA har satsat mer än de andra topp 10 länderna tillsammans under decennier. MIC är orsaken till massinvandringen till europa genom att de just nu skövlar mellanöstern på olja&guld. Jag tycker synd om USA's folk som är helt i händerna på oligarker och MIC som suger ut landet totalt.

 26. Roxy Stellar

  KlimatGate : Hide The Decline: A ClimateGate Backgrounder 👉 sesels.info/video/video/f5VtsZmWsnqdhrI.html 👈 IPCC ™ = International Propaganda Conspirator Commission ✔

 27. MrPoisony

  Mycket bra att ni lyfter detta! Deep State är på väg bort globalt! De tappar greppet om oss lydiga slavar som äntligen börjar vakna upp till sanningen och verkligheten i världen vi lever i ! Det är därför vi ser allt negativt i världen trappa upp och eskalera. De gör allt för att inte förlora makten om oss. WWG1WGA

 28. SuTen

  Låt oss slippa alla förljugna sossesvin! #SD2022

 29. Roxy Stellar

  au contraire 32:32 quality™ over quantity All Day Eve®yday ✔ " It would be nice if all of the data which sociologists require could be enumerated because then we could run them through IBM machines and draw charts as the economists do. However, not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted ". William Bruce Cameron ; et al. 1963 “Informal Sociology: A Casual Introduction to Sociological Thinking”

 30. Rickard Blom

  Jag väntar fortfarande på Ed 209

  1. vliduu zeeb

   CO2. Kanske Greta kommer till Malmö och göra ordning med detta luktade CO2 i stället att semestra utomlands .

 31. Philip Kollberg

  Intressant intervju som aldrig skulle sändas i SVT, regeringens propagandamedium.

 32. Username

  Hur vet vi att bombdåden i sverige inte är en psyop av försvaret? www.aftonbladet.se/nyheter/a/e8O9B4/forre-sapochefen-utreder-psykologiskt-forsvar

 33. Joakim #

  Bra info om läget inrikes i USA men när det gäller Mellanöstern då är det inte andra västländer som USA diskuterar med. USA får tydliga instruktioner från Israel hur de ska agera. Varför inte nämna det?

  1. Gita J

   Kallas för samarbete.

 34. Detskalldaltas

  Så ska dom tas!

 35. Emil Resmann

  Bra program! En sak ni på Swebbtv missar är Rysslands roll i världen. Ryssland har, i vår tidsålder, världens bästa president. Putin och Ryssland har nu den roll som USA hade under kalla kriget. Putin och Lavrov är mästare på diplomati och konfliktlösning. I konflikt efter konflikt så går Ryssland in och medlar så att man kan hitta en lösning som gynnar alla parter. USA har förstört land efter land. USA bryter avtal efter avtal. Ryssland håller sina avtal. Ryssland lyckades rädda Syrien från att gå samma öde till mötes som Libyen. Ryssland lyckades deeskalera läget i Iran, Ryssland lyckades trappa ner konflikten i Nordkorea. Större delen av världen vänder sig nu till Ryssland för beskydd och ledarskap! Detta tiger dock MSM om. Putin är en av världens mycket få hederliga och högst kompetenta ledare. För den som tvivlar på Putins heder så utmanar jag dem att lyssna på Putins gamla tal och intervjuer (och då menar jag i originalform, inte stympade av västerländsk media!). Den som lyssnar på Putins gamla tal vet att Putin aldrig ljuger! Putin säger alltid sanningen, och han säger även sanningar som väst absolut inte vill höra! Den som verkligen förstår Putin förstår också varför makteliten i Väst hatar honom så mycket. Putin är nämligen på vår (folkets) sida!

  1. Gita J

   Intressant men jag kan för lite...

  2. Emil Resmann

   @Detskalldaltas Jag imponeras över dina kunskaper i ämnet

  3. Detskalldaltas

   Vilket skitsnack. Lönnmord,Valfusk,Arsenaler vid Finska gränsen o Kaleningrad,Gas,Spioneri,gränskränkningar,President på livstid. Sovjet föll,ja men Ryssland är tillbaka lika farlig.

 36. solveig sommerfeld

  Orban har rätt!

 37. Peppe Hellberg

  Mycket bra. Kan ni göra en app för Android och iPhone med notiser? Bra om det går att sideloada appen från hemsidan också.

 38. Roxy Stellar

  KlimatGate : Hide The Decline: A ClimateGate Backgrounder 👉 sesels.info/video/video/f5VtsZmWsnqdhrI.html 👈 IPCC ™ = International Propaganda Conspirator Commission ✔ #DemandRefundsNow

 39. R T

  Steng ned moskeene og utvise imamene👍. Man kan ikke støtte en ideologi/religion som bryter mot våre lover

 40. R T

  Klima hysteri er en religion. Man har funnet på den for å forminske trusselen fra masseinnvandring og islam

 41. Feinrizulwur

  Det var länge sedan vården i Stockholm var att räkna med. Nu faller kulisserna och verkligheten blir krassare. Odugliga läkare som förfalskar journaler ovch fuskar med prover. Att de blåljuger patienter i ansiktet är knappast nyheter, eller att impulskontrollen många gånger inte finns. Ibland ser man när de vrålar åt äldre invalidiserade kvinnor. De är exponenter av samma hat mot patienter som de fuskande lögnhalsar som utgör politikerskrået. Höj skatten, det finns mer angelägna mottagare av dina skattepengar och de SKALL ha mer.

 42. Ulpian Films

  Hur kan det vara legitimt att an amerikansk president utför ett mord på en annan nations generaler? Som dessutom bryter mot internationell rätt? Tycker Stig Berglund har en helt oacceptabel syn och rationalisering på mord. Dessutom är man fruktansvärt naiv om man tror att Trump på något sätt inte springer ärenden åt globalisterna genom att anfalla Iran. Bisarrt. Det är ju exakt det Israel vill, och är inte dem en del av globaliseringen? Det är också farligt för Sverige att den anglo-amerikanska hegemonin på något sätt skulle vara bra för Sverige. Jag är för att England ska ut ur EU men det ska Sverige också göra. Men problemet är att vi, som Lars Bern har sagt, är ett lydrike till amerikanerna, vilket vi inte ska vara

 43. Håkan Bergmark

  Mycket intressant inslag om skaer som jag inte faktiskt visste, trots att jag bott i USA under åttiotalet och mina döttrar bor i USA

 44. Tina Fivesten

  Ja, Eliasson är ju där för han kan sitt uppdrag med att söndra och härska och agendan för sossarna är ju att demontera samhället och se till att myndigheter avvecklar välfärden till svenskar. Ja, polisen har ju konsulter för detta (som ska hjälpa till med att försvara nedläggningar av anmälningar).

  1. Håkan Solros

   Politikerna söndrar med en extrem invandringspolitik för att härska och sitta kvar vid makten!

 45. Tina Fivesten

  Tänkte ni på att den där människan på scen under Guldbaggegalan som gillade rosa, skrek "... tack till er som sliter i vården", då kom de största applåderna. Det är i vården de finns mest och vi tvingas uppleva hur vården sköts, tyvärr. Vård och omsorg - där finns intriger, förtal om varandra, karriärsklättrande på annans bekostnad. Ja, det är vänsterns paradis. Jag har inte upplevt sådana korrupta och dåligt utbildade folk inom något annat område (skolan är visserligen på väg).

 46. Daniel Svärd

  Jaha dags att gå man ur huse snart.. "myndighet mot alternativa medier". Alltså en myndighet till i ordningen för att bromsa "yttrandefriheten". 😡

 47. MrRogerpettersson

  Tror inte det! alla raketbyggare kom ju till Sverige jue!

 48. norpan506

  Presidenter kommer och går, precis som prostituerade. Enkla människor tror att det här reportaget handlar om hur fantastisk Trump är. Den djupa staten kommer kvarstå, oavsett president.

 49. Kosmetisk LaserKlinik

  För er som vill titta på ett klipp över hur Soros designat hela upplägget på Ukrainas myndigheter för att gagna sin egen och andra korrupta Globalisters agenda att plundra landet på företag och tillgångar. Joe Bidens så kallade avkastning på en investering i ett av Ukrainas oljeföretag är egentligen bara korrupta tvättade pengar som kommer från staten och tillhör folket. sesels.info/video/video/in6qnZTXqJGqnK4.html

 50. Kilroy 1

  Bästa mediakanalen👍👍👍

 51. Insiainutorr T

  Stor del av problemet lär vara att nästan ingen kan får hjälp på något sätt överhuvud taget på vårdcentraler så att man i stort sett blir TVINGAD att ringa ambulans eller gå till Akuten för saker som inte alls behöver det...

 52. Modig Brave

  Lägg ned PostNord!!!!

 53. Modig Brave

  Heja Orban och heja Trump!

 54. Ante Wolf

  Intressant inslag om herr Trump.

 55. Kjell Johansson

  Hej! Sätt ihop en anmälan mot regeringen om yttrandefriheten som vi alla kan skriva under på. Då blir det en kollektiv anmälan.

 56. leif antonsen

  människan skall inte äta protein vi skall äta aminosyra och i våran kropp bilda protein----något annat är ren lögn---de bästa sättet att få i sig aminosyror är genom fröer och bladgrönt(mixad)har du sett en giraff äta kött

 57. Lynyrd Skynyrd ́77

  KingTrump2020 !

 58. hermanwahsletn

  Våra amerikanska aktier växter som aldrig förr (100% uppgång under 2019). En del av utdelningarna investerar jag vidare i det fria ordet - SWEBBTV. Då får jag utdelning varje vecka.

  1. Gita J

   Två bra saker!

 59. Johan Blom

  AIPAC är en organisation man kan kalla för djupa staten..ADL en annan, media är ju också en del av djupa staten precis som i Sverige. Den verkliga djupa staten styrs dock av de som kontrollerar Federal Reserve Bank som lånar ut pengar till den amerikanska staten och till andra banker och centralbanker. Federal Reserve Bank är den största BLUFFEN i världshistorien..och roten till allt ont. Allt är ägt av ett speciellt utvalt folk...ett folk som med glädje dessutom tystat ned världshistoriens värsta folkmord det folkmord som skedde på 66 miljoner ryssar. Numera vistas dessa mördare i en ilegitim mellanösternstat som har medelhavsgräns..!

 60. Lars Gsänger

  Kristen eller ej, Enarsson tydliggör någonting väldigt viktigt...! Globalisterna springer Satans ärende. Varför detta frihets förakt??? Vakna, vakna, vakna!

 61. Johan Blom

  Men herre gud har karln byggt muren..? Hur många illegala flyktingar har han skickat hem...? Vilka rådgivare har han runt sig..? Det enda han åstadkommit är en förlängning av USA:s ekonomiska makt och även deras millitära makt..vem vinner på detta..? Vilket land och vilket folk är det som kontrollerar USA:s utrikespolitik...är det det amerikanska folket eller är det ett annat folk..?

 62. Anton Antonson

  Drönare kan användas av vem som helst och de kommer att användas av fler än militärer. Kan vi stoppa teknikutvecklingen - (oavsett om USA håller på med detta eller väljer att sluta med drönarattacker) - det är mycket osannolikt. Förbered er för en värld där drönare förbjuds helt därför att de mördar folk lite random....anonymt....

 63. Thomas Leion

  Om det nu finns analytiker i Sverige som kan sortera ut all denna information...så kan jag inte förstå att ni inte också pratar om att alla dessa problem och situationer som nämns.. egentligen i sin kärna... bara är symptom på det problemet att de flesta länder inte har en riktig demokratisk författning( typ sådan man har i Schweiz) där etablissemanget är tvingade att följa och skydda individens egenbeslut, rättigheter och ägande istället för att bete sig som en korrupt överlägsen cancer på dem....

 64. Claus Vollmer

  Inte bara EU utan FN måste också falla.

 65. Claus Vollmer

  FN är en del av Deep State, vilken legitimitet har deras terroristförklaringar?

 66. Just a Swede !!

  Trump är den bästa presidenten i modern tid!! Vi skulle behöva byta ut alla korrupta/inkompetenta/byråkrater/politiker i sjuklövern, mot en person som Trump! Då skulle vi kunna rädda detta förlorade land!!

 67. Just a Swede !!

  Svenska regeringen har väl försökt gå runt Iran-sanktionerna, för att kunna sälja produkter till Iran!?!

  1. Gita J

   Falskspelare - som vanligt.

 68. holywarrior amen

  För övrig så tycker jag att sveriga går åt hel vete.. Och h världen med.. Nåt måste göras.. Tummen ner för globalist er.

 69. holywarrior amen

  Nja som latino är man inte så glad över Trump. Venezuela. Bolivia. Som människa så är man inte så imponerad, att den enas bröd den andres död.. Dt är ju pirat. Make america Great var ej med innovation eller teknik. Utan Great innebär råna andra oc kriga.. Temporär rikedom. Någonting säger, mig att surt blir äpplet att bita sen.. Vi får se....

 70. Magnus Häggblad

  Toppen att ni fått med skjutjärnet Ingrid Carlkvist och Yanoush. Sorry om jag stavar namnen fel. Så, idiotregeringen mobiliserar alltså mot sanningen genom att ösa pengar över ytterligare en myndighet. Blir intressant att se hur fort den myndigheten sätter munkavle på yttrandefriheten. Men då jävlar har dom skitit i det blå skåpet säger jag😡

 71. Wiper 4

  Haha så jävla bra! Jävla tomtar

 72. Simon Simonsson

  Tack för att ni finns , och detta var rena dynamiten 😘😂👍

 73. Airpictures Fotoflyget

  USA och Israel avser att ha hela arméer med AI robotar istället för soldater! Det här ytterst oroande... Militära supermakterna vill skapa arméer redan 2036 - av mördarrobotar tv.aftonbladet.se/abtv/articles/302400

 74. Airpictures Fotoflyget

  Det här är Natos nya superdrönare Global Hawk tv.aftonbladet.se/abtv/articles/305930

 75. Mikael Nordström

  USA och England kommer snart med avtal. Det är redan påbörjat. Och här har EU skjutit sig i foten. USA varnade EU att om de straffar England för Brexit så kommer EU få samma straff och värre än England får mot EU. Sedan har USA fått Tyskland på fall då de genom Ryssland stängt av möjligheten att få billig energi från Ryssland. EU är nu i djupt fall mot avgrunden nu.

 76. Anders Svensk

  Snacka om bra nyhetsförmedling och reportage. Den kvalitet man möts av här är enastående och det är ett rent nöje att lyssna på dessa två herrar. Tack SwebbTV för ypperligt bra nyhetsförmedling. 😎🖒som vanligt stöd kommer!

 77. Mikael Nordström

  Alla i Sverige avlyssnas genom 24 eyes. 5 eyes är England, USA, Australien, New Zealand och Canada. Sverige ingår i 24 eyes som innebär att alla avlyssnas genom de i 5 eyes. Detta är för att då bryter säpo inte mot Svenska lag.

 78. TCougar 1

  Paris häromdan, o varför syns inte detta i MSM ? ,, sesels.info/video/video/iqF4poLPsoOOq6o.html

 79. Birgitta Lindberg

  Ett mycket intressant avsnitt. All heder åt SwebbTV för era seriösa program. Ni behövs verkligen i denna förljugna värld🙏🙏

 80. Anony Mouse

  Snart är coronaviruset här också. Grattis Sverige och alla våra kära glappkäftade "folkvalda politiker" som nog bara tycker framförhållning är käbbel inom den redan hårt ansträngda sjukvården!

 81. Bobby Bergessio

  Skådisen Trump är med i en reality-tv show, hans roll är som president andra från hans administration var med på celebrity big brother. Folk som investerar tid i att följa politik är med på världens sämsta teater som media spelar upp. Dessutom är det Selection inte election, folkets röst räknas inte.

 82. Jutoob Googel

  Kolla in Mark Dice´s kanal för att åtminstone få någon slags balans på vad som händer i amerikansk politik, i motsats till ett svenskt SVT perspektiv. Nivån är inte så hög, han är definitivt inte objektiv eller opartisk, det är ren trump-propaganda. Men han är självsäker och haft rätt i det mesta hittills i min mening iaf

 83. Håkan Nilsson

  Oj,vilken fantasi värld... Vad kommer inte detta kosta, under jorden. 😂 Resa under jorden, genom att att skicka ett skrovmål, till någon😂. Stanna i Tyskland. Tyskland har inte slutat med Kol:

 84. Henrik G

  Mycket bra sammanfattning, från en annan som följer dokusåpan väldigt nära. Jag har något avvikande åsikter kring Iran, men det kan vi låta bero för denna gången.

 85. luddeskutt

  Kan inte Trump störta svenska regeringen? Bedrägeriet Sverige, en stor skam och totalt ansvarslös regering som skiter i vettiga svenskar som nu förlorat sitt land.

 86. Allan Ballan

  Ja jävlar va Trump levererar 😂🤣 How poor people survive in the USA | DW Documentary sesels.info/video/video/fn55pHayuLFthsw.html

  1. gunilla karlsson

   Du kanske skulle ta reda på först vilket parti som styr Kalifornien - som är Demokraterna!

 87. Jonas Vilhelm Lindberg

  Nej jag tror HON får sin vård om hon behöver och hon tänker inte på övriga.

 88. Andrew Netz

  Melodifestivalen (för tidigare kommentar borttagen igen). Strålande. Bra äntligen höra från någon med ordentlig koll amerikansk politik. Saknat det. Tack SwebbTV☺

 89. oller

  Stig, du glömde att inflika SES-systemet för tjänstemännen inom Deep State.

 90. Pekka Rousu

  Muren är byggd endast 15 mil. Ytterst lite. Besvikelse. Gränsen är 300 mil. Inte bra. Men bra att illegal invandring gått ner 80%. Men inga utvisningar ännu. Inga soldater har fått åka hem ännu.

 91. Pekka Rousu

  Håller med. Följer själv USA mycket noga. En liten detalj. Siffran för arbetslöshet är falsk. Man räknar HELT annorlunda sedan ca 1993. Det går inte att jämföra arbetslöshetssiffror så långt tillbaka.

 92. MN NM

  Roligaste med demorkaterna är när Hillary Clinton attackerade Bernie Sanders! :D

 93. NPC -30

  Jag har alltid sagt att: Det inte var meningen att Trump skulle vinna. Det inte var meningen att Brexit skulle hända. Reaktionen var aldrig proportionell till vad som hände.

  1. A N N A •

   gunilla karlsson Dom grät floder i direktsändning haha patetiskt.

  2. gunilla karlsson

   Hela etablissemanget gick i taket när Trump och Brexit vann.Karma

 94. James Thunder

  Det inte dom vill förstå som jobbar med den Svenska irrelevanta ( Agenda 21-2030, PSYOPS Fake News MSM median) samt inte vill veta om, är att majoriteten av jänkarna har exakt likadana åsikter som Donald Trump torgför och dom är Tidlösa skottsäkra PureAmericana🇺🇸🎂🎂🎂🦉🤗😇😊

 95. The 80's Wolf

  Vänstern i den mening som den marxist-leninistiska(som skapat förändring i länder på riktigt) har ofta varit väldigt nationalistisk och patriotisk.

 96. Anders A

  Vi får inte heller glömma Right to Try Act där personer med dödliga sjukdomar nu får testa på alternativa behandlingsmetoder och terapier som ej ännu är godkända (vilket annars tar 10-20 år innan det görs.......).

 97. Björn Carlsson

  Enormt bra, synd bara om alla som sitter fast i sitt egna tänkande och fortsätter se på "Vanlig TV" Det som gör mig bekymrad är hur länge kommer vi att få se program som detta, det kan ta slut när som helst. Hoppas jag är rädd i onödan

 98. Lekestue

  ingen røyk uten ild prinsippet står på repeat

 99. Jeff O

  Gör Trump verklighet med biltullar emot EU lär tusentals förlora jobben i Sverige. Får hoppas EU sätter hårt mot hårt!!

 100. Lars Larsson

  Stig säger att President Donald J Trump är en skrävlare och överdriver mycket. Exempel ( faktaresistent) vore tacknämligt vid nästa intervju.